Super god og venlig hjælp. Giver sig god tid til at lytte, hvilket jeg har oplevet flere gange. Den absolut bedste anbefaling herfra. Det gælder både for social rådgiver sygeplejerske og diætist. Der... Toon meer
Jeg har i dag talt med rådgiveren Isabel og det var en fantastisk oplevelse, hun var rigtig sød og kompetent og vidste hvad hun talte om. Vi talte om at jeg gerne vil have bevilling til en censor i st... Toon meer
Mødte støttende, imødekommende og utrolig søde stemmer ved tlf opkald. Blev guidet på faglig og meget omsorgsfuld måde og følte mig meget tryg. Kan absolut anbefale kontakt, hvis du har undren eller... Toon meer
Jeg er så taknemmelig for at diabetes foreningen findes ♥️ Jeg fik brug for rådgivning og fik også en samtale med sygeplejerske, det gav så meget at jeg nu kan bedre forstå min diabetes type 2. Ri... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. Opdage sygdommen i tide. Forebygge at den udvikler sig. På sigt at kunne helbrede den. Og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet.
stationsparken 24, 2600, Glostrup, Denemarken
- info@diabetes.dk
- www.diabetes.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
det var så den sidste støtte herfra
Jeg har gerne ville støtte jer, fordi jeg tænker i kæmper en sag for at hjælpe nogle folk der pga diabetes har deres kampe at kæmpe, og købte troligt en bunke lodsedler, og køber dem med tanken om at støtte jer, en evt præmie er underordnet.
men da jeg læser jeres betingelser ang. registering af "lykketal" taber jeg alt respekt for jer "Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi må kontakte dig med nyt om vores kamp for, at mennesker med diabetes kan leve et godt liv med sygdommen, medlemskaber og andre støttemuligheder" står der som krav, magen til grådighed skal man lede længe efter. I er opmærksom på at det er folk der har støttet jer, i nu forsøger at "mere sælge til" det er i mine øjne usmageligt. den sidste krone støtte krone er givet herfra.
2 stjerner herfra blot fordi jeg mener at i har et godt projekt, men at der et gået grådighed i den.
Så køber man lodseddel af jer
Så køber man lodseddel af jer, men kan ikke trykke lykke.nr. ind.
Så hold da op sådan en gang plattenslagere.
Det gør man så ikke igen.
Ubehøvlet
2 stjerner blev det til, jeg blev ringet op af en sælger om jeg ville støtte dem og så ville i sende en start pakke ud, tiden gik og ingen start pakke kom. Jeg blev ringet op igen om at jeg ikke havde betalt og forklarede den forstående mand situationen at jeg ikke havde modtaget noget. Han svarede at det er hvad der sker engang imellem og at han ville sende et nyt og så kunne jeg bare betale når det ankom. Posten kom og jeg modtager en rykker fra jer, men ingen start pakke?. Jeg bliver igen ringet op og får af vide at jeg hænger i bremsen?
Det er da en rimelig underlig måde at henvende sig! Jeg har ikke diabetes og har hellere ikke noget at bruge en start pakke til, men vil gerne støtte sagen og i start pakken medfølger et blad så jeg kan blive klogere på diabetes.
Når pakken engang ankommer skal i da nok få de småpenge, derefter skal i have lov til at slette mit nummer i systemet, for hvad der bare skulle være at støtte en sag, blev til en byld i min... Istedet.
Den eneste grund til i får 2 stjerner, er manden der ringede til mig anden gang som var forstående.
Er det rimeligt
jeg kan godt se at det der står i jeres blad rimer med patienthåndbogen men de praktiserende læger siger i siger noget andet.
jeg vil gerne gå til kontrol hver 3 måned men kan ikke få lov af min læge.
Siger at de ikke må for regionen.
Til sidst hvordan logger man ind på hjemmesiden som medlem.
Siden er vist kun til for at skaffe medlemmer iøvrigt er der ikke meget aktivitet i Nordjylland/provinsen
Meget hurtig levering
Diabetes foreningen har i dag udsendt…
Diabetes foreningen har i dag udsendt en direkte opfordring til deres medlemmer om at oprette testamente som begunstiger Diabetes Foreningen.
Det er så klamt og så lavt at jeg ikke længere vil støtte denne forening - i dag bliver i et medlem mindre!

