Ted_nieuw ze zijn van naam veranderd zelfde eigenaar. Tedfashh xft zelfde oplichters niks kopen want ze laten Winkelkwaliteit zien en sturen Chinese rommel. Als je opgelicht wilt worden vooral hier ko... Toon meer
Kwaliteit van A tot Z. Heel vriendelijke contactpersoon, correct en attent. Eerste keer besteld, vervolg komt zeker.. Aanrader! Louboutin schoenen besteld. Factuur, doos, papieren, kaart, zakje... Al... Toon meer
Niet bij kopen het zijn oplichters!!!! Ze plaatsen neppe comments waarin bijna altijd staat dat de levertijd “ietsjes” langer is. Dit is om mensen die opgelicht zijn te laten denken dat hun bestell... Toon meer
Goed kwaliteit en er wordt snel…
Goed kwaliteit en er wordt snel gereageerd op je vragen.
Vandaag mijn schoenen binnen gekregen
Vandaag mijn schoenen binnen gekregen, 2 weken geleden besteld dus super snelle service. Netjes in doos met alles erbij. Heel erg blij mee. Vragen worden altijd netjes beantwoord. Ik raad Designerfabrique iedereen aan! Ga zo door!!!😁
Fijn contact
Fijn contact. Snelle reacties en je wordt goed op de hoogte gehouden. Product was binnen anderhalve week in huis! Op vragen wordt fijn advies gegeven. Kwaliteit van het materiaal is netjes.
Laatst een canada goose jas besteld…
Laatst een canada goose jas besteld lijkt sprekend op de echte. Ik schrijf nooit reviews voor bedrijven maar designer fabrique heeft een hele goede service geleverd! Heel erg tevreden!
2 weken geleden besteld bij…
2 weken geleden besteld bij…
2 weken geleden besteld bij Designerfabrique, niks risicovols aan! Top service je contact ze en doorloopt alle stappen om jou top product te bestellen! Ze houden je van alles op de hoogte en als je een vraag hebt word hier heel snel op gereageerd! Echt helemaal top, prijs kwaliteit en service ik sta er verbaasd van zo een service met zoveel klanten! Ga zo door👊🏻
NIET BESTELLEN BIJ HUN!!
Stelletje oplichters, gekke werk. €400 opgelicht. 2 balenciagas besteld en niks ontvangen. Triest.