Laat me meteen eerlijk zijn:
Laat me meteen eerlijk zijn:
Ik stond op het punt een halve maandsalaris te dumpen op een iWatch, gewoon omdat ik dacht dat het moest. Want ja, Apple is mooi, strak, duur… en je denkt automatisch: “Dat moet wel het beste zijn.”
Totdat ik via een Kruidvat actie ineens die Denver Smartwatch in m’n klauwen kreeg — GRATIS.
Ik dacht: “Dit wordt zo’n plastic Casio uit 1998 met stappenteller die nooit klopt.”
Boy, was I wrong.
Wat kan deze Denver allemaal? Alles wat een iWatch ook doet:
• Notificaties: WhatsApp, Insta, alles pingt gewoon netjes binnen.
• Hartslagmeter: Werkt prima. (Je weet, na de derde trap op werk wil je toch ff weten of je nog leeft.)
• Stappenteller & slaapmonitor: Helder, overzichtelijk, en eerlijk gezegd… precies wat je nodig hebt.
• Weer, muziekbediening, timer, alarm — alles zit erop.
• Batterij: iWatch moet je elke dag opladen. Deze Denver houdt het met gemak een paar dagen vol.
En het mooiste?
Ik heb er dus niks voor betaald. Noppes. Nada. Gratis uit een Kruidvat spaaractie.
En ja, nu schaam ik me eigenlijk dat ik ooit serieus overwoog om €400,- stuk te slaan op een iWatch… alleen maar voor het logo. Wallahi, kapitalisme had me bijna te pakken.
Conclusie:
Deze Denver smartwatch doet 95% van wat een iWatch doet, voor 0% van de prijs.
Kruidvat, jullie zijn gek — maar op een goeie manier.
Ik ben genezen. Denver 1 – Apple 0.
Edit:
Dear Morten,
Thank you for your kind message.
It’s true — good experiences are rarely shared, while negative ones spread fast. But I truly believe in Denver now. Your smartwatch exceeded my expectations, and I really appreciate the honest, practical approach behind your products.
Lately, I find myself valuing European-made products even more, especially given developments in the US. Keep doing what you do — quality, simplicity, and fairness never go out of style.
Kind regards,
Gökhan