1. Hifi-winkel

We are Denver® Denver A/S manufactures and sells Denver Electronics, a mass-market consumer electronics brand with over 400 products. Our large catalogue means one-stop shopping for retailers

2,7

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snel geleverden een platenspeler voor…

Snel geleverden een platenspeler voor 118 euro had er niet veel van verwacht echter vind ik het geluid best goed dat hoort ook bij dit toestel makkelijk te installeren
duidelijke handleiding veel waar voor je geld ik kan er verder niet zoveel over vertellen pas gekocht

14 april 2026

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met de draaitafel.

Onze strategie is precies zoals u zegt: goede, goed werkende producten leveren tegen een redelijke prijs, zodat iedereen ervan kan genieten.

Fotolijstje voor moederdag gekocht

Fotolijstje voor moederdag gekocht, ging binnen de 2 jaar kapot.
Onder garantie gerepareerd. Na jaar weer kapot, zelfde verschijnselen, opnieuw blijven opstarten.
Nu niets meer mogelijk. Na opsturen bericht, was niet meer te maken.
Vervolgens geen coulance, niets, kon gewoon een nieuwe kopen, ze hadden leuke aanbieding met mooie kortingen volgens Ashley.

2 april 2026

Sorry to hear that.
Like all other electronics, i'm afraid that sometimes a unit can get defective, and if it is after the 2 year time, then the warranty isn't active anymore.

Same goes for all other kind of products.
We fully understand the frustration, but these are the EU rules.

We hope that you will consider a Frameo unit again though. We have sold a lot of these and really have very very few issues, so you have been very unlucky.

Product specialist

Camera besteld en nooit ontvangen

Camera besteld en nooit ontvangen. Reageren niet op de mail. Niet bestellen hier!

5 februari 2026

Hello

Sorry to hear that you have not received a product.
From where did you order it?
We will be happy to find out what happened.

Hier niet kopen

Ik zou niemand aanraden om hier iets te kopen.
Het is goedkoop maar bagger.
Bij de klantenservice werkt ene Said die denkt overal verstand van te hebben maar lost niets op.
Een defect product wordt niet gerepareerd maar vervangen door een ander apparaat terwijl ze beweren dat het gerepareerd is!

20 december 2025

Hello

Thank you for your review.
We are a bit sad, that you have had a bad experience, and review it like all our products are bad.
We are selling a lot of products, and have very little returns, but like all other electronics there can be a defective unit from time to time.

Then you of course have warranty, so that it will be fixed. Either by repair or exchange.
It always depends on the price. If a repair is most costful than a new unit/Exchange. This is what we do, but we don't just toss the products in the garbage can (if you are thinking about environment, because we do that a lot), we send defective units back to the factory, for proper disassembling and recycle.

We are very happy about Said in our Dutch service & repaircenter. He is a clever and customer minded guy. But he isn't a wizard.
So if a product cannot be repaired/isn't reasonable to repair, then he can't do anything about that of course.

We hope that you will try our products again. We have been in the market since 1990, and have lots of happy customers thoughout Europe.

Product Specialist

Sturen een gouden terwijl er een roze…

Sturen een gouden terwijl er een roze besteld is. Drama die dropshippers

23 december 2025

Hello

Sorry to hear that. We would love to check out the error if we get some more info.

Where did you buy the unit?
What unit is it?

Bestel hier niks!!

We zijn al jaren, met tussen posen, aan het mailen over een step. Gekocht voor onze dochter. Binnen 1 jaar stuk, opgestuurd resultaat waterschade, heeft volgens denver in een vochtige ruimte gestaan. Kan niet waar zijn, alleen bij mooi weer gestopt, en heeft in een droge garage bij scooter en electrische fiets gestaan. Uiteindelijk uit coulance voor € 100,- een showmodel gekregen. Deed het na 10 minuten niet meer. Weer opgestuurd conclusie accu vervangen was niet meer goed. Terwijl deze step echt heel goed nagekeken was. Nu weer 1 jaar later weer stuk. Opgestuurd je raad de conclusie al weer exact hetzelfde maar hier komt bij dat de accu niet deugdelijk is gemonteerd maar dat het wel werkbaar is. Deze accu is notabene door Denver geplaatst vorig jaar. Vochtschade kan niet waar zijn en als het toch zo is misschien door het niet deugdelijk plaatsen vd accu. En wederom heel lang radio stilte uiteindelijk een email terug gekregen met feitelijk onze eigen tekst. Over het foutief plaatsen vd accu etc. wordt met geen woord gesproken. Advies bestel alsjeblieft hier niks! Wat een gedoe en ellende. Aller vervelendste is nog een hele sneu dochter.

