Bedrijfsgegevens

1. Woningbouwproject

Geschreven door het bedrijf

Vi på Derome är en samhällsbyggare i tiden. Vi tänker långsiktighet och hållbarhet i allt vi gör och värnar om att människor ska vilja bo, leva och trivas i våra områden, länge. Vi erbjuder boendeformer för alla livsstilar, från nyckelfärdiga villor till bostadsrätter i flervåningshus. Derome är Sveriges största familjeägda träindustri. Trä är den gröna tråden genom hela vår verksamhet och med mångårig kunskap och kärlek till trä förädlar vi råvaran hela vägen - från skog till färdigt hus.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rekommenderar INGEN att köpa något från…

Rekommenderar INGEN att köpa något från Derome. Jag har köpt och bor ett litet tag till i en lägenhet som Derome byggde. Från tillträdet saknades flera saker, allt från skjutdörrar till garderober, träaltan på uteplatsen. Samt mycket strul med dörrar som inte går att låsa upp(finns mer saker). I första taget har Derome inte velat justera dessa saker utan som konsument har man fått pusha för att Derome ska fixa det, säkert många människor som inte orkar ta denna fight med företaget som gör att Derome sparar in på detta sätt. Men rätt ska vara rätt. Så även om man fått saker fixade enligt avtal så deras Eftermarknad service är som ni kan förstå sämst. De vägrar fixa saker som faller in under garanti och hävdar olika anledningar till varför de inte vill göra ett skvätt. Så gör er en tjänst och undvik Derome!

1 februari 2024

Varbergshus

Varbergshus
Anlitade en underleverantör som hade två snickare som senare fick fängelsedomar av andra anledningar.

Projektet var inte klart, så vi flyttade in i ett ofärdigt hus precis innan sommaren. Hade ungefär 60 punkter som skulle åtgärdas i efterhand. Jag fick personligen jaga Varbergshus för att få dessa åtgärdade. Än idag har dom inte lyckats lösa allt och jag orkar inte ha med dom att göra längre.

Man skulle kunna använda samma energi som jag lagt på Varberghus till att bygga ett eget hus.

22 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

sökte en lägenhet i varberg dem sa…

sökte en lägenhet i varberg dem sa 7års.väntan där i kön .såg mail sen att jag blivit erbjuden visning.ändå .men då va det.försent o svarar.man inte på den blir man spärrad.i 1 år fär att.söka på.nytt asså seriöst min mail har krånglat med. men det tar dem inte hänsyn till dåligt

3 maart 2023

Fullständigt oseriöst företag

Företag som köper upp tomter och fullständigt struntar i att ta ansvar för dem sedan. Utanför Göteborg äger de en tomt på nästan 80 000 m2 som svämmar över av Parkslide och jättelokor. Chefer vill ta tag i det men ägarfamiljen säger att "det bryr vi oss inte om". Gissa var ägarfamiljen bor? Inte där i alla fall.
Oseriösa och penningkära, men totalt oansvariga.

11 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inget företag du vill ha som samarbetspartner

Inget företag du vill ha som samarbetspartner. Levererar aldrig som lovat och ingen servicekänsla alls! Dessutom om du betalar i förväg, skickar de fakturor för betalning ändå (inte nollade alltså!), man måste vara på dem och se till att de gör rätt.
Derome är det perfekta företaget för att ge dig huvudvärk, de underlättar aldrig utan komplicerar enbart saker och ting!

23 augustus 2021

VARNING FÖR DEROME

VARNING FÖR DEROME, KÖP INTE HUS FRÅN DE. BARA MASSA PROBLEM, URUSEL SERVICE OCH HÅLLER INTE DET DE LOVAR. FINNS MÅNGA ANDRA BÄTTRE BOLAG ATT ANLITA.

19 juni 2021

Derome Bostad, Derome Hus, A-Hus, Varbergshus

Jag skulle aldrig råda någon att köpa av Derome, låt er inte luras av deras storlek. Derome har sedan vi tecknade avtalet bara inneburit problem. Vi tecknade tidigt i processen för vårt projekt och ville därför ha tillvalslistan för samtliga delar direkt, Derome bad oss vänta några veckor och vi bollades runt mellan deras många underleverantörer för att fråga om priser. Några veckor blev månader och tillslut så hade vi fått alla tillvalslistor förutom för köket. Avdragen för kakel och klinker ändrades blev avsevärt lägre - vi var tvungna att klaga rejält för att få ordinarie avdrag som förmedlades när vi tecknade avtalet. Tillvalen för kök ansåg Derome man kunde göra på en vecka, vi fick möjlighet till förlängning av tiden hos en annan återförsäljare som inte hade ett köksutbud att titta på, sammanlagt blev en vecka kanske två veckor effektiv tid - men som sagt inget köksutbud att se i verkligheten. Alla bostadsutvecklare erbjuder tillval, svårt att se hur man kan fallera så totalt som Derome gjorde här.

Tiden går och det närmar sig inflytt, under slutbesiktningen konstaterar vi att planlösningens rumsutformning i två rum inte stämmer med verkligheten. Derome väljer att ingenting göra, och anser att de har rätt till att ändra planlösningen trots att den inte stämmer med planlösningen i avtalet. Vi flyttar in, ändå förväntansfulla trots alla problem vi haft med Derome.

Gräsmattan nu i juni ser fortfarande väldigt tråkig ut, på grund av att jorden är så extremt utblandad med sten. Längs buskarna mellan vårt och grannens hus är det vanlig jord, där växer gräset alldeles utmärkt, men på den andra jorden växer det väldigt dåligt, vilket gjort att det till största del är ogräs som växt fram. Vi har påpekat att vår och våra grannars gräsmattor ser väldigt dåliga ut, det kastades lite jord och gräsmattegödsel i kanterna av gräsmattan som helt magiskt ska ta bort allt ogräs från 250 kvadratmeter gräsmatta. Förutom all sten har vi hittat skruvar, glasskärvor i och på gräsmattan. Deromes lösning på glas i gräsmattan är att kasta lite till grässådd, vilket mig veterligen inte tar bort glas och har knappt tagit fäste med tanke på att gräsmattan till största del består av ogräs. Vi har även hittat glas på gräsmattan efteråt. Dåligt att en så stor husleverantör som struntar i att göra rätt när ni gjort fel.

Det finns många som levererar hus, att man drabbas av så många olika fel som vi är nog ganska ovanligt, men vill man ha en leverantör som struntar i att rätta till felen eller en leverantör som rättar till felen?

18 juni 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.