Een aantal keer besteld, dit ging altijd goed. Echter in februari 2022 kreeg ik de helft van mijn bestelling niet en was de helft van mijn glas kapot. Een jaar lang geprobeerd contact op te nemen en... Toon meer
Oplichters! Niet bereikbaar en men reageert nergens op (email, whatsapp, telefonisch of via website niet). Net aangifte gedaan bij de politie. Zal wel tevergeefs zijn maar dit is echt op... Toon meer
Nota bene in 2021 een bestelling geplaatst. Dreigen met aangifte en incassobureau, het interesseert dit bedrijf geen ene fluit en ze komen er nog mee weg ook. Evengoed heb ik toch aangifte bij de... Toon meer
Begin van dit jaar spullen besteld, niets ontvangen ondanks herhaaldelijke telefonische beloften dat het "Vandaag verzonden wordt" of dat men "Nu het verzendlabel gaat aanmaken". Uiteindelijke on... Toon meer
Chemische producten in kleinverpakking en bulk gevestigd in zuid limburg
Nijverheidsweg, 7, D, 6171AZ, Stein, Nederland
- 0851306920
- sales@deoplosmiddelspecialist.nl
- www.deoplosmiddelspecialist.nl
Geen levering , Ze zijn niet bereikbaar
Ze zijn niet bereikbaar telefonisch, whatsapp, mail, via order bestelling formulier of contact formulier.
Nalevering van product tot op heden niet gekregen bestelling heeft plaats gevonden op 08-01-22.
Ultimatum is tot 23-2-22 indien er nog niks vernomen is worden er juridische stappen ondernomen.
Ze hebben genoeg kansen gehad.
Ze zijn OPLICHTER
Ze zijn oplichter
In december besteld, alle producten zijn niet geleverd, en via whatsapp gesproken ,ze zei snel versturen, na 2 weken iest ongeluk verzending is mis gegaan nog een keer sturen, na 1 maand personelen corona ziek, na 2 weken ze zei krijg je mail en welke producten niet geleverd krijg je geld terug en nu wij zijn halve februari nog steed bellen, mailen, whatsapp geen antwoord graag helemaal niks bestellen ze zijn OPLICHTER.
Al ruim 2 maanden te wachten op een…
Al ruim 2 maanden te wachten op een bestelling, geen reactie op emails, invullen van vragen op hun website of via de telefoon. Het is moeilijk het anders te zien dat deze zaak gewoon oplichters zijn. Jammer
Aangifte!!
Heb contact gehad met de consumentenbond , heb hier een melding van gemaakt. zij adviseren om aangifte te doen .er lopen namelijk al aangifte tegen hun.
OPLICHTERS OPLICHTERS EN NOG EENS…
OPLICHTERS OPLICHTERS EN NOG EENS OPLICHTERS
Leveringsproblemen? Bezorgproblemen?
Sinds 2jaar geen problemen met leveringen. Tot j.l. 20-12-21; bestelling betaald, tot dusver niet geleverd. Zou distributie fout bij DHL zijn? Wordt niet te woord gestaan noch telefonisch, noch over de mail. Zelfde bestelling 1 week geleden opnieuw geplaatst met opmerking, zonder te betalen; nog niets…..
Oplichters
Oplichters, besteld en betaald maar niets geleverd en onbereikbaar. Duurt al 5 weken
Geen bestelling ontvangen en onbereikbaar
Ik heb op 19 september een bestelling gedaan en wordt steeds aan het lijntje gehouden. Bij elk contact wordt beloofd dat het product over een week naar mij toekomt. Elke keer niets ontvagen. Wat een super slecht bedrijf en telefonisch, via de app en mail ontzettend slecht bereikbaar. Ook al meerdere malen om mijn geld terug gevraagd maar tot op heden nog nooit iets ontvangen.
Ik raad u ter sterkste af om bij dit bedrijf iets te bestellen. Ze maken niet waar wat ze zeggen.
Toch mijn bestelling ontvangen
December 03-12-2021 citroenzuur besteld maar tot op heden niets geleverd en geen reactie op mijn bericht.
