Jeg købte en ravhalskæde i Den lille Ravbutik i Løkken denne sommer. Desværre gik låsen i stykker, og jeg kontaktede derfor butikken. Efter aftale sendte jeg halskæden til reparation i Blåvand, og li... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
I sommers var jeg på ferie i Blåvand. Der stødte jeg på den lille Ravbutik. Jeg blev helt fascineret af alle deres krystaller. Ekspedienten havde en rigtig stor viden om hvor krystallerne stammer fra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der er mange flotte ravsmykker at vælge imellem og til rimelige priser. Desuden yder forretningen en god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt de forkerte smykker og efter en kort opringning til forre... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Oplev Ægte Ravmagi hos Den Lille Ravbutik Siden 1994 har Den Lille Ravbutik, beliggende i de maleriske byer langs Danmarks betagende vestkyst, været et paradis for ravelskere. Vi er ikke blot en butik, vi er en del af ravets forunderlige verden, hvor tradition møder moderne design. Hos Den Lille Ravbutik finder du et bredt udvalg af ravsmykker, der appellerer til enhver smag. Vores kollektioner spænder fra tidløse klassikere til moderne designs, alle fremstillet af det fineste og ægte rav. Vores priser er uovertrufne, hvilket gør vores butikker til et must-visit for enhver smykkeentusiast.
Contactgegevens
Blåvanvej 15,1, 6857, Blåvand, Denemarken
- +4551368078
- tu@denlilleravbutik.dk
- www.denlilleravbutik.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Den lille Ravbutik
Hurtig levering og smukke smykker
Hurtig levering og smukke smykker. Har købt smykker der fra 2 gange. Og det er ikke sidste gang jeg handler der

Antwoord van Den lille Ravbutik
Altid en god oplevelse at handle hos…
Altid en god oplevelse at handle hos jer. Hurtigt levering og nemt at handle samt pænt indpakket 🎁.

Antwoord van Den lille Ravbutik
Fine smukke ørering,og en lille…
Fine smukke ørering,og en lille surprice med i købet.Tak

Antwoord van Den lille Ravbutik
Stort & flot udvalg af ravsmykker til fornuftige priser😊Hurtig levering!👍
Jeg har haft en positiv oplevelse med >Den lille Ravbutik< fra start til slut👍Dvs; Som udgangspunkt googlede jeg efter ravsmykker på nettet & fandt butikken på den måde. Det er en flot & meget indbydende hjemmeside, med et godt udvalg af smykkefristelser til fornuftige priser😊Sidst; Men ikke mindst; Hurtig levering👍Smykkerne som jeg bestilte & modtog, lever 100% op til fotos & beskrivelse på deres hjemmeside. Jeg er super tilfreds med mit køb & kan kun anbefale andre til at "snuse" lidt rundt i deres store udvalg💕😊

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside
Dejligt med filtrerings muligheder
Godt overblik til at følge med i online bestilling på ordre

Antwoord van Den lille Ravbutik
Fik god hjælp til at finde et…
Fik god hjælp til at finde et halssmykke.
Hurtig svar og god betjening.

Antwoord van Den lille Ravbutik
Overordnet en rigtig god oplevelse
Overordnet en rigtig god oplevelse, det eneste lille men, jeg har, er at jeg bestilte to “perler”/vedhæng til et Pandora armbånd. Der havde det været rart med to vedhæng i nogenlunde samme størrelse, når de nu skal sidde på det samme armbånd. Dem jeg modtog var pæne, men det ene meget småt og det andet ret stort.

Jeg giver 5 stjerner.
Jeg giver 5 stjerner.. det var et rigtig fin smykke som kom hjem til mig.. svarede til min forventning..
Mvh
Lydia Lynn Jochumsen

Antwoord van Den lille Ravbutik
Super service. Hurtig og præcis levering og god service i forbindelse med returnering. Tak for hjælpen. Vi kigger helt sikkert forbi næste gang vi er i jeres nabolag.
Vh Jens

Antwoord van Den lille Ravbutik
Perfekt smykke modtaget, hurtig levering
Fin hjemmeside, meget overskuelig.👍
Hurtig levering 👍
Meget smukt rav vedhæng
modtaget👍
Elegant indpakning 👍

Antwoord van Den lille Ravbutik
Lees meer over geverifieerde reviews.