Superfeest!
Door de vlotte communicatie vooraf hadden wij er alle vertrouwen in dat ons huwelijksfeest dik inorde ging komen. Dit vertrouwen was volkomen terecht want onze dansvloer is nooit leeg geweest.

Antwoord van DJ Glitch
Een product uit de late 70's dat steeds probeert om sfeer en ambiance te brengen volgens uw wensen. Met eigen materiaal voor zowel geluid als licht en een vooraf vast afgesproken prijs hoeft u zich geen zorgen te maken over details. Allround dj die de avond vult met dansmuziek voor jong en oud met daarbij rekening te houden met uw wensen.

Antwoord van DJ Glitch
Was leuk, wel meer de gevraagde songs opzoeken en spelen. Alle middelen waren voorzien.
Geen klachten gehad van de feestgangers.

Antwoord van DJ Glitch
Alles was goed op voorhand gepland. Zeer tevreden, goede communicatie.. er was geen stress bij te pas gekomen om op onze trouwdag zorgeloos te dansen.
Ondanks het warme weer is er niet zo veel gedanst geweest. Maar de dansvloer is ook nooit leeg gestaan en dat is wat wij wilden.
Als we in de toekomst nog een dj nodig hebben weet ik wel de welke ik ga contacteren. 😊

Antwoord van DJ Glitch
Bedankt voor een geslaagd feest. Iedereen heeft ervan genoten. Grts Carla en Jan

Antwoord van DJ Glitch
Het was een top avond! Moeilijk publiek om aan het dansen te krijgen, maar dankzij jou was het echt super! Bedankt voor de geweldige avond, het is de DJ die de zwaarste taak heeft hé! Iedereen was vol lof en we kregen van iedereen complimenten. Merci voor alles
Tom en Wendy

Antwoord van DJ Glitch
We hebben een super dansfeest gehad op onze trouwdag. Ondanks het moeilijke en gevarieerde publiek slaagde Gerry erin om steeds de dansvloer mooi gevuld te houden.
Dankzij hem zat de sfeer er dik in en zouden we hem meteen aanraden voor een ander feest!
Een welgemeende dank je wel!