wij hebben in Februari 2010 stickers besteld voor in de baby kamer 2 weken levertijd stond erbij,dat kwam mooi uit want in Maart zou onze baby geboren gaan worden. helaas hebben we nog steeds... Toon meer

bestelde in dec 2009 voor ruim 200 euro aan dora artikelen en na vele malen contact en mail heel veel beloftes maar nog steeds niks ontvangen of geld terug nu 6maanden verder en zie alleen maar meer g... Toon meer

Vele emails verder, waarop geen enkele reactie komt, nog steeds niets ontvangen. Telefonisch alleen een antwoordbandje. 2 maanden bezig! Ondertussen vele frustraties verder en eur. 130,-- armer.... Toon meer

Wij bestelden drie maanden geleverd enkele producten voor de toekomstige kinderkamer. Ondertussen moet ik bijna bevallen en ik heb nog steeds niets toegestuurd gekregen. Op mails wordt er na... Toon meer

1. Speelgoedwinkel
  2. Kinderspeelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Discorner.nl, de disney winkel voor al uw disney speelgoed / collectibles en andere aanverwante artikelen.online cartoonwinkel/ disneywinkel.

1,3

Zeer slecht

ONBETROUWBAAR, MALAFIDE, MEESTEROPLICHTERS

Een malafide organisatie die het eigenlijk niet waard is om er uberhaupt een cijfer aan te hangen. Vanaf november meer tijd dan me lief is bezig met de heer Karel Cornelius om goederen, waarvoor betaald is, geleverd te krijgen. Uiteindelijk Discorner in gebreke gesteld en vandaag het hele dossier bij een incassobureau neergelegd. Van de week volgt een aangifte bij de politie. Ongelooflijk dat dergelijke malafide organisaties ongegeneerd hun gang kunnen gaan, ondanks alle negatieve publiciteit en vele gedupeerden. Welke instantie is in staat dit te stoppen .......

19 april 2010

oplichters

Ik heb op 23 juni 2009 (!) een bestelling gedaan (meer dan 600 euro), en heb nu, na TWEE JAAR (!) nog steeds NIET mij geld terug. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en bij het ECC, maar aangezien het bedrijf (vrijwel) niet bereikbaar is, heeft het weinig zin. Ik heb de landelijke pers al gecontacteerd, en ik hoop dat meer mensen dit gaan doen, want er moet echt een halt worden toegeroepen aan deze praktijken.

18 februari 2010

besteld voor veel geld niets gekregen

het enige is nu nog om via consuwijzer (overheidswebsite) de website uit de lucht te halen, deze zijn het gemachtigd om dit te mogen doen.
alleen zo kunnen we ze stoppen ...

23 januari 2010

discorner

ik vindtdat wij allemaal trots opgelicht moeten inschakelen.
iedereen wordt opgelicht bij het leven.
wij zijn ook opgelicht voor ruim 400 euro en niemand ziet iets

7 januari 2010

GA AUB ALLEMAAL AANGIFTE DOEN!!!!!

Beste mensen,

Zoals zovelen hebben wij ook zeer slechte ervaringen met Discorner.
Inderdaad allemaal loze beloftes over het leveren van je bestelling, als je ze dan eindelijk na dagen bellen eindelijk eens te pakken kreeg. En mailtjes die niet beantwoord worden. Echt om gek van te worden.
Bij ons heeft het al met al 6 maanden geduurd.
Pas toen we hem hebben verteld, dat we aangifte zouden gaan doen bij de politie ivm oplichting, kregen we serieus "contact".
Meneer wilde nu opeens ons rekeningnummer hebben zodat hij het geld kon terugstorten.
Overigens ook raar, want wij hebben via ideal betaald, en dus zal hij ons rekeningnummer moeten hebben.
Wij hebben zowiezo aangifte gedaan, ondanks het beloofde terugbetalen, want je, je weet maar nooit! Toen we het geld binnen hadden, hebben we dit wel ook gemeld bij de politie.
Ik raad iedereen aan om aangiftre te doen.
Neem zoveel mogelijk bewijs mee van betalingen, en mailtjes die je hebt verstuurd, en de mailtjes die je evt terug hebt gekregen van Discorner.
Hoe meer aangiftes er komen, hoe sneller er iets aan gedaan kan worden!

7 december 2009

Al ellende vanaf eind maart, nu eindelijk opgelost!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na dezelfde ellende als mijn voorganger te hebben meegemaakt wat al vanaf eind maart 2009 loopt. Is na alle valse beloftes en tussentijds toesturen van wat artikelen, het niet reageren op mail en telefoon. Heb ik het recht in eigen hand genomen om deze mensen even te bezoeken thuis om mijn eigen toegezegte geld op te halen. Zij waren uiteraard niet blij met mijn onverwachte bezoek, maar dan is het eindelijk opgelost. Helaas dat het op deze manier moest gaan, kost toch weer benzine om ff op en neer naar Hoogkerk (naast Groningen) te rijden. Maar om achteraan in de rij te gaan staan en dan uiteindelijk bod te vangen, terwijl zij ongestoord op deze manier zaken mogen doen. Ik hoop ook van harte dat mijn voorgangers en evt toekomstige hiermee hun voordeel doen. Uiteraard is het wel verstandig om dit via de officiele weg te doen, maar die grijpen ook niet in als het gaat om bedrijven met dit soort praktijken. Ik ben tevreden dat ik nu klaar ben met dit bedrijf en heb weer een wijze les geleerd. naar iedereen op deze site '' veel succes met jullie zaak ''.

