2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zeer teleurgesteld in de manier waarop…

Zeer teleurgesteld in de manier waarop dit immokantoor met kandidaten omgaat.

Vorige week ben ik een appartement gaan bezichtigen waarvoor ik meer dan 1 uur en 15 minuten heb moeten wachten. Niemand hield mij op de hoogte, en als ik zelf geen contact had opgenomen, had ik waarschijnlijk voor niets staan wachten.

Na de bezichtiging heb ik alle documenten ingevuld en nadien kreeg ik totaal geen update. Geen mail, geen telefoontje, niets. Uiteindelijk moest ik zelf via de website ontdekken dat het appartement al verhuurd was.

Vandaag belde ik opnieuw voor informatie over een ander appartement én om te vragen of het vorige pand effectief verhuurd was. Tijdens het gesprek kreeg ik amper de kans om uit te spreken. Er werd constant over mij heen gepraat en mijn vragen werden niet beantwoord. Toen ik aangaf dat ik hoopte dat de volgende afspraak wel op tijd zou verlopen, werd het gesprek gewoon abrupt beëindigd terwijl ik nog aan het praten was.

Toen ik terugbelde omdat ik mij niet correct behandeld voelde, kreeg ik te horen dat ík onvriendelijk was en dat men “niets meer ging beantwoorden als ik zo deed”.

Een minimum aan respect, communicatie en klantvriendelijkheid mag je toch verwachten van een professioneel immokantoor. Helaas totaal geen aangename ervaring.

13 mei 2026

Onbetrouwbaar kantoor

Mijn ervaring met Domo Vastgoed was bijzonder negatief.

Vanaf het begin kreeg ik het gevoel dat communicatie vooral goed verloopt zolang er getekend moet worden. Daarna wordt verantwoordelijkheid doorgeschoven en krijg je op belangrijke vragen vaak vage of ontwijkende antwoorden. Informatie die mondeling werd meegedeeld, wordt achteraf ontkend of afgeschoven op andere partijen.

Bij problemen of onzekerheden als huurder voel je weinig ondersteuning of begrip. De communicatie kwam regelmatig afstandelijk, verwarrend en soms intimiderend over. Je moet zelf constant achter informatie aan gaan en alles dubbel controleren.

Voor een vastgoedkantoor verwacht je correcte begeleiding, transparantie en duidelijke communicatie, maar dat heb ik persoonlijk totaal niet zo ervaren. Mijn vertrouwen in dit kantoor is volledig verdwenen.

Ik zou persoonlijk afraden om met dit kantoor samen te werken en raad toekomstige huurders aan om alles zwart op wit te laten bevestigen en zeer voorzichtig te zijn.

30 maart 2026

Blijf er weg want je staat er alleen voor

Als je je geld, gemoedsrust en geduld wil verliezen, moet je bij Domo zijn. Kortzichtige geldwolven, die voor alles boetes uitschrijven en regeltjes hebben, en zeker niet aan de kant van de verhuurder staan. Feedback hoef je niet te verwachten, en dat ze voor jou iets doen hoef je ook niet te verwachten - iets wat toch net de bedoeling is bij rentmeesterschap. Voor de huurder is het verhaal al niet beter. Dus samengevat: blijf hier weg, er zal niets goeds van komen.

10 juli 2025

Naar mijn beleving erg teleurstellend.

Naar mijn beleving zou dit bedrijf wat meer kunnen leren over eerlijke en constructieve communicatie. Dit bedrijf vraagt zeer vertrouwelijke informatie, en we kregen vage tot geen communicatie terug. Ervaring met Domo is -naar mijn beleving- érg teleurstellend.

4 april 2025

Niets begrip en mieren neukers

Als het kon gaf ik 0 sterren
Huis was niet in orde
Als je een huis verhuurt kan je niet verwachten dat dit in volledige nieuwstaat kan blijven
Ze proberen geen photo's te maken en dan achteraf proberen dat je waarborg niet terug komt
Ze hebben geen respect
NIET AAN TE RADEN

1 februari 2024

Nooit meer DOMO

Wij hebben ook negatieve ervaringen met DOMO vastgoed - ze leveren ondermaats werk. Het personeel wordt volgens mij geselecteerd op incompetentie en arrogantie, de baas zelf denkt dat hij Napoleon is. Even verder zoeken voor een goede makelaar - die zijn er genoeg.

25 januari 2022

Is dit jouw bedrijf?