Danmarks Naturfredningsforening Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DN gør det rigtig godt. De er med til at sikre, at dit og mit drikkevand ikke skal forurenes yderligere, hvad end forureningskilden måtte være. Og så betyder det rigtig meget for mig, at de kæmpe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vereniging of organisatie
  2. Milieubeschermingsorganisatie
  3. Niet-overheidsorganisatie

Geschreven door het bedrijf

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation med mere end 137.000 medlemmer og 1.500 faste frivillige. Vores sag er dybt forankret i et levende medlemsdemokrati, og vi er den eneste forening i Danmark, der kan rejse fredningssager og sikre Danmarks natur for fremtiden. Vi har allerede sat spor i landskabet - i dag er cirka fem procent af Danmarks areal nemlig fredet – fra Skagen Gren til Stevns Klint. Men Danmarks Naturfredningsforening er meget mere end naturfredninger. Vi er et fællesskab for alle dem, der ønsker at handle for naturen, miljøet og klimaet. Vi giver inspiration, og gør det nemt selv at gå ud og gøre en forskel.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opdatering af ulvesikrede hegns fortræffeligheder

Artikel om ulvesikrede hegn på DN hjemmeside den 28. april 2025 står der " Har gennem dem seneste 8 år kun oplevet et angreb".
DR 23/6 2026 kl.15,30 : Ifølge Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø har der været 15 angreb ulveangreb bag ulvesikkert hegn. 10 angreb i 2025 og 5 angreb i 2026.
DN bør opdatere fakta vedrørende ulvesikrede hegn.
Ulvesikrede hegn griber ikke altid ulve med åbne arme, så i disse situationer er husdyrene jaget vildt.

Svar fra DN henviser ofte til at deres holdninger er beskrevet på foreningens hjemmeside!
Jeg har ikke kunnet finde begrundelser for at børn i Jylland ikke skal have den samme mulighed for at bevæge sig sikkert ud i lokale naturområder som sjællandske børn kan. Naturområder kan også være en landejendom, eller en have i et parcelhuskvarter i udkanten af en større by.
Det sker at rådyr og harer aflægger et besøg i parcelhushaverne, eller benytter stierne som smutvej til et andet område.
Hvor der er rådyr, kan der også være ulve.

Officielt råd: Børn under 10 år bør ikke gå rundt alene i naturen. Det er ikke kun barnevognen , der skal hegnes inde før den stilles på terrassen, børn under 10 år burde trygt kunne færdes på familiens egen matrikel uden eller med et begrænset opsyn.

Det er afskyeligt at den københavnske godhedsindustri via 49 ulve plus hvalpe bestemmer hvordan vi skal leve.

9 juli 2026

Samfundsskadelig

Så er i rigtig stolt af at nedlægge hesterejefiskeriet, på gamle miner fra anden verdenskrig. da i ikke kunne klare jer på et biologisk grundlag ellers biotopisk, Fiskeriet er noget af det mest reguleret og undersøgt fiskeri i Danmark. DTU.(MSC-certificering)Hamburg Universitet (Universität Hamburg) og dets Institute of Marine Ecosystem and Fishery Science (IMF) er internationalt førende inden for forskning i hesterejer (Crangon crangon) og bæredygtigt fiskeri i Nordsøen Thünen Report 107. I er Samfundsskadelig.
Jeg kan kun opfordre folk til at melde sig ud. I er sunket ned i et niveau, hvor det er uacceptabelt. Og fylder jeres fanatiske tilhænger med løgn

Fejlinformationer

Jeg har den sidste korte tid fulgt jeres opslag. Det er beskæmmende, at en organisation som jeres, ikke fakta tjekker før I slår emner op. Konkret kan nævnes emnet Dolly Ropes! Det har IKKE været anvendt i utallige år i dansk fiskeri. I har også udtalt om STOR og kritisk bifangst ved hesterejefiskeri. DTU Aqua’s rapport om emnet publiceret i 2025 beretter klart, at der er minimal bifangst og at EU regler overholdes.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg syntes det er under al kritik at…

Jeg syntes det er under al kritik at det holdes hemmelig og ikke er offentlig tilgængelig, hvilke virksomheder der bærer økonomien i organisationen. Der er ca 100 ansatte på lønningslisten ifølge direktøren, og når driften delvis finansieres med fradragsberettigede og skattefrie midler, burde der være fuld åbenhed herom. Dertil kommer at meget af foreningens kampagne materiale er farvet efter de ansattes politiske ståsted.

