Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt hjemmeside design. Meget stort vareudvalg. Fornuftige priser. Hurtig levering. Med varerne følger en personlig hilsen. Alt i alt en perfekt oplevelse. Jeg kan kun anbefale Den gule hylde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min datter fik en madkasse i 3års fødselsdagsgave. Hun tabte den uheldigt og låsen gik i stykker. Google og producentens hjemmeside var ikke til meget hjælp. Selvom skaden var selvforskyldt var... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Alt som aftalt

Alt som aftalt. Fint produkt, hurtig levering og tydelig tracking-info.

10 maart 2026

Antwoord van Dengulehylde

Mange tak for de pæne ord! Det betyder meget for os, at alt forløb som aftalt, og at du er tilfreds med både produkt og levering.

Kan kraftigt anbefales!

Alt i alt en perfekt oplevelse.
Jeg kan kun anbefale Den gule hylde.

21 februari 2026

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os. Vi er glade for, at både udvalg, priser og levering levede op til dine forventninger – og at den lille hilsen gjorde en forskel :)

Kan klart anbefales!

Super fine produkter og en virkelig skøn købsoplevelse, da hjemmesiden er nem og overskuelig, at finde rundt på. Den gratis gaveindpakning og den personlige hilsen gav virkelig følelsen af, at der var gjort noget ekstra og det betyder meget. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her, og jeg glæder mig allerede til at give gaven videre til modtageren.

20 januari 2026

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for din fine anmeldelse — hvor er det dejligt at høre, at du havde en god købsoplevelse. Det betyder meget for os at høre, at gaveindpakningen og den personlige hilsen blev værdsat. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner
Ditte

Fantastisk service

Fantastisk service
Nem hjemmeside
Hurtig afsendelse og modtagelse
Pakket så fint med et kort med om bare at vende tilbage hvis ikke det lever op til forventningen, hvilket det gør

19 december 2025

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både bestilling, levering og indpakning levede op til forventningerne. Det betyder virkelig meget for os.

Meget tilfreds

Hurtig ekspedering og endda med en lille personligt skrevet hilsen :) Kan varmt anbefales!

4 december 2025

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er vi meget glade for at høre :)

Verdens bedste kundeservice

Ditte fra Den Gule Hylde leverer verdens bedste kundeservice - det er en sand fornøjelse at handle hos hende. Og produkterne er også gode. Så en kæmpe anbefaling til alle.

28 november 2025

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder meget at høre, at både kundeservice og produkter lever op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at modtage pakker

Altid en fornøjelse at modtage pakker. Alt er sirligt pakket ind og med lille hyggelig håndskrevet besked som vi sætter stor pris på. Kan varmt anbefales.

11 november 2025

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for de pæne ord, det er vi meget glade for at høre :)

Så fine produkter

Så fine produkter! og pakken var enormt grundigt pakket, så mine havdyr julekugler ikke gik i stykker + hurtig levering. Tak!

28 oktober 2025

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at dine julekugler kom sikkert frem :)

God service 😊

Fine og sjove varer. Hurtig levering, hurtig tilbagemelding på spørgsmål og et personligt skriv i pakken - tak for det 😊

22 september 2025

Antwoord van Dengulehylde

Selv tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Kan klart anbefales!

Rigtig god hjemmeside
Lille personlig hilsen med pakken

Alt i alt en rigtig god oplevelse!

20 augustus 2025

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive sådan en dejlig anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse med at handle hos os :)

Mega hurtig levering

Sød hilsen
Fin indpakning
#whatsnottolike

15 augustus 2025

Antwoord van Dengulehylde

Det er vi meget glade for at høre. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi pris på :)

Så fine produkter

Så fine produkter, flot indpakning og hurtig levring!

17 juli 2025

Antwoord van Dengulehylde

Hvor er vi glade for at høre, du er tilfreds med det hele. Tak for at lave en anmeldelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service langt over hvad man kan forvente

Selvom skaden var selvforskyldt var Ditte fra den gule hylde en kæmpe hjælp og skaffede en ny lås.

Kæmpe anbefaling herfra. Udover de sender hurtigt er servicen helt i top.
Det er ikke sidste gang vi er kunder hos den gule hylde.

15 juli 2025

Antwoord van Dengulehylde

Mange tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på. Og vi er selvfølgelig meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse :)

Sådan skal det gøres

Super god service og information. Lynhurtig forsendelse OG et produkt som lever fuldt op til forventningerne 🌞🙏. Fulde stjerner herfra

13 mei 2025

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse og også, at du er tilfreds med det, du har modtaget :)

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering! Sådan 😄

2 april 2025

Antwoord van Dengulehylde

Dejligt at høre, din bestilling er kommet hurtigt frem. Mange tak for din anmeldelse :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kan varmt anbefales :)

Alt gik som de skulle, hurtig betjening. Kan varmt anbefales :)

12 december 2024

Antwoord van Dengulehylde

Tak for din pæne anmeldelse, det er vi glade for at høre :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte 2 snicksnack fade og 2 Göbe…

Bestilte 2 snicksnack fade og 2 Göbe snack spinnere onsdag aften og har allerede modtaget dem i dag (fredag) Rigtig fine produkter. Har handlet her flere gange og det vil jeg blive ved med 😍

21 februari 2025

Antwoord van Dengulehylde

Tusind tak for den dejlige anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og gode varer.

Har handlet dér flere gange de sidste tre år.

Hurtig levering, god varebeskrivelse, fin service. En lille personlig hilsen med i pakken er virkelig skøn. De har flere produkter, der er brugbare især til madpakker.

13 oktober 2024

Antwoord van Dengulehylde

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Lees meer over geverifieerde reviews.