Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Blev mødt af friskt imødekommende personale der anviste vores bord, vi bestemte os for de 7 retter med vin til hvorefter tjeneren stod lidt forlegent og prøvede at sælge os rejer til 300kr oven i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den ene eksplosion af smagsoplevelse efter den anden. En 7 retters menu incl. vinmenu hvor hver ret havde sin egen smagsoplevelse, alle elementer i munden og en sip af vinen og 'heaven'!! Den lille... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som tidligere er betjeningen i top. Informativ uden at være belærende. Meget venlig og med en god portion humor. Maden var igen i top med smage man ikke normalt ville støde på hjemme. Information om... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,2

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En super mad og vin oplevelse

En super mad og vin oplevelse. Fantastiske retter, både en syns og smagsoplevelse af de helt store. Vin menuen var også virkelig god.
5 stjerner? Ikke helt, kunne godt ønske vin og mad beskrevet på en lille seddel ved siden af tallerkenen. Tjenerne havde ikke tid nok til at beskrive det godt nok. Det er eneste grund til de ikke fik 5 *

1 september 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tjener føler sig respektløst behandlet og er fornærmet.

Jeg havde inviteret en skolekammerat efter 56 år på noget af det bedste København kan præstere (udover Noma, Alchymisten eller Geranium.)
Vi tog på det mere afdæmpede "Den Lille Fede".Vi tog den 7 retters menu og en tilpasset vinmenu.Den simple version af denne anmeldelse er, at ud af de 7 retter er de 6 retter ret lette og tynde , men ledsaget af en salgstale fra cheftjeneren, der ikke gjorde os meget klogere. (OK vi er lidt høresvage begge to).
Crescendo indtraf, da jeg betalte med creditcard. Det gik fint men min kammerat som lige skulle have sit overtøj ordnet kom dog ud og sagde til mig, at tjeneren følte sig direkte respektløst behandlet.--- Det var da noget af melding. Det respektløse lå i, hvad jeg have glemt ved indlæsning af drikkepenge i terminalen. Altså i stedet for at give kr. 200 gav jeg kr, 20. Sikke dog en misære, Tjeneren kom løbende efter min gæst og meddelte, at det var en uforskammethed. Pudsigt nok havde vi lige spenderet over 2.000 på en tynd 7-retters menu. - Jeg havde lagt, hvad jeg synes er normale 10%. MEN på maskinen var det åbenbrt blevet registreret som 20 kr. - Jeg forstod derfor ikke, hvorfor tjeneren smed en 20 kr. på vores bord - sådan lidt demonstrativt, og uden kommentarer.

Jeg gik derfor ind igen og henvendte mig til den nu meget fornærmede tjener, fortalte, at jeg troede jeg havde indlagt 200 kr. i drikkepene, og at jeg aldrig ville prøve at spise dem af med 20 kr. Efter nogen parlamenteren frem og tilbage forstod han dog min intention, men det endte ikke synderlig lykkeligt. - Går jeg derind igen?, tvivlsomt. En stangfornærmet tjener som på grund af min ringe evne til at betjene HANS betalingsterminal, fik situationen helt op i det røde felt, er helt ude af proportioner. - Nå, for at råde bod på skaden, gik jeg ind og lagde en 200 kr seddel til den nu mobsede mand, og forklarede at skaden nok var sket i forbindelse med effekten af den store vinmenu og en armagnac til kaffen. Han tøede ikke op, og jeg kommer ikke igen. Tjenere kan være nogle sære starutter, selv når man prøver at være høflig.

27 augustus 2021

Fantastik oplevelse

Fantastik oplevelse med god mad og vinmenu. Fik 5 retters menuen som var perfekt afstemt med vinmenuen og tjeneren var ikke fedtet med vinen. Efter hoved retten kunne vi gå ud og nyde resten af rødvinen(glasset blev så lige fyldt inden). Bestemt ikke sidste gang vi besøger den lille fede

29 juli 2021

Super dejligt sted.

Fuldstændig fantastisk oplevelse lørdag den 12.6. Lækker mad, dejlige vine i rigelige mængder og en helt igennem opmærksom og mega serviceminded tjener Emil. Kommer helt sikkert igen ~ også selvom jeg skal hele turen fra Fyn og har allerede anbefalet jer til alle jeg har talt med siden. Tak 🤩

14 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god aften

Vi havde en rigtig god aften. Betjeningen var god og Stefanie som var vores tjener , gjorde alt for at vi skulle gå derfra med en god oplevelse.

Retterne smagte godt og vin menuen og retterne var godt sammensat.

Alle i selskabet gik derfra med en dejlig oplevelse og aften.

23 mei 2021

En lille ommer .....

Vi valgte for 6 gang Den lille fede som vores første besøg efter Corona nedlukningen. Det levede desværre ikke op til vores forventning denne gang. Vi plejer at få en god forklaring på maden og vinen, og tjenerne er ikke fedtet med vinen. Det var han i den grad denne gang. Vinen var i små mængder, og kom ikke nødvendigvis samtidig med maden den var tiltænkt. Når man betaler 850 kr. pr. Næse, så må man forvente at blive mæt og gerne have haft en oplevelse af god vin, som ikke løb tør inden retten blev serveret. Jeg synes det er ærgerligt at man ikke er mere opmærksom ... Alle har været spærret inde i lang tid, så et enkelt eller to glas vin havde ikke væltet budgettet, men løftet oplevelsen. Den lille fede har været det foretrukne sted, men nu skal vi prøve noget andet.
Maden var virkelig dejlig, men der var for lidt - Det samme kan siges om vinen, som ikke var nogen særlig oplevelse.

