Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Durumen var helt vildt sus, og kødet smagte og lugtede af sur numse, mildest talt! Vi opdatere i morgen om vi har fået madforgiftning…

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De laver gode pizzaer, fair priser og leverer til tiden. Jeg har ikke fundet bedre i Horsens, når der er tale om levering på adressen. Lidt vrøvl med hjemmesiden. De er til at tale med og ringer gerne... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. Pizzabezorgdienst
  3. Afhaalpizza
  4. Afhaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Delons Pizza Horsens er et lækkert spisested der ligger i hjertet af Horsens (Grønnegade 27). Vores opskrift er blevet skabt gennem flere års erfaring!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,0

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sur numse durum

9 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maden var noget af det bedste…

Maden var noget af det bedste "pizzariamad" jeg længe har smagt! og personalet var så søde og velkommne med mig og min familie. Til sidst når vi skal til at gå, siger ejeren, at børnene må komme bag disken og se skærmen og tage slikkepinde. Rigtig god oplevelse, kan klart anbefale maden

10 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig udbringning i aften

Virkelig dårlig udbringning i aften. Da der var gået et kvarter over tiden, ringede jeg derind. De var ikke gået i gang med vores bestilling, så vi måtte vente endnu en halv time på maden. Øv, men pizzaen smagte godt

11 april 2026

Deres durum er 10/10

Deres durum er 10/10. Hjemmelavet, fyldigt og frisk brød, og hjemmelavet kød. Der er en god variation af både salat, kød og dressing. Skal helt klart spise her igen!!!

5 april 2026

Altid forsinkede

Maden er som udgangspunkt ok, men de er mega dårlige til udbringning. Har mange gange ventet fra 20 min til 1.5 timer efter aftalt tidspunkt hvilket er stærkt utilfredsstillende.

20 maart 2026

Delons

Bedste sted i Horsens. Deres durum og pizza er meget gode. De kan godt finde ud af at lave meget derinde og de er meget venlige dem der arbejder derinde. Alt sygt lækkert. Kom her hvis du faktisk vil have en god durum eller pizza.

30 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har nu gevet dette sted en del…

Jeg har nu gevet dette sted en del chancer da jeg ikke har kunne tro på man gang på gang dagen derpå skal have dårlig mave. Men der viser sig 10/10 af gangene man spiser her skal man tilbringe halvdelen af dagen derpå på tønden.

Jeg formoder af madvarerne der er brugt til at lave pizzaerne enten er for gamle eller opbevaret forkert. Derud over er deres slices nogle de varmer og jeg tvivler stærkt på de er friske tværtimod faktisk!

Jeg andbefaler abselut at holde sig fra stedet medmindre man selfølgelig har et ønske om at få dårlig mave

Skuffende og klamt!….

4 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har I hård mave og døjer med at få…

Har I hård mave og døjer med at få jeres afføring ud, så er det ved Delons I skal handle jeres mad. At spise pizza hos dem, resulterer med garanti at der kommer gang i maven, og endda tyndskid. Pizzaerne smager fint, men opvarmes blot, og gad vide hvornår pizzaerne egentlig er lavet og tør ikke tænke på hvornår datoen på råvarerne er udløbet.

25 januari 2025

Vi bestiller en pizza til 80 kr

Vi bestiller en pizza til 80 kr. Min kone er desværre naiv nok til at betale buddet 160 kr. ved levering. Altså dobbelt så meget som prisen er på deres kolde pizza. Da hun kommer ind og ser regningen er prisen 140 kr. Stadig vanvittig, Hun får dog efter lange forhandlinger de 20 kr. retur. Prisen på udbringning forklares med at der er 4.40 km. Vi får at vide at vi nærmest bor på landet. Vi bor i Horsens, i sydbyen og indenfor bygrænsen.
Hold jer langt væk fra kolde pizzaer til overpris fra Dellons.

18 juli 2024

Klam mad.

Det er så 2 gang i træk nu jeg smider maden ud, uden så meget som at smage på den. Jeg tænkte i fik en chance mere. Men hver gang har pizzaen været så underbagt at den var delvis dej samt lun og ikke varm. Altså hvor travlt i lige i jeres køkken der gør i ikke kan bage pizzaerne GENERELT et par minutter længere? Jeg kommer ikke tilbage, jeres mad har været yderst ringe i mange år nu og det foresætter åbenbart efter jeres restaurant fik en opsang af føleforstyrrelsen?

19 december 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jamen øv altså

Jamen øv altså. Hvorfor skal jeg få så ondt i maven hver gang jeg spiser i Horsens. Pizza slice er skide gode ! Men hold jer væk fra kebab. Det var dog den tørreste omgang mad nogensinde, der gav mig så meget tyndskid… :(

17 september 2023

DELON

Anbefaler stærkt 🍕🍔

Ekstra ordinær service 👍
Super lækkert hele vejen igennem 👌

PÅ GENSYN MEGET SNART IGEN 👍

6 november 2021

Maden er ELENDIG!

Maden er ELENDIG!

Vi købte to pizzaer ved Delons. Det tog en evighed før de var klar, selvom vi var de eneste der stod og ventede. Da de endelig var klar og vi fik dem hjem og skulle spise.. Der fik jeg et chok over de elendige skod pizzaer vi havde købt!

Min pizza SEJLEDE i olie og fedt. Really. Hvis der var mere olie på min pizza, så ville amerikanerne invadere Danmark for at få fat på det. Til nøds ville jeg kunne fylde tanken på min bil med alt den olie. Det var mega ulækkert. Jeg var nødt til at tage min pizza ud til håndvasken for at hælde noget af olien af den. Føj.

Det er uden tvivl en af de ringeste pizzaer jeg har fået. Vi kommer aldrig til at købe der igen.

22 juni 2021

Is dit jouw bedrijf?