1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wederom de melding wachtwoord…

Wederom de melding wachtwoord wijzigen.... meer dan 3 apparaten. Wat overigens niet zo is. 1 pc 2 telefoons. Waarschijnlijk dat de browser en app op de telefoons als 2 tellen ofzo. Wat een K bedrijf is dpg toch. We betalen voor het meest uitgebreide abonnement maar alleen maar gezeik. De krant? Ja die zie je ook niet altijd verschijnen. Advertenties van de discutabele bedrijven met apneu oplossingen tot weet ik veel. Sexpoppen van Temu promoten etc. Het nieuws? Vooral influencers die een baby krijgen oid. Noem jezelf dan gewoon Hart van Nederland ofzo. Hier gaan we zo snel mogelijk mee stoppen.

16 juni 2026

Opzegging geldt niet als je storneert

Wij hadden 3 jarig contract voor de Stentor. Toen er na afloop een hoger bedrag van onze rekening werd geïncasseerd hebben wij deze gestorneerd omdat wij van mening waren dat het abonnement beëindigd was. Helaas was er een opzegtermijn van 1 maand dus hebben wij het abonnement online opgezegd. We hebben ook een mail ontvangen van de beëindiging. Daarna toch de factuur nog betaald. Nu blijkt dat de stornering de opzegging heeft geblokkeerd. Wij hebben diverse keren contact gehad met DPG en niemand heeft dit aan ons gecommuniceerd!! We zijn nu maanden verder en zitten nog steeds aan dit contract vast. Waardeloos bedrijf met een nog beroerdere communicatie!!

22 mei 2026

3 x niet bezorgd in de afgelopen 4 weken…

In de afgelopen 4 weken (zaterdagabonnement), de krant 3 x niet ontvangen en die keer dat heij wel werd geleverd is deze nat geregend doordat deze niet in de vensterbank is gestopt maar in de vensterbank is gelegd. Geen reactie mogen ontvangen na indienen bezorgingsklacht en ook klantenservice telefonisch steeds niet bereikbaar. Chatbot biedt ook geen soelaas. Wat een slechte service! Ga per direct opzeggen.

25 maart 2026

lLezerij app, niets gratis

Ik kreeg een brief dat je 18 gratis magazine’s kan lezen met de Lezerij app. Natuurlijk geïnstalleerd en ingelogd, maar geen enkel magazine past bij mijn abonnement.

Grooste onzin dus.

20 maart 2026

Bezorging dagelijks (veel) te laat

Krant is prima. Bezorging al maanden (jaar?) waardeloos: alle dagen veel te laat. Ook na meermaals contact hierover blijft dit doorgaan en wordt de klacht niet opgelost. Geen compensatie of iets dergelijks mogelijk. Chatcontact wordt abrupt afgebroken terwijl ik bewust beleefd ben gebleven. Frustrerend!

12 februari 2026

Zeer slechte bezorging STENTOR

De krant wordt regelmatig NIET bezorgd en als je dit meld wordt je met de volgende dooddoener 'je kunt hem ook digitaal lezen het bos ingestuurd' Maar ik wil hem helmaal niet digitaal met de nodige ergelijke reclame lezen.Daar betaal ik mijn abonnement niet voor, ik wil gewoon de krant smorgens in de bus. En geen flauwe smoesjes, helaas loopt mijn abonnement/contract tot december 2026 maar daarna is het einde stentor.

19 januari 2026

Overlijden

Begin vorig jaar gebeld dat mijn moeder dementerend werd en dat de stentor overbodig was , alle begrip kreeg ik toen het zou geregeld worden.
Einde zomer nog eens gebeld excuses er was iets fout gegaan .
November na het overlijden weer contact ohh sorry ja zie het ..... maar helaas .
Nu komen de brieven of ik maar even wil betalen plus extra kosten ....
Lijkenpikken zijn het er gebeurd geen moer daar waardelose klantenservice zeer slecht management.

10 april 2025

Leugenaars

Stentor- de krant die mensen en organisaties volledig onterecht door het slijk haalt. En als ze fout zaten en iets gecorrigeerd moet worden komt er een correctie-berichtje ergens in de schuilkamers van de website. Maar ondertussen wel mensenlevens en organisaties besmeurd en belasterd.
Zoveel ongenuanceerde verhalen, regelrechte leugens, generalisaties..
Opdoeken die hap

17 november 2025

Leugens en onwaarheden.

Gek eigenlijk dat journalisten zich altijd mogen verstoppen onder persvrijheid maar de grootste leugenaars zijn. Ze verzinnen de verhalen gewoon uit hun duim en de nietsvermoedende lezer gelooft het. Totdat je een zaak zelf kent en je de leugens daaromtrent moet lezen. Het zal je vak zijn zeg. Zoals Enrico K, jeetje zeg. Dat heeft serieus zijn vakdiploma behaald? Hoe dan?

19 juli 2025

Stentor is telefonisch niet meer te…

Stentor is telefonisch niet meer te bereiken. Een melding via email is ook niet mogelijk. Een DPG account aanmaken is dramatisch en geeft foutmeldingen. Ik wil doorgeven dat ik mijn kant niet heb ontvangen, maar ben er nu al een uur mee bezig en heb nog niets kunnen bereiken door het digitale DPG oerwoud. Vroeger kon dat telefonisch, was zo geregeld, maar nu alleen maar slechte service.

30 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?