7 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der vil jeg gerne spise igen

Hyggelig stemning , små lækre retter og fantastisk servicemindede tjenere, der gerne vil give dig en god aften 👍

PS. Der er vinmenu til maden, men jeg kan ikke tåle vin. Savnede muligheden for at få serveret en god øl og ikke bare en almindelig pilsner/classic, når nu maden er så lækker

29 augustus 2020

Rigtig god oplevelse

Vi valgte 7 retters med vinmenu og det var en super lækker oplevelse og en klasse betjening af en super sød tjener, hvor han var meget opmærksom og helt nede på jorden.
Jeg kan ikke lide ost, men det var helt fint der blev bare serveret en anden ret til mig, hvilket var skønt så jeg ikke skulle kæmpe mig gennem osten.
Der blev også fyldt rigtig fint op med vin og endda mere når glasset blev tomt, hvilket var en glædelig overraskelse at det ikke var så nøje beregnet som oplevet andre steder med vinmenu.
Så stor anbefaling herfra

30 juni 2020

Så lækker mad!

Vi fik 5 retter og vinmenu. Alt smagte simpelthen så lækkert! Kan ikke sætte en finger på noget. Søde tjenere. Maden kom med passende mellemrum. Der blev serveret mere vin, hvis man tømte glasset :-) der kommer vi gerne igen.

27 mei 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hold min kones fødselsdag på 'Den Lille …

Hold min kones fødselsdag på 'Den Lille Fede'. Alt var perfekt. Maden udsøgt, og velafbalanceret. Vinene passede fint til de enkelte retter, og kokkene tryllede endda en særlig ret frem med meget kort varsel, da en i vort selskab pludselig fandt ud af, at han ikke kunne lide svinekæber.
Sandra, der var 'vores' tjener var opmærksom, charmerende, vidende - og virkede som om hun virkelig interesserede sig for os. Gav sig endda tid til at uddybe menuerne og vinene når vi spurgte ind til dem.
Kan så absolut anbefales!

25 november 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefales

Ikke imponeret!
Maden lunken og 4 ud af 7 retter var smagsløse. Vinen ikke tempereret. Mellem nogle retter gik der 3 minutter, mens der mellem andre gik 45 minutter.
Da vi kom kl 19.40, var der ikke mere brød/smør og vi fik af
vide at vi ville få kompensation, og de tilbød os kaffe.
Da regningen kom skulle vi pludselig både betale for kaffe OG vand, tiltrods for at der er tilhørende vinmenu, som plejer at indeholde gratis vand. Men vi havde jo ikke svaret "postevand" til spørgsmålet "ønsker i vand med eller uden brus". Overtjenerens modsvar til dette var " jeg har trænet mine tjenere til at spørge gæsterne på den måde"
IKKE et sted jeg vil anbefale andre og ej herrer et sted jeg kommer igen!

26 augustus 2017

Dejlig og lækker mad

Dejlig og lækker mad. God tid både til og mellem retterne. Super service og smilende tjenere.
Bestemt et besøg værd!

28 mei 2017
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har været på Den Lille Fede flere …

Har været på Den Lille Fede flere gange, og normalt har det været en fantastisk oplevelse. Det var det desværre ikke sidste gang. Maden smagte decideret dårligt og var en utrolig dårlig kvalitet. Det er vinen og betjeningen, der får de 2 stjerner. Kommer ikke der mere, og kan heller ikke anbefale Den Lille Fede mere. Øv for dårlig mad.

17 april 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En smagsoplevelse ud over alle forventninger

Det bliver en kort men præcist beskrivelse.

Har været mange gange på den lille fede, ALLE gange uden undtagelse, denne gang var både maden og vinen outstanding - betjeningen helt i top.

Denne lille perle SKAL du simpelthen besøge mindst et par gange hver halve år.

10 stjerne hvis det var muligt

2 februari 2017
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sød betjening, men hvor er smagen blevet af?

Gennem flere år har Den Lille Fede været en aften at se frem til. Desværre var det seneste besøg en skuffelse. Vi fik 7 retter mad, men kun 2 af retterne (mellemret og dessert) gav en smule inspiration. Pæn anretning men uden saft og kraft. Gav mest af alt indtryk af masseproduktion og ikke den kræsen om retterne der har kendetegnet stedet tidligere, og som er årsagen til, at vi er kommet tilbage gennem årene. Det var ikke et problem med skaldyrsallergi - de halverede bare anretningen, der blev til én enkelt asparges som den ene af retterne - nem måde at komme det problem til livs på. Tjenerne er yderst søde, og det lykkedes dem at trylle et brod frem alligevel, til trods for at stedet have kludret i vores 3 uger gamle reservation. Summa summarum: en rigtig ærgerlig madoplevelse fra et sted, vi ellers har holdt rigtig meget af.

26 mei 2016

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.