Antwoord van Diabetesforeningen
Måske forbrugerombudsmanden skal på banen...
Min søn sælger nogle skrabelodder for foreningen før jul. Der laves et nyt forårssalg. Min søn beklager sig nu over at han bliver ringet op i tide og utide af foreningen med pres for at sælge flere lodder.
Til morgen orientere han om at foreningen uden min søns samtykke vil fremsender yderligere lodder til salg. Sikke nogle metoder over for en 14 årige.
Det synes at være en ganske usund praksis.
Måske det var noget for forbrugerombudsmanden!

Antwoord van Diabetesforeningen
Jeg har accepteret at deltage i salget…
Jeg har accepteret at deltage i salget af lodsedler til fordel for forskning i hvorfor børn og unge får diabetes sammen med mit barnebarn. Efter flere opringninger fra jer.Jeg ringer ind for at tilmelde mig.
Får at vide, at jeg skal tilmelde mig/os på hjemmesiden. Det gør jeg straks. Det et nu 3 uger siden og der er ikke blevet sendt lodsedler. Der er heller ikke givet nogen forklaring til mig. Meget meget useriøst. Vh Lisbeth

Antwoord van Diabetesforeningen
Useriøs forening - og forskelsbehandler sine medlemmer.
Uden klager fra købere, eller butikker nogen steder, om storsælgere, der udøver en professionel salg af skrabespillet, samt kåring som storsælger, er foreningen begyndt at frasortere storsælgere, med stor indtjening til foreningen begyndt at lægge ny taktik, for at få flere til at sælge, at sælge skrabelodder til en højere pris, pga. manglende indtjening, ved at blokere for storsælgere, der ellers ville indbetale flere penge, til Diabetesforeningen..
Det er jo trods alt storsælgere, Diabetesforeningen tjener flest penge på..
Underlig måde at drive en (seriøs?) forening på, ved at forskelsbehandle skrabelodder sælgerne.
Gad vide, hvor mange storsælgere, Diabetesforeningen har i deres database, efter som Diabetesforeningen rekrutterer flere sælgere, ved at sælge skrabespil op til 3 gange om året..

Antwoord van Diabetesforeningen
ALDRIG har diabetespatienten stået mere alene
Man kan hverken stole fuldt ud på diabeteslægen eller Diabetesforeningen, dertil har de placeret sig i alt for mange kompromitterende dobbeltroller.
Medicinalindustriens giganter sponserer Diabetesforeningen med milliarder. Logikken, kynismen (staves erfaring) og hvad man kan høre fra læger er at der selvfølgeligt opereres med modydelse eller medvilje.
Ledende diabeteslæger, har efter dagspressens oplysninger, dobbeltroller og aktier i de ”udvalg” der rådgiver medicinalstyrelsen, ellers er de tilknyttet samme igennem andre ordninger.
Den enkelte diabeteslæge kan tjene point til kongresser og kurser, ved at få patienterne til at skifte fra de gamle humane insuliner, til de dyrere og mere lukretive analoge ditto. Dette gælder også for at kunne udbetale honorar for pseudoforskning. Skriver læge og tidligere ph.d. studerende på Cochraneinstituttet.
At forsøge at få syn for sagn eller lidt afklarende fakta på bordet, er ensbetydende med det store skoleridt i B.S., fra industri, patientforening, ambulatorium samt læger.
Som bare den næste i rækken, har undertegnede også oplevet flere yderst mærkværdige optrædener fra Diabetesforeningens (D.F.) side. Først undres man, derefter bliver man stadigt mere skeptisk, så snakker man med andre. Så spørger man i foreningen og når så det hele er prøvet, tja så skriver man her.
Jeg havde gentagne gange og over en + femten årig periode oplevet at, diabetes ambulatoriernes specielt ældre overlæger, har tilbageholdt relevant info, været direkte misvisende, illoyale og endog direkte har løget lodret for mig.
Når medierne så samtidigt, med stribevis velrenommerede læger og journalister i spidsen, skriver om at lægerne generelt, taber eller smider deres patienter på gulvet, formodentligt bare for magelighedens skyld (udtalelse fra pentioneret amb. læge). Så mente jeg og flere, at denne problemstilling helt oplagt, ville interessere D.F.
