Wij zijn goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. De bestelling is tijdig binnen gekomen. De prijs kwaliteit van het desbetreffende product is ook prima. Wij bestellen hier graag... Toon meer
Heb meerdere keren gebeld.. Krijg alleen maar een antwoord apparaat...berichtje achter gelaten. Word niet op gereageerd. Zou binnen 48 uur bezorgd worden... Bestelde een zak kattenvoer op Zaterdag..... Toon meer
Diertotaalservice bevalt ons al jaren goed. Niets op aan te merken eigenlijk............. Of toch? Voor de hond van een al jaren trouwe klant die weer eens voor een bestelling € 120 aftikt zouden to... Toon meer
Al jaren ben ik zeer tevreden over Diertotaalservice. Zoals in de omschrijving reeds genoteerd, zijn de bestellingen altijd correct en snel, ze zetten het keurig voor de deur als je even niet open kan... Toon meer
Kortgenestraat 30, 3086JK, ROTTERDAM
- 010-4835858
- info@diertotaalservice.nl
- www.diertotaalservice.nl
Uitstekende ervaring met een snelle verzending
Wij bestellen hier graag nog eens.
Duur. Slechte kwaliteit voedseldieren. Uitbuiten stagieres
Voedseldieren in een dikke laag schimmel. Dat was normaal volgens hun...Maar wel 2x zo duur als andere winkelaa Tropische dieren zitten er gortdroog bij. Kapotte plekken in het tapijt waar je over struikelt. Vroeger was het beter. Ze hebben alleen maar stagieren in dienst. Leuk voor Welle want gratis. Maar je kan er niets aan vragen. Als 100% van je personeel stagieres zijn ben je gewoon studenten aan het uitbuiten. Betaal gewoon een echte medewerker waar ik een vraag aan kan stellen.
Artikelen besteld die niet meer…
Artikelen besteld die niet meer geleverd worden. Maar ze blijven wel op de website staan. Na een week nog mijn geld niet terug. Als ik binnen 5 minuten kan betalen dan kan terug betalen ook zo snel ! Als je iets niet kan leveren haal het dan van de site en zorg ervoor dat met het annulering mailtje het geld weer op je rekening staat.
Heb meerdere keren gebeld.
Zou binnen 48 uur bezorgd worden... Bestelde een zak kattenvoer op Zaterdag.. Werd pas Donderdag geleverd waardoor ik dus ander voer moest kopen anders hadden mijn katten geen voer.
Wat wij hadden besteld was niet …
Wat wij hadden besteld was niet leverbaar, na bestelling gedaan te hebben.
Wat langer moeten wachten dan we gewend zijn.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, goede bezorgservice en vriendelijke medewerkers. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden.
Altijd een goede service en een ruim …
Altijd een goede service en een ruim assortiment. Fijn dat ze ook thuisbezorgen met hun eigen bezorgservice.
Heel jammer dat we na een aantal dagen
Heel jammer dat we na een aantal dagen te horen krijgen dat het product niet leverbaar is. We zitten nog steeds op teruggave van het geld te wachten.
Vlotte service en prima website
Vlotte service en prima website.
Het zou alleen prettig zijn als je van te voren op de hoogte wordt gebracht wanneer er bezorgd gaat worden.
Nu krijg je een telefoontje als ze al voor de deur staan. Graag 1of 2 dagen van te voren laten weten.
Ondanks de bezorging van DPD
Ondanks de bezorging van DPD, waar ik niet zo goede ervaringen mee heb, ging het deze keer allemaal redelijk vlot en goed.
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan. Kreeg bevestiging van bestelling waarbij de afleverdatum niet ingevuld was. Na 8 dagen gebeld; automatische beantwoorder deelde mee dat ze wegens vakantie gesloten waren. Dit had ik graag geweten voordat ik bestelde.
niet geleverd, bedrijf niet bereikbaar
Bestselling geplaatst en bevestiging ontvangen, helaas geen pakket, het bedrijf is niet bereikbaar, geen reactie op e-mails en als ik bel krijg ik een antwoordapparaat waarop wordt gesproken over een vakantie. Er is hier niets over terug te lezen op de website of in de bevestigingsmail, de bestelling is nooit afgeleverd, de rekening ligt wel op de mat en er is dus niemand bereikbaar.
Prima snelle levering
Prima bedrijf
Al jaren doe ik hier mijn bestellingen .Altijd prima in orde .Kattenbaksteentjes worden zelfs in huis gezet
Goede persoonlijke service!!
Levering volgens afspraak
Levering volgens afspraak. Wat ik zeer waardeer is dat er persoonlijk contact wordt opgenomen als er bij opmerkingen een vraag wordt gesteld. Prima service!
Dit was de eerste x dat ik hier …
Dit was de eerste x dat ik hier bestelde. Want ik bestel graag bij de kleinere onderneming. Maar wanneer mijn bestelling nou zou komen was mij geheel onduidelijk terwijl ik het asap nodig had. Deze site promoten ook met vandaag besteld voor die tijd morgen thuis. Maar helaas was dit niet zo en op mijn pagina was ook niks te vinden. Ik kreeg de 2e een mail met tracking, dat mijn bestelling eraankwam, op de site zag ik dat het binnen 2 uur werd geleverd.... Dus de gepromote kreet ,vandaag besteld morgen in huis gaat huis. Moet je ruim nemen,helaas. En ik vond de verpakking zeer slecht ik had een zak hondenvoer en een zak kattenbakkorrels deze was met een gevacuumeerde plastic zak om beide heen verstuurd. Geen dikke verstevigde plastic ofzo want de zak was al een aantal keer kapot getrokken. En aangezien ik hondenbrokken a'50 euro voor 15 kg had , zit ik niet op een gescheurde zak te wachten... Want de bezorger was ook niet blij met deze verpakking... Hij kon het niet aan de zak vastpakken deze scheurde dan... Nee, laten we hopen dat dit een noodoplossing was .
helemaal top service
levering wordt niet gemeld
Daar ik graag thuis wil zijn als geleverd wordt zou ik het heel fijn vinden dat er een vermelding zou zijn. bv levering 2 dagen na bestelling of vermelding van dag dat het geleverd wordt. En daarbij doet DTP ook niet goed haar werk maar daar kan dierentotaalservice niets aan doen.