DN gør det rigtig godt

DN gør det rigtig godt.
De er med til at sikre, at dit og mit drikkevand ikke skal forurenes yderligere, hvad end forureningskilden måtte være. Og så betyder det rigtig meget for mig, at de kæmper for at havet og havbunden igen kan blive et sted, hvor levende organismer kan trives.
Det er enestående, at vi i Danmark har en organisation som DN der kan være med til at sikre (forhåbentlig) at bl.a. erhvervlivet og andre økonomiske interesser fremover ikke længere uhindret kan få lov til at forurene og ødelægge vores alles natur..
Tak til DN for at I tager dyrenes og naturens parti. Jeg betaler mit kontingent med glæde ❤️

1 juli 2026

Flot indsats for Danmarks Natur

I gør, og har i rigtig mange år gjort, et stort og kvalificeret arbejde for at beskytte, bevare og om muligt genoprette Danmarks Natur!

Kære Jørgen
Tak for din positive opbakning til vores arbejde for den danske natur, så den kan komme os alle til gode.

Kan desværre ikke give minus 5

Kan desværre ikke give minus 5. Denne forening bør nedlægge sig selv i skam øjeblikkelig. Og alle melde sig ud i protest over den måde de har behandlet fiskerne på Rømø. DN har vist sit rette nedladende ansigt overfor mennesker der arbejder fysisk i Danmark

19 juni 2026

Kære Karin
Tak for din henvendelse. Vi er glade for håndhævelsen af de trawlfrie områder og glæder os til at følge de positive effekter det vil have for havet og hele området. Du kan læse mere her: https://www.dn.dk/nyheder/2026/pa-trods-af-forbud-har-fiskere-trawlet-i-arevis-nu-bliver-trawlforbud-handhaevet/

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I er ikke blege for at slynge omkring…

I er ikke blege for at slynge omkring jer med den ene løgn efter den anden, for at gavne jeres egen sag. Og jeres hjernevaskede tilhængere sluger det hele råt.

Kære Karsten
Vi baserer vores arbejde på fakta og slynger ikke omkring os med den ene løgn efter den anden. Du kan læse lidt mere her: https://www.dn.dk/om-os/sadan-arbejder-vi/

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvornår sørger I for at have styr på…

Hvornår sørger I for at have styr på fakta, inden I går ind og smadrer et erhverv som vadehavsfiskeriet?

I bruger bla. Dokumentations fotos der er taget hundrede sømil væk og af udenlandske fiskefartøj er.

11 juni 2026

Hej Erik

Billedet der var med i første omgang var beklageligvis forkert, hvilket er blevet rettet.
Du kan læse mere om emnet her: https://www.dn.dk/nyheder/2026/pa-trods-af-forbud-har-fiskere-trawlet-i-arevis-nu-bliver-trawlforbud-handhaevet/

Danmarks naturfredningsforening har…

Danmarks naturfredningsforening har nogle gode mærkesager, men da de er for ulve i Danmark, kan jeg ikke støtte op om dem.

7 mei 2026

Hej Lotte
Det er en ærlig sag. Hvis du er interesseret i at læse mere om vores holdning til ulven, kan du gøre det her: https://www.dn.dk/vi-arbejder-for/dyr/ulv/
Danmarks Natufredningsforening

Griskhed

I over 7 måneder har jeg forsøgt at melde mig ud før end det lykkedes

25 maart 2026

Kære Max

Det er vi kede af at høre. Normalvis kan man ringe til os og blive meldt ud med det samme. Sender man en mail til medlemsservice@dn.dk eller udfylder formularen på vores hjemmeside, kan der godt gå et par dage før man bliver meldt ud.

