Jeg følte ikke jeg fik den stytte jeg søgte Jeg startede med at fortælle, hvilke fødevarer jeg ikke kan tåle, jeg fik udleveret en kostplan, som næsten kun bestod at de fødevarer. Jeg gjorde op... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Diætisthuset i Horsens. Rigtig dygtig diætist, som både lyttede til mine behov og mål, og som lagde en realistisk plan for mit vægttab og kostvaner.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er utrolig glad for mit forløb hos Mille. Med en personlig madplan med den rette sammensætning, passende mængder og fokus på mættende mellemmåltider har jeg kunnet arbejde målrettet og tabe 10 k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tryk oplevelse. Svarer hurtig på mails, og altid i en behagelig tone. Tager altid telefonen. Jeg har følt mig tryk, ligesiden jeg startede. Fået svar på alle mine spørgsmål. Fået hjælp da vægte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Diætisthuset har Danmarks største netværk af autoriserede kliniske diætister med 15 klinikker fordelt over hele landet. Vi arbejder for at optimere den danske sundhedsadfærd. Vi skal styrke danskernes forståelse af deres eget helbred, og udvikle deres handlekompetencer, til at træffe sunde valg, på et oplyst grundlag. Vores mission er at skabe en sundere fremtid for alle danskere ved at tilbyde personlig og effektiv ernæringsvejledning, der imødekommer specifikke ernæringsbehov og fremmer vedvarende livsstilsændringer. Vi arbejder for et liv uden livsstilssygdomme. Vi gør Danmark sundere.
Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg følte ikke jeg fik den stytte jeg søgte
Jeg gjorde opmærksom på problemet, men jeg fik ikke nogen forståelse eller ny plan
Forløbet var gennem min sundhedsforsikring og jeg følte at det var let tjente penge.
Jeg opgav forløbet efter halvdelen af tiden.
Jeg fik stadig opmuntrende beskeder som om jeg stadig var der.

Antwoord van Diætisthuset
Jeg havde brug for at tabe mig i forbindelse med en diagnose for søvnabnø. Jeg havde tabt 6 kg forinden jeg begyndte hos DH. Jeg skulle tabe 10-12 kg. i alt. Jeg nåede næsten i mål med de manglende 4-6 kg. på et 11 ugers forløb, betalt af min sundhedsforsikring.
Når jeg giver 4 stjerner (jeg ville egentlig helst have givet 3,5 stjerner) er det fordi jeg har fået god sparring omkring min kost udfra en detaljeret dagbog over hvad jeg spiste. Når jeg ikke giver 5 stjerner er det fordi jeg oprindeligt havde forventet, at jeg fik nogle eksempler på nogle kostplaner med ca. 1800 daglige kalorier. Det var et ekstra tilkøb, så det fik jeg ikke.

Jeg kan varmt anbefale Diæsthuset ❤️
Da jeg startede mit digitale forløb, håbede jeg selvfølgelig på at få hjælp til vægttab, men jeg har fået så meget mere ud af det end det.
Jeg har fået et helt andet syn på mad og mine valg omkring mad. Jeg er begyndt at have en mere naturlig og ubevidst tilgang til det, jeg spiser, hvilket er noget, jeg aldrig rigtig har haft før. Det føles ikke længere som om, jeg hele tiden skal tænke over, hvad jeg må og ikke må spise.
Jeg har især været glad for den vejledning og de konkrete råd, jeg har fået undervejs.
For mig handler det ikke længere bare om vægttab, men om at skabe en livsstil, som jeg faktisk kan holde fast i. Jeg har selvfølgelig også svære dage indimellem, men jeg har lært, at det er helt normalt, og det gør det meget lettere ikke at give op eller føle, at jeg har fejlet.
Jeg føler virkelig, at jeg har fået præcis det ud af forløbet, som jeg håbede på og faktisk mere til.
Tusind tak til Josefine og Diæsthuset for et rigtig godt forløb og for den støtte og vejledning, jeg har fået undervejs. Det har virkelig gjort en forskel for mig ❤️

Tryk oplevelse.
Svarer hurtig på mails, og altid i en behagelig tone.
Tager altid telefonen.
Jeg har følt mig tryk, ligesiden jeg startede.
Fået svar på alle mine spørgsmål.
Fået hjælp da vægten gik i stå.
De sender spørgeskema, og dermed følger ens vægt, symptom, om man har lavet sin kost om.
Alt i alt, 5 stjerner

Antwoord van Diætisthuset
Jeg blev mødt der hvor jeg var.
Jeg følte hun hørte hvad jeg sagde og Arb ud derfra.

Antwoord van Diætisthuset
Skiftet til ny vejleder var fint og Emma har gjort det rigtig godt med gode ideer og god tilbagemelding

Antwoord van Diætisthuset
Birgitte Dockner er en stor støtte i mit forløb. Jeg føler mig lyttet til og forstået, og fokus har er på trivsel og balance frem for kun vægten. Hele forløbet er præget af respekt, omsorg og ingen skyldfølelse. Tak for hjælpen.

Antwoord van Diætisthuset
Jeg har fået en rigtigt god behandling af diætist Simone uden hendes hjælp var jeg ikke nået så langt i at tabe mig.
Det betyder meget at søge hjælp når behovet opstår.
Kan kun anbefale Simone fra Odense.
Hun er rigtigt dygtig til sit arbejde.