Reactie: Bedankt voor uw reactie, heeft een emailadres waar wij de totale correspondentie naar toe kunnen sturen? Wij hebben de step gekocht via Denver Big Panda. Alvast bedankt voor uw reactie.

4 september 2025

Hello

Very sorry to hear that you have had a bad experience with the scooter.

Can you please send us some info about the case, and we will be happy to look into it.

As with all electronics, things can be damaged, but normally this happens to begin with.
we cannot see from your message here what model you have, nor any info about repair or attempt to do so. So is it through us or a sales place?

Product specialist

Truurig Mini hifi set kapot geraakt met zuinig en normaal gebruik

Truurig Mini hifi set via bol. gekocht verkoper: Denver en de veer springt uit de cd dek! ook brak er gelijktijdig een stuk plastic af uit de cd dek! M'n meest favoriete/zeer zeldzame cd/zeer dure cd is hierdoor beschadigd/defect geraakt.De metalen veer inclusief het gebroken stuk plastic knalde elk op de cd! Ik heb deze Mini hifi set pas sinds een aantal maanden MINIMAAL in gebruik.Na levering heb ik de Mini hifi set na controle keurig onbeheerd in de orginele denverdoos bewaard.Ook maak ik nog over bol. reviews ook op trustpilot.Denver dit heeft nog een staartje.Desnoods maak ik politie/juridisch werk van dit probleem.Ook ga ik desnoods m'n bank de opdracht gegeven om het totale aankoop bedrag terug te vorderen.Op andere review websites zal ik ook reviews plaatsen.Dit soort schade mag absoluut niet ontstaan.Ook heb ik GEEN garantieformulier gekregen terwijl dit standaard in schriftelijkevorm in de Denverdoos bijgevoegd moet zitten.Ook de handleiding zat niet bij deze aankoop ook dit MOET standaard in de Denverdoos zitten.Ik heb deze Mini hifi set altijd netjes/met zuinigheid behandeld.Kwaliteit staat bij Denver zogenaamd zeer hoog in het vaandel.Bol. staat erom bekend dat daar veel afgedankte/gebruikte items verkocht worden/vooral veel greize import word er via bol. verkocht.Ik ga het ordernummer opzoeken welicht heb ik dat op papier staan.Ik kocht conditie nieuw,ik kreeg:retourdeal item met kapotte Denverdoos+schade aan de behuizing van de Mini hifi set+verkeerde kleur!+krakende speaker set+cd haperingen,versleten lens dus! Ik betaalde u via internetbankieren dus via het omschrijvingsnummer etcetera kunt u ten alle tijden de aankoop verifiëren.M'n bol. klant acount is niet meer actief maar dat mag geen baad hebben voor u wand ik kan de aankoop bewijzen via screenshots/fotos van m'n internet bankieren/bankafschriften.Ik heb fotos voor u om de schade te bewijzen.Ik wil graag een vergoeding of een vervangend hifi toestel van u krijgen.Eind januari/eind maart 2022 is dit item besteld.Ik heb ook nog de DHL verzenddoos met de collie sticker met codering erop dus ook via die weg kunt u m'n aankoop verifiëren.De nationale ombudsman schakel ik in/acm consuweizer schakel ik ook in elk met toegevoegd schadebewijs/aankoopbewijs.Deze aankoop is puur geld verspilling.Voor zover ik weet heb ik 3 jaar garantie op deze aankoop de 3 jaar zijn nog niet voorbij.De los gesprongen veer is lochish een metalen veer.Het openings dek/cd dek van de Mini hifi set is waar deze metalen veer er spontaan uit sprong tesamen met het afgebroken stuk plastic.Het aller ergste vind ik nog de schade aan m'n zeer dure cd die out of print is.Dit defect aan deze cd heb ik dus puur aan Denver te danken.Uw apparatuur is dus duidelijk niet veilig! Denver als u mij naar eer en geweten helpt dan ben ik berijd om deze inclusief de overige online reviews te gaan verwijderen.Daar waar mogelijk plaats ik bewijzen bij de online reviews.De schade is vandaag ontstaan.De correcte datum van aankoop kan ik op de DHL verzenddoos terug vinden/ook via internet bankieren/bankafschriften.M'n hoofd staat nu namelijk op hol door dit probleem van scade/defect.Ik werk deze review nog bij met de juiste datum die op de DHL verzenddoos vermeld staat.De gegevens via online bankieren die stuur ik u desnoods rechtstreeks digitaal via uw e-mail adres wand ik wantrouw het om m'n betaalgegevens bloot te geven via online reviews.Kwa m'n betaal gegevens Ik zoek eerst uit of me dit persoonlijke schade kan toebrengen,als het geen schade persoonlijk aan me opleverd dan zal ik de betaalgegevens hier in deze review gaan delen met u,veel fraudeurs zijn online actief dus ik neem mezelf goed in bescherming.Ik heb u inmiddels mails gestuurd met schade bewijs/fotos.Desnoods neem ik ook nog via socialmedia contact met u op en wellicht gepaard via openbare klachten/berichten met schade bewijs/aankoop bewijs.Ik heb de cd dek klep altijd netjes behandeld ik liet de cd dek klep altijd rustig omhoog/open komen/ik liet de cd dek klep altijd rustig omlaag komen/afsluiten,dit elk lochisch via de daarvoor bestemde gemonteerde toets.Ik heb uw ontvangst bevestigings e-mail bericht ontvangen ik zal ook uw ontvangst bevestigings e-mail bericht via duidelijke screenshots toevoegen ter bewijs aan alle overige online review die ik plaats op overige online review websites.Ik heb u mails gestuurd met bewijzen via uw Nederlandse e-mail adres/ook via uw Europese/Benelux e-mail adres.Dus ik heb u ook benaderd met bewijzen op uw e-mail adres dat u kenbaar gemaakt heeft via trustpilot.Via uw Europese/Benelux e-mail address heb ik u ook ter bewijs duidelijke screenshots gestuurd van mijn bericht/klacht die ik uw stuurde naar uw Nederlandse e-mail adres

