Op 16-06-17 een sweatshirt besteld voor 48,97 euro. Nooit ontvangen, op e-mails krijg je geen enkele reactie en de telefoon werkt niet/wordt niet opgenomen. Paar weken geleden aangifte van gedaan maa... Toon meer

CD besteld op 20/O9/2016 JD092016-996 19.07.35u MC betaald verschillende mails op 24/06/ 2017!!!!!!! niets ontvangen!!!!! GEEN ENKELE REACTIE VAN DISCORDER!!!!!! onaanvaardbare ervaring cd Malc... Toon meer

De bestelde dubbel-CD van Maceo Parker werd pas na 3 maanden en na herhaalde verzoeken van mijn kant geleverd. Toen bleek dat er geen dubbel-CD maar een enkele CD was geleverd omdat de informatie op d... Toon meer

Volgens de site op voorraad en binnen 3 werkdagen te leveren, na de bestelling en betaling bleek dat het gevraagde uit het buitenland moest komen...wachttijd 14 dagen...super irritant als je iets kado... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Alléén oplichters pakken geld en doen daar niks voor.

Het e-mail adres is niet in gebruik en de telefoon wordt niet opgenomen. Het nummer is af en toe in gesprek, deze 'ondernemer' weet blijkbaar wél hoe je een telefoon moet bedienen. Bestaat dit bedrijf (nog) wel? Dit gaat de kwalificatie klantonvriendelijk ver voorbij, dit is pure oplichting. Wel geld afpakken van mensen, maar daar niets voor willen doen, tijd dat Tros Opgelicht! dit 'bedrijf' eens aan de tand gaat voelen! Het enige dat mij rest is de ondernemer in Zaandam achter de toonbank vandaan trekken en mijn geld terughalen, maar ik ben bang dat ook het vestigingsadres vals is en het alleen nog maar extra benzine kost. Tja, ik had beter moeten weten en gewoon bij Bol moeten bestellen..

Edit:
Dat op 10 maart '15 voor het eerst een reactie komt op een bericht van 11 augustus '14 (meer dan een half jaar later!) is veelzeggend. Wat een ellende..

11 augustus 2014
Logo Discorder

Antwoord van Discorder

Beste

Wat spijtig dat u een vervelende ervaring met ons heeft gehad. De laatste maanden hadden wij wat problemen met levering van de leverancier. Die problemen zijn nu grotendeels opgelost.
Ik kan u echter melden dat ons mail adres het zeer zeker doet. Mocht u in contact met ons willen komen dat kan u het beste mailen naar discorder@discorder.com
Hopelijk kunnen wij het dan op een goede manier oplossen en afsluiten.

met vriendelijke groet
Discorder

Moeilijk te verkrijgen CD keurig geleverd

Discorder heeft veel titels die je nergens anders, vooral bij grote webwinkels kunt vinden.
Dit was mijn eerste "proefbestelling" en alles is perfect verlopen.

3 september 2013
Logo Discorder

Antwoord van Discorder

Beste Michael

Bedankt voor uw review! Blij dat alles goed is verlopen en u kan genieten van uw CD.

Met vriendelijke groet
Discorder

Toon reviews in alle talen. (25 reviews)