Vi troede at dette ville være ”fundet føde” for diabetes bladet. For hvis ikke dette, patient tillid, havde højeste interesse for medlemmerne, hvad skulle så ellers?
Men hold op hvor vi tog fejl, redaktøren for Diabetes nyt, ville ikke røre emnet med en ildtang. Hun tvivlede ikke et sekund og påstod bekvemt, at det var ”meget bedre” (for hvem), hvis jeg selv startede en facebook gruppe og rejste debatten! – Hun lod mig klart forstå, at D.F. ikke ville røre emnet med en ildtang.
Jeg kunne selvfølgeligt ikke få et svar på, hvorfor? Hendes rutine i blank afvisning og udenomssnak var en politiker værdig.
Så når det så ikke er medlemmerne, som D.F. tager hensyn til og er der for, hvem pokker er det så? Et godt bud kunne være andre interessenter eller medicinale sponsorer.
Denne sammenkædning af interesser bekymrer rigtigt mange, Politikere, læger, regioner, mindre patientforeninger (der ikke ønsker flere mastodonter som Kræftens bekæmpelse, der selv sætter dagsorden), samt ikke mindst bekymrede patienter, der er bange for at dette imperiebyggeri bliver på bekostning af den enkelte. Den menige patient der oplever at patientforeningen skifter side, væk fra deres over til pengenes (medicinalindustriens).
Det er i hvert tilfælde påfaldende, at man ikke engang gider, at lade som om, man har en interesse for medlemmernes centrale problemer. Jeg prøvede at påtale, at øverste myndighed, burde være medlemmerne, dette udløste en hånlatter (ja tak for den).
Som notorisk nysgerrig patient og gammel merkantil underviser og kyniker, ville jeg følge sagen til dørs og endte hos D.F. Direktøren.
I starten virkede han oprigtigt interesseret, men da jeg ikke umiddelbart lod mig snakke på plads, så kørte han ”tidsudtrækning-for-dummies 101” på mig. Først skulle jeg lave den helt store beskrivelse, (denne plejer at stopper 80% af alle henvendelser). Derefter mente han at sagen burde behandles på det relevante niveau (politisk og lobbie), der blev ikke foretaget eller foreslået nogen tiltag overhovedet (det var ”syltekrukken”). Tredje skridt på denne nekropol rundvisning, sprang han over og skred, i ren ugidelighed, direkte til ”vi-giver-et-politisk-korrekt-papegøjesvar” (dvs et ”rent” svar, ikke møntet på mig, men til andre senere læsere og dermed et ”alibi skrift”). Sidste skridt var så total ”Stonewall” eller ”død-murer”.
For en god ordens skyld, når man som jeg, har arbejdet med disse metoder igennem +30 år, så KAN man genkende dem.
Generelt
Hvorfor? er det larmende spørgsmål, der rejser sig hele tiden. Er det andet og mere end blot dovenskab og bekvemmelighedssyndrom? Hvilken betydning kan områdets velkendte dobbelt interesser have? Eksempelvis de yderst uheldige makkerskaber man indgår med medicinalindustrien. Noget som direkte bringer D.F. i en oplagt interessekonflikt, for selvfølgeligt har en pris, når industrien smider milliarder i foreningens aktiviteter.
En diabeteslæge udtalte, at firmaet har en forventning til, at det er deres mest overskudsgivende produkter (analog insulin), der bliver tilgodeset frem for de ældre humane, hvilket man så også gør.
Perspektiverende skriverier
Det kan på det kraftigste anbefales at man selv prøver at søge på disse områder, for selv at få syn for sagn.
Læger uden sponsor, skrev eksempelvis under overskriften, ”Medicinalpenge truer patientforenings troværdighed” at ” Patientforeningen rådgives af læger der har økonomiske bånd til medicinalindustrien jvf Sundhedsstyrelsens liste. Diabetesforeningen anbefalede for nylig at deres medlemmer blev ved med at tage den nye insulinanalog Tre--ba og den nye G-P-1-agonist Vict-za som begge er under hård beskydning grundet alvorlige bivirkninger og som begge produceres af N.N.”. Tankevækkende.
