Jeg fik min bil rengjort indvendigt, inklusiv vinduerne, af 12-årige Theo – og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret. Han var grundig, omhyggelig og gik op i detaljerne, så bilen fremstod fl... Toon meer
Theo har støvsuget, tørret alle overflader af i min bil samt givet alle vinduerne en rens. Han er utrolig grundig, arbejder koncentreret og går op i, at resultatet bliver helt i top. Det er tydeligt,... Toon meer
Rigtig god dreng, meget fleksibel og gør sit arbejde godt og grundigt. Kan klart anbefale
Hvis du vil have din bil plejet og gjort skinnende ren, så lad dem klare arbejdet. Jeg var virkelig imponeret over, hvor ren min bil blev. Tusind tak for jeres gode indsats og professionelle arbejde!
Super service og professionel behandling
Vores bil var blevet rigtig beskidt hen over vinteren, men så trådte Theo til og gav os en kæmpe hånd.
Nu står bilen skinnende ren og klar til sommerens eventyr.
Vi vil helt klart bruge ham igen og kan varmt anbefale ham til andre 😊
Hundehår
Har længe gerne ville have gjort bilen ren, jeg er bare for doven. Faldt så over et opslag på Facebook med Theo, kun 50kr for at få bilen gjort ren. Der kan alle være med. Så Theo fik bilen over i dag, og er netop kommet hjem igen.
Jeg er meget imponeret. Den er helt ren, ingen hundehår eller noget. Det bedste er, Theo er en høflig ung knægt, der gør et suverænt stk arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen, og vil klart anbefale ham til andre dovne sjæle 🙈😂 10 ud af 10.
Super god oplevelse
Super god service min bil var virkelig beskidt men nu er den ren og dufter som en ny bil
Jeg vender gerne tilbage!
Theo har ordnet min bil. Han var meget omhyggelig og vaskede flot ned.
Han var smilende og glad. Jeg vender gerne tilbage. Sej ung fyr.
Theo var patentlig og super rar og…
Theo var patentlig og super rar og flittig, ikke sidste gang, dejligt at der er nogen unge som gerne vil gøre noget for at lave lidt lommepenge, han skulle have haft 100kr
En pligtopfyldende ung lille mand
En pligtopfyldende ung lille mand, kan anbefales ;o)
Jeg har haft 3 biler hos Din Lokale Bilpleje
Jeg har haft 3 biler hos Din Lokale Bilpleje.
Og kan kun gi 5 stjerner.
Jeg driver et vinduespudser firma og vores biler bliver hurtig meget beskidte men efter en tur hos DLB så køre vi med glæde i bilen igen