Vi blev godt modtaget da vi henvendte os til Djursland Bank. Vi havde en god fornemmelse da vi tog derfra. Hele proceduren omkring bankskifte er gået glat. Kirsten Frøslev Larsen
Jeg vil gerne give Glenn Møller fra jeres Aarhus afdeling 5 personlige stjerner. Vi havde haft en del udfordringer i kommunikation med banken og Glenn var en guttermand der gav mig en god kundeserv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En bank der virkelig forstår at sætte sig i sine kunders sted, og ikke altid kun vælge den nemmeste løsning. Djurslands bank Risskov skabte rammerne, og så muligheder, hvor andre banker ikke kunne... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskabet. En bank, der indgår i fællesskab med sine kunder. Med filialer i hele Østjylland er Djurslands Bank en stærk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i økonomien.
Torvet 5, 8500, Grenaa, Denemarken
- 8630 3055
- hovedkontoret@djurslandsbank.dk
- www.djurslandsbank.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hvor blev den gode service af?
Engang var Djursland bank, en lokal bank med kendskab til kunderne og et sted hvor man følte sig værdsat. De lidt højere priser end øvrige banker, blev dengang opvejet af ekstraordinær god service og god behandling.
Hvad pokker gik der galt?

Antwoord van Djurslands Bank
Kan absolut anbefale Djurslands Bank.
Kan absolut anbefale Djurslands Bank.

Antwoord van Djurslands Bank
Det bedste vi har gjort.
Vi har haft Nordea bank over 30 år, men den er bare blevet ringere og ringere. Djurslands bank er nærhed, personlig betjening af kendte ansigter, lokalkendskab, god service og behandling

Det er god bank
Det er god bank, og i Hinnerup afdelingen, kan man komme ind fra gaden, der er åben alle hverdage, hele dagen.

Godt tilfreds
Godt tilfreds
Har ikke oplevet nogle problemer og får en god service, når jeg ringer.
Jeg elsker deres ungbank koncept, betaler ingen gebyrer :)

Fantastisk Bank
Fantastisk Bank. Mega god ombording. Glæder mig til samarbejde.

God service, flinke medarbejdere
Blev modtaget rigtig godt, god gennemgang af økonomi og gode råd til fremtiden 😊

En super bank
Fik en flot modtagelse og en dejlig seriøs samtale.

Professionel venlig forberedt…
Professionel venlig forberedt førstående medarbejder

Antwoord van Djurslands Bank
God positiv og venlig modtagelse
God positiv og venlig modtagelse, da vi mødte op i banken. Rådgiveren gav en god og letforståelig genemgang af de muligheder, vi havde ønsket belyst.

Fantastisk bank
Fantastisk bank! De lytter altid og gør deres bedste for at finde løsninger, der passer til mine behov. Samtidig er de ærlige omkring rammerne og gode til at rådgive.
Jeg føler mig i trygge hænder og kan kun anbefale dem.

Antwoord van Djurslands Bank
En bank der gør meget for sine kunder…
En bank der gør meget for sine kunder og en bank med fantastiske rådgivere.

Imødekommenhed
Har kun gode og positive oplevelser. Go’ service og imødekommende personale

Antwoord van Djurslands Bank
Lydhør bankrådgiver og villig til at…
Lydhør bankrådgiver og villig til at finde løsninger

Antwoord van Djurslands Bank
Professionel hjælp til køb af ejerbolig
Professionel hjælp til køb af ejerbolig i København selvom det er en lokal bank i Djursland.