Vi kan ikke alene ud fra dit navn her på Trustpilot se hvad der er gået galt i den konkrete sag, men det er godt at høre at det er kommet i orden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan absolut ikke støtte op om en…

Jeg kan absolut ikke støtte op om en forening hvor præsidenten går ind for dyremishandling…… Maria Reumert Gjerding og samtidig bliver honoreret med 1,1 million kr…..

Så DN….. det må i kunne gøre bedre….

1 november 2025

Kære Britta

Vi kæmper bl.a. for bedre dyrevelfærd i landbruget og mere vild natur - inklusive dertilhørende dyrearter på land og til vands.

Præsidentens løns besluttes af hovedbestyrelsen - hvortil medlemmerne vælges af vores Repræsentantskab.

Igen uønsket mail.

Igen uønsket mail fra dansk naturfredningsforening.
De skriver, at de vil rette det, hvis jeg sender min mailadresse.
Jeg ved ikke, hvad de skal bruge min mailadresse til for at rette i deres præferencer.

16 november 2025

Hej Arne

Vi vil igen bede om at få oplyst din mail, så vi kan få styr på sagen. Send den gerne til medlemsservice@dn.dk (vi forsøger også anmoder om oplysningerne via "Spørg efter oplysninger her på Trustpilot igen).

Vi sender kun mails til de personer vi har lov til at skrive til. Det får vi bl.a. lov til gennem deres medlemskab, ved interaktion med vores kampagner eller hvis man selv har skrevet sig op. Vi kan ikke - uden at kende din mail - svare på hvor tilladelsen til at sende til lige netop dig kommer fra.

Man kan til en hver tid afmelde sig mails igen. Man kan både gøre det selv via linket nederst i mailen du modtager eller man kan kontakte medlemsservice@dn.dk eller ringe på 39174040.

Du skriver i andre anmeldelser du har forsøgt at fjerne flueben, hvilket også burde være nok. Det kunne derfor lyde som om der går noget galt i den proces. Vi vil meget gerne hjælpe dig, men det kan vi ikke uden at kende din mailadresse. Vi har flere der hedder Arne Rasmussen i vores system, så vi kan desværre ikke bare fjerne tilladelser for alle de personer på en gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I kan jo bare læse de indlæg

I kan jo bare læse de indlæg, jeg har sendt til jer -
-er det det mam kalder alternative sandheder eller bare mangel på alle oplysninger, som ikke passer til fortællingen?
Se deres nyhedsbrev d.d.

19 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor opbakning fra min side til DNs arbejde

Jeg har været medlem af DN i en lang årrække. Synes at foreningen gør et fantastisk arbejde sammen med alle frivillige i de lokale DN afdelinger i hele landet. Præsidenten er emninent til at være med i dialog med andre aktører bl.a. landbrug for at arbejde for mere plads til natur i DK. 137.000 medlemmer støtter nu op om denne største grønne forening i DK. Jeg bakker op om foreningen og det store arbejde m. bl.a. drikkevandskampagner, grøn trepart aftaler m.v. Derudover er der mange gode gratis arrangementer, ture, foredrag m.v. Så fuld opbakning til foreningen fra min side...

21 september 2025

Kære Tine
Mange tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at du kan lide vores arbejde, både politisk og de lokale arrangementer der afholdes af seje frivillige kræfter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroværdig politisk forening med…

Utroværdig politisk forening med baggrund i Enhedslisten.

1 juli 2025

Kære Erik

Tak for din henvendelse. Vi er kede af, hvis du har fået det indtryk, at vi ikke er troværdige. Vi arbejder altid seriøst med vores grønne mærkesager, som du kan læse mere om her: https://www.dn.dk/vi-arbejder-for/

Vi har ikke tilknytning til noget bestemt politisk parti. Vi er en uafhængig organisation, der samarbejder bredt med alle Folketingets partier og mange forskellige erhvervsorganisationer.

Danmarks Naturfredningsforening

Lees meer over geverifieerde reviews.