Antwoord van Diætisthuset
Jeg havde et virkeligt godt online forløb med Anne, hvor jeg fik styr på prioriteterne og værktøj til at håndtere varige vaneændringer. Kan klart anbefales.

Antwoord van Diætisthuset
Jeg er utrolig glad for mit forløb hos Mille. Med en personlig madplan med den rette sammensætning, passende mængder og fokus på mættende mellemmåltider har jeg kunnet arbejde målrettet og tabe 10 kg på 12 uger.
Jeg har primært tabt fedt og samtidig bevaret min muskelmasse, hvilket har flyttet mig i en langt sundere retning.
Mille er super professionel, lyttende og giver konkrete værktøjer, der fungerer i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale hende.

Antwoord van Diætisthuset
Rigtig dejligt med en diætist der lytter og vejleder efter mine behov. Nem og overskuelig kostplan der hjælper mig i mit vægttab, uden jeg føler der mangler noget. Og så virker det...

Antwoord van Diætisthuset
Efter at have brugt diætist huset i ca 7mdr, og 6 konsultationer, er min ægtefælle og jeg meget begejstret.
Vi besluttede os for en livsstilsændring ifb med ønske om vægttab og sundere madvaner.
I denne proces har vi gjort brug af diætisthuset, og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Diætisten har på en fantastisk måde været en katalysator for vores mission, og resultatet har været meget tilfredsstillende.
På baggrund af resultaterne og diætistens personlige væremåde, har vi besluttet at gøre permanent brug af diætisthuset som ledetråd i vores ønske om fortsat vægttab og sundhed.
Vi har tabt tilsammen ca 25-30 kilo med hjælp fra Søren.
Vi giver hermed de varmeste anbefalinger til diætisthuset i Randers, og specielt til Søren, som har været en inspiration og en fagligt dygtig sparringspartner.

Antwoord van Diætisthuset
Anne har været en kæmpe støtte gennem det sidste år og hjulpet mig med at tabe 10-12 kg og derefter holde vægten også selvom livet blev svært, jeg blev stresset og presset. Hun lyttede til hvordan min hverdag var og vi lavede en god plan derefter som hele tiden kunne justeres!
Kæmpe anbefaling herfra 🫶

Antwoord van Diætisthuset
Jeg kan anbefale Stine i Diætisthuset på Frederiksberg. Jeg har tabt 29,5 kilo på to år. Hun har været god til, at rådgive omkring kost og motion. Jeg har fået det bedre både fysisk og psykisk, efter at jeg har tabt mig.
Henrik Drejer

Antwoord van Diætisthuset
God vejledning og forståelse for ens behov.

Antwoord van Diætisthuset
Anne er en rigtig dygtig og varm person som sætter sig ind den person problemer og sætter også gerne spørgsmål
Hendes væremåde har i den grad været med til at jeg kom i mål med det som jeg havde sat mig og for og ønsket
Jeg ønsker Anne alt det beste og med den lille ny der er i vente

Antwoord van Diætisthuset
Jeg mødte første gang Birgitte fra Diætisthuset for 15 år siden. Dengang vejede jeg 90 kg, havde prøvet ALLE kure, og var pænt desperat. Med Birgittes hjælp og støtte tabte jeg mig stille og roligt til min idealvægt på 67 kg. Årene gik, vægten var stabil, og de nye vaner var så indgroede, så jeg ikke tænkte over, at det for længe siden var Birgitte der havde hjulpet mig med at ændre hvad og hvor meget jeg indtog til de forskellige måltider.
Så kom overgangsalderen, og uden jeg egentlig var synderligt opmærksom på det kom den søde tand tilbage, portioner blev større, og langsomt men MEGET stabilt tog jeg 7-10 kg på. Jeg blev fanget af alverdens kure rettet mod kvinder i overgangsalderen, men jeg er kræsen, hader grøntsagssmoothies, og alt for strikse kostplaner, så det var nederlag på nederlag, og kun med negative resultater på vægten. Da jeg sad en aften og havde vældig ondt af mig selv, huskede jeg Birgitte. Hun har tilladt sig at flytte til Århus, så det må foregå over computeren, men jeg fik booket en tid, klaget min nød over hvor synd det var for mig med den overgangsalder, synes ikke nødvendigvis jeg blev mødt med den ønskede medlidenhed, men jeg fik genopfrisket hvorfor det betyder så meget at have støtte og kompetent vejledning, når jeg gerne vil ændre noget i mit liv. Birgitte lavede en ny opdateret kostplan, som passer med hvordan mit liv ser ud nu. Det er nu 7 uger siden, og de første 5 kg er væk, uden jeg har følt sult, eller har måtte spise noget jeg ikke havde lyst til.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Diætisthuset og i særdeleshed Birgitte, og opfordrer andre som kæmper med vægten til at tage et forløb så der er støtte under hele forløbet. Det er ikke gratis, men uden tvivl alle pengene værd for at få det godt med sig selv igen, selv med overgangsalder.

Antwoord van Diætisthuset
Har gået hos Birgitte i Aarhus siden 2019 og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Og man kan se progression fra gang til gang! Og det giver mig tryghed i at der er styr på det og jeg bliver støttet hele vejen igennem :-)