Duidelijke site, snelle levering, die ook nog eens altijd goed verpakt is.
Hardstikke fijn,ik heb een hondenloopplank besteld voor mijn 72 jaar oude buurvrouw die een grote hond heeft met hernia om toch samen met de auto weg te kunnen. De besteltijd bedroeg 3 dagen, Ik had n... Toon meer
Voor het eerst online een bestelling geplaatst en binnen 5 minuten bericht dat het klaar lag in de winkel. Bij aankomst werden de zakken voer met een steekwagen naar mijn auto gebracht en ingeladen. S... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De grootste dierenspeciaalzaak van Breda en wijde omgeving. Met Dogwash en Webshop! Dierenspeciaalzaak Voesenek staat bekend om de grootste vakkundigheid en beste onafhankelijke adviezen. Hét bewijs dat een dierenspeciaalzaak wel professioneel en geordend kan zijn!
Groenstraat, 88a, 4841BG, Prinsenbeek, Nederland
- +31765415085
- info@dierenspeciaalzaakvoesenek.nl
- www.dierenspeciaalzaakvoesenek.nl
Vraagt klanten om een review
goede communicatie, snelle levering
Er was niet genoeg op voorraad maar dat is netjes opgelost.
De rest van de bestelling is snel geleverd

Toppers.
Altijd goede voorraad, vriendelijk en erg behulpzaam. Oog voor de klant. Erg tevreden.
PS. Wat ik niet snap, is dat mensen 4 sterren geven met hele goede commentaren. Als er een verbeterpunt blijkt, geef het dan gewoon aan.

Antwoord van Dierenspeciaalzaak Voesenek
Goede service en het wordt persoonlijk…
Goede service en het wordt persoonlijk door Stefan thuis bezorgd

Supersnelle levering
Supersnelle levering, en ook goede communicatie indien de bestelling onverhoopt anders wordt 👍

Geweldige service
Altijd behulpzaam en vriendelijk en voorzien je van goed en eerlijk advies

Antwoord van Dierenspeciaalzaak Voesenek
Perfecte en snelle online bestelling en…
Perfecte en snelle online bestelling en levering.

Wat een service
Wat een service! Foto’s ontvangen van de winkelmedewerker via whatsapp van de zak voer omdat ik het merk niet meer wist. Gelijk besteld via de webshop en de volgende dag in huis. De winkelmedewerker monitort de bestellingen en alles netjes verzorgd!

Antwoord van Dierenspeciaalzaak Voesenek
Donderdag besteld en vrijdag alles…
Donderdag besteld en vrijdag alles netjes verzorgd in huis. Echt super geweldig.

Wat een toppers daar
Wat een toppers daar! Fijne winkel, goed personeel en eigenaren. Zelf heb ik ms en ze helpen altijd het voer in de auto leggen. Geven zelfs aan dat als het niet lukt ik kan bellen en dan komen ze het wel even brengen. 🥰 weten wie ik ben en ook de naam van mijn lieve beagle. Kortom top winkel die het dubbele aan sterren verdient.

Lossen problemen netjes op
Ik laat normaal gesproken geen review achter, maar moest dit toch even doen voor deze winkel.
Je weet pas echt wat je hebt aan een winkel als je problemen hebt en in dit geval bleek dit een top winkel!
Ik had een CO2 fles van 10kg besteld en deze werd niet geleverd. Bleek dat de leverancier en bezorgdienst er nogal moeite mee hadden. Uiteindelijk mijn geld terug gekregen en een 6kg tank met korting kunnen kopen die wel geleverd werd.
Veel transparantie en begrip was erg fijn!
Heb ook veel vertrouwen in deze winkel.

speciaal verzendverzoek
We hadden een speciaal verzendverzoek. Is keurig op gereageerd. Zending werd snel verstuurd en was snel in ons bezit.

Antwoord van Dierenspeciaalzaak Voesenek
Het bestelde product had vertraging…
Het bestelde product had vertraging vanuit de leverancier. Ik werd hier direct netjes van op de hoogte gesteld en er werd een alternatief aangeboden.
Fijne en menselijke service.