28 november 2009

Na 8 maanden bestelling nog niet binnen

In maart van 2009 2 items besteld en betaald. Reeds tot 2 maal toe beloftes per mail ontvangen dat spullen geleverd zouden worden. Laatste in juli van 2009. Contactinfo is niet up to date. Op mail wordt niet gerageerd zoals beloofd en op aangetekende brief volgt geen actie.

14 november 2009

Zijn ze wel bereikbaar

Wij hebben besteld op 3 oktober. Ze zegt dat ze 2 pakjes heeft verzonden. Slechts 1 ontvangen. Ondertussen zijn we drie weken verder. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op de mail reageren ze niet. Ik heb vandaag mijn bestelling geannuleerd en ze verzocht binnen 3 dagen te betalen of de artikelen te sturen. Doen ze dat niet dan ga ik mij ervoor inzetten om ze failliet te laten verklaren. Hierdoor heb ik mijn geld dan wel niet of mijn spullen, maar dan kunnen ze geen andere mensen meer belazeren.
Als iemand mij hierin steunt hoor ik het graag.

Correctie op 16 november 2009.

na meerdere mailtjes en "dreigementen" 2 van de 3 artikelen ontvangen.

1 november 2009

wacht nog steeds

Ik heb ook bij discorner iets besteld op 22 sept. 2009. Gelijk betaald en nog niks ontvangen. Helaas las ik de klachten over discorner na dat ik betaald had. Ik wacht het nog even af en anders maar een mailtje sturen. Als dat niet helpt dan maar persoonlijk naar Groningen rijden. Ben benieuwd of mn betelling nog binnenkomt. MVG Dominique

12 oktober 2009

zeer slecht

na vele belofte hebben ook wij onze spullen nog steeds niet geleverd gekregen!!!!! Dus mensen hier niet kopen........

11 oktober 2009

heel slecht

heb het hetzelfde meegemaakt bestelling gedaan betaald niets gehoord of gekregen na een aantal dreigende mails toch me geld terug gehad zijn zeker bang geworden heel internet staat vol van ze bestel aub nooit daar wat j koopman

10 oktober 2009

superslechte service

Ondertussen moet ik bijna bevallen en ik heb nog steeds niets toegestuurd gekregen. Op mails wordt er nauwelijks of niet geantwoord, en ze maken valse beloftes. Telefonisch niet te bereiken, 1 beluurtje in de week, als je geluk hebt, geraakt je binnen. Enkel een telefoniste aan de lijn die je boodschap noteert en je niet kan helpen.
Ik ben echt wanhopig, ik ben 200 euro kwijt aan deze firma en weet niet hoe ik mijn geld terug moet krijgen.

iemand suggesties van hoe je dit moet aanpakken?

9 oktober 2009

nooit geleverde spulletjes

Wij hebben voor veel geld besteld om de kamers van de kinderen opnieuw in te richten.

Daar is bijna ons hele vakantiegeld in gaan zitten, Helaas is er nooit iets geleverd.

steeds maar uitstellen.

Mensen geef voortaan maar iets meer uit bij een betouwbare winkel.

Hier nooit iets kopen wnt dat geld ben je gegarandeerd kwijt.

Mocht je ook gedupeerd zijn maak er werk van zodat deze praktijken stoppen

13 september 2009

Discorner grote oplichters

In april al heel wat bestel aan 180 euro
Deze maand nog niks ontvangen, ik dus gezegt dat ik mijn geld terug wil
Ik gezegt ik hoef het niet meer, jammer dan zeggen hun. eerst me aan het lijntje houden, heb begin juni al aangeven van de koop aftewillen zien, geen probleem vogolgens hun, ik zou dat zelfde weekend een mailtje ontvangen, na 2 weken niks gehoord te hebben en ook telefonisch zijn ze niet te berijken. Heb ik maar een mail gestuurd dat ik naar de politie ga en mijn geld terug wil. Nee dat kan niet zeggen ze, want wat speciaal voor je is besteld kan je niet annuleren, en het pakketje is al onderweg (zeiden ze di/dag) het is nu vrijdag en zie op tnt nog niks staan, maar mijn geld terug geven ho maar! ze vertikke het! wel heb ik 70 terug gehad om die artikelen niet meer geleverd kunnen worden. WAT HEB IK AAN EEN HALVE BESTELLING. ik wil mijn geld terug maar geen poot om op te staan. Ik print wel alles uit, en ga hier mee naar de politie DOEN JULLIE DIT NOU OOK! met zn alle staan we sterker

26 juni 2009

Opgelicht

Ook ik heb behang gekocht van Decofun bij discorner.nl. Geen behang, geen geld terug ontvangen, na talloze mails.
Maar... ik heb contact gehad met het moederbedrijf van Decofun. Zij hebben mij gemeld dat zij al lange tijd geen zaken meer doen met discorner gezien deze praktijken.
Er wordt dus al tijden geen behang meer geleverd aan discorner, maar zij doen nog steeds alsof ze het nog verkopen. Het is dus pure oplichting.

25 juni 2009

bestelling na 2 maanden nog niet binnen

Ik heb behangrollen besteld bij deze firma, na diverse mailtjes kreeg ik bericht dat leverancier op zich liet wachten en dat ik 14-6 2 rollen vast zou krijgen, maar tot op heden nog niets binnen...Op mailtjes wordt nu ook niet meer gereageerd...

24 juni 2009

PAS OP!!!!!!!! bedriegers

,ik heb op 11 mei behang besteld voor mijn zoontje en heb het nog steeds niet binnen, maar al wel betaald uit goed VERTROUWEN , nou mensen bestel hier niets want je kan ze telefonisch niet bereiken en op mail reageren ze niet.
echt heel erg dit,probeer je geld maar weer eens zien terug te krijgen eigenlijk zouden we allemaal dit moeten aangeven bij politie ofzo.

15 juni 2009

Is dit jouw bedrijf?