20 juni 2025

Hello sir

Sorry to hear you experience problems with your Music center.
We can see you have written to our Dutch support team. They will answer you (if not done already) and the correspondence will continue there.

We hope you will delete this trustpilot review. They are made to review Denver as a company, not a single product, so it gives a bit of a false score for us.

Thank you in advance.

Product Specialist

Smartwatch gekocht voor de dochter

Smartwatch gekocht voor de dochter. Horloge verkiest constant de verbinding met de gsm, het uur verspringt dagelijks meerdere keren, stappenteller wordt random gereset, slaaptekort idem.

Horloge teruggestuurd om te repareren. Na ‘reparatie’, er werd een totaal nieuw toestel opgestuurd met een ander serienummer, blijven de problemen aanhouden.

Denver blijft weigeren het toestel terug te nemen en het aankoopbedrag terug te storten. Ze blijven koppig vasthouden aan een nieuwe reparatie, hoewel het horloge volgens de begeleidende brief uitvoerig getest is na de reparatie…

19 mei 2025

Hello

Sorry to hear that. (to be fair, Trustpilot is to give a company a score, not to advertise about a defective product)

Can you tell us a bit about the watch? Modelnumber?
Brand and model of phone?
Where the problem persists?

We are not the ones that shall take the product back and refund price. That is always the purchase place. (They are also the ones that handle warranty issues)

We will be happy to look into the case if you can send us more info.

Product Specialist

Mijn ervaring met de Denver Smartwatch (via Kruidvat)

Oké luister, ik had echt nul verwachtingen toen ik die Denver smartwatch kreeg via een actie bij de Kruidvat. Gratis is gratis, dus ik dacht: “Leuk voor erbij, als het niks is, jammer dan.” Maar serieus… ik werd echt verrast.