For egen regning vil jeg kun anføre, at denne prostitution og nedslagtning af egen integritet, skal være belønnet særdeles godt, for at være risikoen værd. Fuldstændigt som den personlige gevinst til de ledende bankmænd, der har haft med hvidvaskning af penge at gøre.
Man kan ligeledes læse, i dagspressen omkring et milliard sponsorat til D.F. af fonden for et stort medicinalfirma.
”Er din læge sponsoreret?” er en anden overskrift fra pressen
Dette spørgsmål stiller sund+hed i et Interview med A. L., læge og tidligere ph.d. studerende på Cochraneinstituttet.
- Han spørger retorisk om man tror, at medicinalindustrien har indflydelse, når læger udskriver recepter på medicin i Dk?
»Det er veldokumenteret fra talrige også internationale undersøgelser, at lægemiddelindustrien påvirker ordinationen af lægemidler. De få danske undersøgelser, der er lavet, tegner samme billede, og han tror ikke, at danske læger adskiller sig fra deres udenlandske kollegaer på det punkt.«
(Dette har man senest kunne se på DR2, 28-08-2018, omkring ordination af opiater i smerte regi)
- Samme Læge beskriver ligeledes de forskellige metoder som medicinalindustrien anvender i markedsføringen eller købet af en læge. Eksempelvis, pseudoforskning, dvs. at medicinalfirmaer inviterer lægen til at deltage i (og rekruttere patienter til) en videnskabelig undersøgelse og at få et honorar for det. Ofte er det virkelige formål med sådan en undersøgelse ikke videnskabeligt. Formålet kan i stedet være at få adgang til lægen og have mulighed for at udbetale honorarer til lægen og på den måde at bygge et bånd af loyalitet.
(Denne metode kaldes også ”insulin skifte” metoden. Hvor mange siger at tilbagebetalingen for sponsor midler ligger)
(Metoderne er uendeligt mange og der er absolut intet nyt under solen, målet helliger midlet. Hvis man sidder tilbage med det antikverede syn, at bankfolk og læger er edsvorne hædersfolk, der er ordholdne, ærlige og loyale overfor kunder / patienter, alene fordi de har taget eden, tja så risikerer man en ond opvågning, det har den nyere historie have lært os)
Til perspektivering kan man som, almindelig diabetes patient på de ”gamle ”humane insuliner, opleve sig stærkt ”ombejlet”. Når man med skiftende grad af pres og appel, bliver man ”tvunget” over på de nye analoge insuliner. Selv for undertegnede, der har argumenteret med demagoger igennem +30 år, har arbejdet terapeutisk med misbrugere, psykisk udfordrede og som plejer at være urokkelig overfor manipulation, tiggeri, gloria-effekt, dominans og dårlig ånde, er det en skræmmende oplevelse at opleve skråsikre medicinere, faste i troen eller griskheden, mase på uden at gide reelt at argumentere reelt for deres synspunkter, bare gentagende samme indlærte mantra, uden overbevisning.
Dette imens de lodret neglicerer eksistensen af WHO´s erklæring om at der INGEN virkningsmæssig forskel er på virkning af de gamle kontra de nye insuliner - skræmmende.
Foranstående og en del andet, søgbart og veldokumenteret materiale, fandt Diabetesforeningen ingen interesse i, hverken direktør eller redaktør. Jeg tror det menige medlem selv skulle søge info på området, bare for deres helbreds skyld.
O tempora o mores
36% i provision til dørsælgere (indsamlere)
Det er en meget prisværdig indsats Diabetes foreningen gør, derfor bliver jeg ekstra skuffet når jeg bagefter opdager at de skolebørn som netop har solgt mig skrabelodder, får 36% i provision af hvert lod til 25 kr.
Dvs. at 9 kr. af hvert skrabelod går til "sælgeren".
Oven i købet opfordrer i børn i at indsamle, for at tjene ekstra.
På diabetes hjemmeside under /goer-en-forskel/spil-med-i-lotteriet/saelg-skrabelodder.aspx
Er det så svært at få frivillige, eller bruge de indsamlede midler på diabetes ?
Desværre må jeg derfor sige at jeg fremover ikke kan støtte jer ved køb af lodder.
Jeg synes ganske enkelt det er en meget usympatisk måde at foretage en indsamling på. Også selvom det formålet er prisværdigt.
Målet helliger blot ikke midlet.