Update:
Op 10-02-2022 de onverwachte mededeling dat de bestelling is verzonden.
Vandaag mijn bestelling 11-02-2022 ontvangen. Fijn dat er toch wordt geleverd.
ik weet niet wat er aan de hand is bij…
Ik weet niet wat er aan de hand is bij dit bedrijf.
De spullen zijn goed en de prijsstelling ook.
Afgelopen december spullen besteld, had een vraag over een artikel en gebeld, nemen niet op, rond de kerst dus dat kan.
Bestelling is geleverd, op een ding na, backorder situatie.
In januarie maar weer eens gebeld, meerdere malen, niks, niemand, nada....
Dan maar een mail, binnen een dag antwoord staat er op de site, je raadt het natuurlijk al.
Erg jammer want vind nu maar eens een andere leverancier voor dit assortiment.
Ik hoop dat een en ander snel goed komt, daar heb ik nog een beetje vertrouwen in ,vandaar nog drie sterren.
Zo niet dan vrees ik het ergste voor de fa Jagro cq de oplosmiddelen specialist.
Ook gezien de andere ervaringen hier.
Niets geleverd na vooruitbetaling en reageert niet op telefoon of mails.
Op 1 november 2021 via de webshop een bestelling gedaan en betaald. Tot op heden 20 januari 2022 niets geleverd gekregen. Tientallen malen gebeld, wordt niet opgenomen. Mails gestuurd, worden niet beantwoord.
Deze leverancier heeft niet het fatsoen even contact op te nemen.
OPLICHTERS !!!!
OPLICHTERS !!!!
wacht al een maand op mijn bestelling geen antwoord op mijn emails en telefoon !!
Op 03/12/2021 bestelling geplaatst
Op 03/12/2021 bestelling geplaatst, direct betaald,
niets is geleverd tot op heden.
ik krijg geen antwoord!!!
******************************************************
ondertussen is alles goed en wel geleverd.
gewoon een kwestie van onderbemanning van wege corona!
Incomplete levering en 0 communicatie
Een deel van de levering maar geleverd, veel later dan afgesproken. Overige deel is nooit verstuurd, terwijl het al3x toegezegd is. Bedrijf is niet bereikbaar, telefonisch krijg je een standaard antwoord. Op mail en app berichten wordt niet gereageerd. Waardeloze organisatie, zo ga je niet met klanten om.
Artikelen besteld en missend artikel…
Artikelen besteld en missend artikel zou verstuurd worden, maar geen reactie meer van hun (Jolanda). Lijkt of failliet of aan corona ten onder gegaan.
oplichting
artikel niet verzonden. Geen antwoord op mails/telefoon. oplichting
Oplichters
Nooit bestelling ontvangen, ze antwoorden 1 keer als je vriendelijk vraagt of er iets is misgelopen met de bestelling en zeggen dat het in orde komt. Dan laten ze niks meer van zich horen.
Oplichters, niet bestellen!
Op 12-08-2021 hier besteld. Artikelen waren niet op voorraad dus zou wat langer duren. Prima. echter duurde het inmiddels meer dan 1,5 maand. Dus dan maar bellen waar het is. Kreeg de reactie dat het de dag erna verzonden zou worden. Tot de dag van vandaag niks ontvangen. Ik heb mijn geld terug gevraagd en zou dat na 3 werkdragen terug krijgen. 2 weken later, nog steeds niks terug.
Al met al, oplichters met een uitermate slechte communicatie en niet te vertrouwen!
oplichters of zwaar incompetent
Dit bedrijf is echt een ramp. Levert nie of slechts gedeeltelijk, komt afspraken (als je ze al aan de telefoon kunt krijgen) niet na en reageert absoluut niet op mails.
Ik wacht nog steeds op de helft van mijn order en heb er werkelijk geen vertrouwen in dat ik ooit nog iets geleverd ga krijgen. Ik denk dat ik maar de rechtsbijstand ga inschakelen.
Geen enkele reden om niet bij dit…
Geen enkele reden om niet bij dit bedrijf fe bestellen Bestelling werd de volgende dag al bezorgd