1. Babywinkel
  2. Kinderwinkel

De lieve koala is een webshop met leuke baby, kids en lifestyle producten. De webshop biedt fantastische merken aan, zoals We Are Wovens, Mushie, Holztiger en nog veel meer.

4,6

Uitstekend

2e bestelling, opnieuw top!

Voor de 2e keer een bestelling gedaan en opnieuw heel blij mee! Het pakketje raakte eerst kwijt bij de vervoerder en later ging hij ineens retour omdat het beschadigd zou zijn. Ik werd super fijn op de hoogte gehouden door Nicky en de communicatie was heel fijn! Pakketje daarna vlot ontvangen en was weer mega leuk verpakt! Heel blij mee!

5 oktober 2024

Goede service, snel antwoord via Whatsapp en verkoper stuurde me een foto nadat ik een vraag had gesteld over de kleur van een product. Vrijwel direct na bestellen werd het verzonden.

2 september 2024

Super snelle webshop

Super snelle webshop.
De bestelling was snel klaar om op te halen.
Alle producten waren leuk ingepakt met een lief persoonlijk kaartje.

10 januari 2024

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor je lieve woorden. Veel plezier van alle mooie items!

Leuke bestelling

Het is een mooi product en leuk verpakt!!

28 november 2023

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor je positieve review! Veel plezier van de producten!

Super service en mooie producten!

Ik heb voor mijn zoontje de wollen onderlegger besteld voor in zijn ledikant. Zo leuk is het ingepakt! Echt een feestje om het uit te pakken. Het werd ook snel bezorgd. Helemaal top! Super blij met het product en de service

9 oktober 2023

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor je lieve woorden! Heel veel plezier van de wollen onderlegger, op naar heerlijke nachten voor je zoontje!

Mooie producten, goede kwaliteit

Mooie producten, mijn dochter is gek op haar koe en de speenkoord is super fijn...goede kwaliteit en ik kreeg het prachtig ingepakt de volgende dag al in huis.

3 september 2023

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor je positieve review! Heel veel plezier van de mooie producten en hopelijk tot een volgende keer!

Fijne onlinewinkel, mooi speelgoed

Leuke onlinewinkel met mooi en goed speelgoed. De bestelling stond snel klaar en vriendelijke eigenaresse. Fijn contact!

6 augustus 2023

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren, hopelijk tot een volgende keer!

Top service!

Mooie, overzichtelijke site met prachtige (baby)items tegen eerlijke prijzen. Na het plaatsen van je bestelling, liggen de items super snel voor je klaar om afgehaald/verzonden te worden.

23 juli 2023

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor je lieve woorden! Heel veel plezier van de mooie items!

Top winkel!

Na een bestelling geplaatst te hebben is er snel geleverd en het is van super kwaliteit! Een echte aanrader.

22 juli 2023

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor je positieve review!

Super website!!!

Nu al twee keer iets besteld bij ‘De Lieve Koala’. Beide keren super leuk ingepakt, wat maakt dat het een feestje is om weg te geven. Bovendien zijn de artikelen van top kwaliteit. Er is veel variatie aan artikelen op de website, waardoor er altijd wel een leuk (kraam)cadeautje bij zit. Erg blij mee, zeker een aanrader!!

15 juni 2023

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor je lieve woorden! Fijn om te horen dat je het een feestje vind om weg te geven, het wordt met veel liefde ingepakt!

Mooie producten

Mooie producten, snelle en goede levering. Alles heel mooi verpakt en een feestje om cadeau te geven.

10 april 2023

Antwoord van De lieve koala

Dankjewel voor de lieve woorden. We pakken het met veel zorg en liefde heel graag voor jullie in!