Sender uopfordret sms, med teksten tryk yes og vi trækker 150kr, har ingen anelse om hvad de vil trække for og har aldrig haft noget med dem at gøre, så nr blev straks blokeret.
Jeg har også fået en sms fra dem, som så mange andre. Jeg har bare ikke tastet mit nummer ind nogen steder, og mit barn har ikke mit nummer, så hvordan de får fat i det er mig en gåde.
Ja så blev min 11 årige også snydt og bedraget af dette fup firma - Vi har skrevet adskillige mails og har ringet hele dagen, for at blive bedt om at ringe til andre numre, men ingen svarer.. Det... Toon meer
Jeg har også fået en sms fra dem
Svindler og svindler
Svindler i stor stil.
Stop dem . Alt som skrevet af andre passer.
Sender uopfordret spam sms
Gratis V-bucks SCAM
Gratis V-bucks SCAM
Min søn var d. 02/07-2020 inde på en hjemmeside der hedder vbucks-win.com. Hvor du umiddelbart kan få gratis v-bucks, men han har ikke fået nogle v-bucks.
Der er en masse videoer der florere på Tik-Tok, hvor børn bliver guidet til denne hjemmeside(vbucks-win.com). Men de er mere udspekuleret ind det, der kører osse annoncer på google.dk, hvor der står at man kan få gratis v-bucks.
Og ja, dette er meget usmageligt, men det er nok ikke sidste gang der er nogen, der hopper i denne fælde.
Til dem der brokker sig over deres teleskab,så har du ikke samme rettigheder, som hvis du havde betalt med dit kreditkort.
Svindel.
Svindel.
Lige opdaget at der er trukket 3x6,00 kr + 2x60,00 kr via min mobilregning.
FØJ hvor det en modbydelig måde I stjæler penge på fra folk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Der er en mulighed i sms for at stoppe abonnementet (som jeg ikke har bestilt!!!!!!!!) men advares imod at det koster udover almindelig sms takst.
Svindel og humbug
Svindel og humbug. Det er en 10 årie sten i har snydt. Telenor kan ikke hjælpe de burde fanme kunne sørge for at det ikke kan lade sig gøre.
Mevida i skal bare refundere denbeløb i opkræver.
Lover børn gratis V Bucks til et spil
Lover børn gratis V Bucks til et spil, så sender i en sms de skal svare på, og bum så koster 150 kr pr måned. Dette bliver anmeldt til forbrugerådet
These guys are filthy scammers
These guys are filthy scammers. They promote free gaming and bill 150 dkk on your phone bill. Stay away!
De sender uopfordrede sms`er for at…
De sender uopfordrede sms`er for at trække penge ud af folk kan da umuligt være lovligt.
FØJ I SNYDER BØRN MED AT LOKKE GRATIS…
Føj I snyder børn med at lokke med gratis spil og trækker 195 kr hver måned!!! Jeg har sendt besked til jer og beder om at få pengene tilbage, vi har 14 dages fortrydelse, det kan nås endnu!!!
Svindel
Fup. De har hævet penge fra min datter. 150 blev det til. Så pas på jeres børn
Sender dig Pludselig en meddelelse er…
Sender dig Pludselig en meddelelse er sms og en masse penge fra din konto uden du har meldt dig til noget som helst eller trykket eller godkendt noget som helst pas på de er tyveknægte de stjæler med arme og ben
are they not only taking money from me…
are they not only taking money from me when i sent message to them becuase i have not giving them any of my card infomatio?
SVINDEL
SVINDEL - de snyder primært børn med at indtaste tlf nr for at få adgang til forskellige spil. Barnet bliver bedt om at indtaste tlf nr og derefter bekræfte at det er det rigtige nr, men trækkes så 150 kroner. Der sendes ikke nogen bekræftelse til hverken min søn eller jeg. Jeg har ikke sendt nogen fortrydelse eller lign til dem, da jeg ikke vil give dem flere oplysninger om hverken min søn eller jeg. Overvejer at ændre hans tlf nr, så de ikke kan trække flere penge fra nummeret.
Pas på jeres børn
Denne hjemmeside laver reklamer på youtube hvis dit barn ser videoer med FortNite. de lover gratis spil, indhold og V-bucks, men det er alt sammen et skjul for sms scam.
Hvis man tilmelder sig siden skal man angive sit telefonnummer.
Herefter sender de en sms som påstår at man skal svare "yes" for at verificer din identitet, men i virkeligheden siger man ja til en sms service der trækker 150-200 kroner og det fortsætter uendeligt hver måned.
Desværre er de i stand til at skjule deres afsender nummer så det hjælper ikke engang at bloker for afsenderen. Den eneste løsning er at skifte telefonnummer.
Jeg har anmeldt siden til politiet under anmeld/it-relateret-oekonomisk-kriminalitet og jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme.
De trækker så ikke kun..
De trækker så ikke kun... 150 kr.
De forsætter med at trække 200 kr. hver måned... ,(
Min datter er trukket 150,- uden at…
Min datter er trukket 150,- uden at modtage en sms fra dem. Hun så blot en video på youtube, hvor hun kunne få nogle gratis et eller andet, og skulle her taste sit nr. -det har vi haft en lang snak om. Ingen bekræftelse, ingen fortrydelsesret, og som mange skriver, så svarer de ikke. Jeg fik udleveret et nr. til dem af tlf.udbyder -det er meget tydeligt nr. går videre til udlandet, og servicemedarbejderen her var ingen hjælp. Fik en mailadresse -fik standard svar og herefter ingen svar, da jeg bad om at se deres dokumentation. Jeg har valgt at politianmelde dem, og har fået sat spærring på mine børns mobiler for sms-køb. Sørgeligt det skal komme til det :(
HJÆLP PLEASE
Jeg var inde på youtube og så en video om hvordan man fik v-bucks gratis fordi jeg gerne ville have nogen. Jeg fandt så en video som var rigtig men da ham i videon gjorde det stog der ikke noget et beløb og gøre. Han kunne gøre det gratis. Men beløbet var på 150kr og det er mange penge i forhold til mig fordi jeg har ikke lyst til at betale nogle penge. Så da jeg prøvet at gøre det kom der en besked der skrev til mig jeg havde 14 dage til at fortryde aftalen imellem beløbet og de sagde jeg skulle skrive et brev eller en e-mail til jer så her er den.
Det rent fusk
Det rent fusk. Min søn har fået trukket 150 kroner for ingenting 😡
Lav en indsigelse hos jeres bank så hjælper de med at få pengene tilbage.
Lees meer over geverifieerde reviews.