Ding ziet er goed uit, zit lekker om de pols, en hij doet alles wat ik nodig heb – stappen tellen, m’n hartslag bijhouden, berichten binnenkrijgen, slaap meten. Alles werkt soepel. Ik heb zelfs af en toe vergeleken met een smartwatch van een bekend merk (je weet wel, zo’n dure) en eerlijk gezegd… hij doet er echt niet voor onder. Voor een gratis horloge? Bizar gewoon.

Ik draag ‘m dagelijks, echt blij mee. Alleen laatst… tsja, classic ik… stoot ik ‘m tegen het keukenblad terwijl ik haast had. En bam, meteen een diepe kras op het scherm. Echt balen. Maar ja, ondanks die kras werkt alles nog gewoon top, en ik draag ‘m nog steeds met plezier.

Dus ja: dikke aanrader. Zeker als je ‘m via een actie hebt gekregen, maar zelfs als je ’m zou moeten kopen voor een zacht prijsje – gewoon doen. Verwacht geen luxe luxe, maar wat je krijgt is echt veel meer dan je denkt.

15 mei 2025

Antwoord van Denver A/S

Thank you very much for your kind words about our smart watches.

This is also what we are trying to do.. Sell good working products, at a reasonable price. Simply to get consumer electronics available for everyone.

Laat me meteen eerlijk zijn:

Laat me meteen eerlijk zijn:
Ik stond op het punt een halve maandsalaris te dumpen op een iWatch, gewoon omdat ik dacht dat het moest. Want ja, Apple is mooi, strak, duur… en je denkt automatisch: “Dat moet wel het beste zijn.”

Totdat ik via een Kruidvat actie ineens die Denver Smartwatch in m’n klauwen kreeg — GRATIS.
Ik dacht: “Dit wordt zo’n plastic Casio uit 1998 met stappenteller die nooit klopt.”
Boy, was I wrong.

Wat kan deze Denver allemaal? Alles wat een iWatch ook doet:
• Notificaties: WhatsApp, Insta, alles pingt gewoon netjes binnen.
• Hartslagmeter: Werkt prima. (Je weet, na de derde trap op werk wil je toch ff weten of je nog leeft.)
• Stappenteller & slaapmonitor: Helder, overzichtelijk, en eerlijk gezegd… precies wat je nodig hebt.
• Weer, muziekbediening, timer, alarm — alles zit erop.
• Batterij: iWatch moet je elke dag opladen. Deze Denver houdt het met gemak een paar dagen vol.

En het mooiste?
Ik heb er dus niks voor betaald. Noppes. Nada. Gratis uit een Kruidvat spaaractie.
En ja, nu schaam ik me eigenlijk dat ik ooit serieus overwoog om €400,- stuk te slaan op een iWatch… alleen maar voor het logo. Wallahi, kapitalisme had me bijna te pakken.

Conclusie:
Deze Denver smartwatch doet 95% van wat een iWatch doet, voor 0% van de prijs.
Kruidvat, jullie zijn gek — maar op een goeie manier.
Ik ben genezen. Denver 1 – Apple 0.

Edit:
Dear Morten,

Thank you for your kind message.

It’s true — good experiences are rarely shared, while negative ones spread fast. But I truly believe in Denver now. Your smartwatch exceeded my expectations, and I really appreciate the honest, practical approach behind your products.

Lately, I find myself valuing European-made products even more, especially given developments in the US. Keep doing what you do — quality, simplicity, and fairness never go out of style.

Kind regards,
Gökhan

13 mei 2025

Dear

We are happy to read that you enjoy our Smart Watch.

This is exactly our thought with it. To solve customers demand, without having to pay several hundred Euro.

And we do know it is not an Apple Watch, but we are not trying to be. We want to sell a watch that fulfils the basic demands that most customers have, in a much cheaper but still nice looking unit.

That is our whole strategy actually. "Consumer electronics for everybody".

Thank you for your nice review. Trustpilot are often used for negative reviews, so a positive like this is much appreciated.

Horlogo werkt niet

Horlogo werkt niet, fuctioneerd niet zoals ze zeiden op de website waar we het gekocht hebben.

21 maart 2025

Antwoord van Denver A/S

Jammer om te horen dat je horloge niet werkt.
Het is lastig om te zeggen wat er mis is, op basis van je beschrijving. Het horloge kan een hardwareprobleem hebben, maar het kunnen ook installatieproblemen zijn.

We helpen je graag als je contact met ons opneemt via onze supportmail: support.nl@denver.eu

Je kunt natuurlijk ook teruggaan naar de winkel waar je het gekocht hebt. Je hebt volledige garantie/recht op reparatie.

Best Regards

Morten Pannen

Vorig jaar een internet radio gekocht…

Vorig jaar een internet radio gekocht van denver en was daar tevreden over.
Totdat het een paar maanden geleden begon met bufferen en continu verbinding maken. Contact gezocht met denver en mocht het opsturen, dit gedaan en 2 weken later terug en tot mijn verbazing is er niks aan gedaan aangezien de verpakking eromheen nog net zo zat als hoe ik het opstuurde. Contact gezocht met denver en kreeg te horen en na al meerdere keren dat het aan onze verbinding ligt want daar deed ie het zogenaamd prima. Later geen contact meer van denver en contact gezocht met bol.com, van daaruit kreeg ik weer contact met iemand van denver en nu ligt het op eens aan de chip die geen updates meer krijgt maar dat ik het maar via Bluetooth moet regelen via de app van de mobiel.
Dit is niet de bedoeling want daar heb ik hem niet voor gekocht en aangegeven dat ik nog garantie heb en dat ik mijn geld terug wil maar nu geen reactie meer!
Schandalig hoe denver met klanten omgaat en garantie totaal respectloos!
Nooit meer een denver!

24 januari 2025

Ik had een internet radio nodig voor…

Ik had een internet radio nodig voor mijn vriendin. Ik zoeken en ik kwam bij Denver uit. de radio zag er goed uit dus ik hem besteld. In eerste instantie werkte hij goed, maar na een tijdje begon hij steeds uit te vallen en dan begon hij weer te verbinden. Dit gebeurde iedere 5 seconden, ik ga kijken en ja hoor ik had nog garantie, dus een mailtje gestuurd en ze reageerde vrij vlug. Na wat heen en weer gemaild en diverse dingen uitgeprobeerd wat allemaal niet hielp de radio ter reparatie terug gestuurd met de nodige papieren erbij. Na enkele weken kreeg ik hem terug, ik natuurlijk meteen proberen en wat scherts mijn verbazing? formulieren niet ingevuld door hun en niets aan de radio gedaan. het probleem is er dus nog steeds. Ik dacht dat is een groot bedrijf die zullen wel goed zijn. Niets van dat alles, ik heb ze nog enkele mails gestuurd maar daar reageren ze niet meer op. Zeer slechte service en garantie? niets waard. Mijn advies koop een andere internet radio maar niet van Denver.

wat u voorsteld heb ik al gedaan en de radio staat 4 meter van modem vandaan. de mails die ik gestuurd heb zijn naar support.nl-denver.eu gegaan en geen antwoord meer gekregen

Dat is natuurlijk de gemakkelijkste manier om het probleem af te schuiven op de provider. Op mijn vraag voor geld terugave is ook niet gereageerd. Zeer slecht en ik zal nooit meer een denver apparaat kopen.

30 januari 2025

Hello

Very sorry to hear that. Can i ask you where you sent the emails, that are not answered?
+ where was it sent to get repaired?

Just got reply from our Dutch support team. They answered you the 28th of January? Perhaps it ended in your spamfilter if you haven't seen.. Please read below.

Beste,

Het spijt ons te horen dat het probleem voor u niet is opgelost. Wij hebben uw radio hier helemaal gereset en een aantal dagen getest. Hij heeft hier goed gewerkt. Het is overigens wel een bekend en recent probleem dat er problemen zijn met internet radio's bij sommige internetproviders zoals onder andere ziggo/kpn. Mogelijk kunt u hier iets over vinden op google bij uw provider, wij adviseren dan ook om even contact te leggen met uw provider of zij daarin iets kunnen betekenen.

Als tweede optie kunt ook een radio APP zoals Nederland.FM op uw mobiel of tablet installeren, uw radiostation kiezen en dan het geluid via Bluetooth afspelen.

Ik hoop dat u begrijpt dat wij u zo goed als mogelijk hebben geprobeerd te helpen met uw probleem.

From what i understand with the dropouts in the music, it might be caused by your Wi-Fi. And internet radio creates a buffer and plays the music via that. If the buffer gets too small because of bad Wi-Fi signal, it can skip and dropout in the music.

This is not an error in the radio. This is how it works when using the internet (you can see the same thing if you stream TV via Wi-Fi and the Wi-Fi speed are not high enough).

Could you try turning off the Wi-Fi router, wait 2-3 minutes and then turn it back on. This clears up used IP adresses and makes it more stable.

+ move the internet radio closer to the router.

NOOIT IETS KOPEN VAN DENVER

Elektrische kinderstep gekocht maar na 2 uur steppen ging de step kapot. Na vele mails en van het kastje naar de muur gestuurd werd uiteindelijk de step gemaakt na reparatie blijkt de accu kapot te zijn (jullie leveren dus kapotte spullen). Viel onder de garantie alleen was de oplader nu kapot zij beweren de schuld van de klant wegens niet goed inpakken dus of ik even 25 euro kan overmaken anders krijg ik mijn step niet terug. Dit gedaan en na 5 dagen moeten mailen waar mij step blijft, die dag nog gauw verzonden. Gezegd een slechte review te schrijven dus bij deze.

Nu als klap op de vuurpijl is mijn step bezorgd alleen niet door mij ontvangen. Dus de step is weg!

20 september 2024

Hello

Sorry to hear you had a bad experience with the scooter.
We did check the case now, and unfortunately the power adaptor was not packed properly. This caused the power "legs" to bend, and the adaptor is therefore not working anymore.
We can see that you have paid for another adaptor, and the scooter has been sent back to you.
Our Dutch dept. are right now checking where the scooter is, because you write that it wasn't received. This is of course not ok.

Please write to: support.nl@denver.eu for further information. They handle this case directly.

DVD speler gekocht

DVD speler gekocht. Na 6 DVD's afgespeeld te hebben stuk gegaan. Denver support gemaild en geen respons gekregen. Toen geprobeerd te bellen geen respons. Denver Nederland is niet bereikbaar. Geen Denver producten meer wat mij betreft. Aanvulling op antwoord hier onder geven. Dvd is gekocht bij Amazon die adviseerde contact op te nemen met denver en het daarmee af te handelen. Ik heb het iets anders afgehandeld en hem in de container gegooid.

4 april 2024

Hallo

Very sorry to hear that. Please contact the purchace place. They handle all warranty issues and can help you with repair.
Normally there are no problem with the DVD players, but like all electronics unfortunately they can get defective. But then you of course have the warranty on the unit.

Jammer

Vorige week de Denver deurbel gekocht. Na het installeren van de bel en gong, helaas geen connectie met de gong!! Wederom deurbel losgehaald, hele procedure opnieuw uitgevoerd, geluidje wat je moet horen als je met de telefoon langs de camera gaat, luid en duidelijk. Dus deurbel weer opnieuw vastgezet.. Helaas geen contact met de gong. Weer losgehaald met het gevolg dat het schroefje waarmee de bel vastzit is gevallen en niet meer te vinden. App verwijderd, opnieuw geïnstalleerd hele procedure weer opnieuw, zonder resultaat.

Aanvulling op bovenstaande mail.
Allereerst bedankt voor de reactie.Onze bel is de Denver Smart Home SHV-120
Graag een reactie. Dank j

20 augustus 2023

Antwoord van Denver A/S

For the SHV-120.. Can you push "apply to unbind" when you want to set it up.. or send me a photo of the label inside the battery compartment.. (then i can release the camera from Tuya backend, to make it work again)

My email address is: support.hq@denver.eu

Hello

Sorry to hear that. We had some issues at some customers with VDB-216 doorbell if that is your model.

We have an update to fix that via MicroSD card.
Dear Customers
We have the fix ready, if your VDB-216 are not working after firmware update.

Please download firmware + upgrade instructions here (you need an empty MicroSD card in order to update)

Regarding the missing screw, please send an email to: shop.hq@denver.eu
Then they can help you with a new screw.

Sorry for any inconvenience caused.

Product Specialist

Toon reviews in alle talen. (113 reviews)