Bespaar je zelf een hoop problemen. Breng je doneeractie niet onder bij deze organisatie! Wij zijn enkele weken geleden een actie gestart. Elke week uitbetalen, was de bedoeling. Tot op de dag van v... Toon meer
Tot nu toe echt tevreden Donaties nog niet geïnt dat moet nog gebeuren. Aanmaken account en platform is toegankelijk. Externe, wettelijke regelgevingen leggen restricties op waar doneerdoel goed... Toon meer
Op woensdag actie gestart. Controlr duurde paar dagen langer dan aangegeven. We hadden snel het doneergeld nodig maar werd uiteindelijk ondanks de controle toch gelijk daarna op dinsdag gestort dus ov... Toon meer
Een mooie toch simpele omgeving. Ziet er vertrouwelijk uit ook voor de personen die willen doneren. Een dingetje wel, ik krijg wel eens meldingen van mensen die willen doneren maar dan een foutmelding... Toon meer
Doneerdoel is sinds november 2023 permanent gesloten.
Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik heb het nog maar sinds zaterdag opgestart maar vond het goed en duidelijk aangegeven staan hoe alles werkt dat is erg fijn.
Het is ongelooflijk dat het zo eenvoudig was om hiervan gebruik te maken. Mede door diverse donateurs die het weer met Facebook deelde ging alles in rap temp met doneren.
Fijne toegankelijke site om privé geld op te halen voor een goed doel
De begeleiding bij problemen welke buiten doneerdoel, personen die denken dat ze ongefundeerde negatieve reviews kunnen plaatsen op je actie, is perfect. Ze blijven altijd goed in gesprek met je.
Goede website om geld op te halen voor een goed doel
Ik had gehoopt,dat er meer mensen zou doneren, maar helaas niet
Goede ondersteuning vanuit Doneerdoel! Binnen enkele minuten was de actie opgestart, erg gebruiksvriendelijk allemaal.
Jammer van de commissie die eraf gaat maar verder helemaal top!

Antwoord van Doneerdoel
Gemakkelijk een donatie geplaatst via doneeractie.nl . Alles wijst voor zich en ziet er netjes uit. Je ontvangt meteen een bevestigingsmail na het doneren. Super fijn!

Antwoord van Doneerdoel
Een huurder van mijn shop in shop vintage winkel OUDERWETS GEZELLIG te leeuwarden, heeft deze doneeractie voor mij opgezet. Ik waardeer dat zeer en elke euro gaat mij helpen om door deze onzekere tijd te komen en de winkeldeuren weer vol goede moed open te gooien zodra dat weer mag. Doneerdoel pakt alles heel netjes en professioneel op.

Antwoord van Doneerdoel
De site is makkelijk toegankelijk en overzichtelijk georganiseerd. Het gebruik van Ideal is zonder meer handig. En goed dat er strenge financiele regels gesteld worden. Ik wil niet tussen criminelen staan. Als verbeter mogelijkheid zou ik zeggen: laat een tweede foto toe in de presentatie.

Antwoord van Doneerdoel
Het was heel gemakkelijk om een doneerdoel te beginnen. Het werkte perfect. Ook de uitbetaling was snel. Wel vind ik dat er veel geld aan de strijkstok blijft hangen . Kortom erg duur . Meer procenten van het doneerbedrag dan dat op de website wordt gemeld. Wel bijna 10 % , terwijl op de site hooguit 5%wordt genoemd

Antwoord van Doneerdoel
Super handige manier om iemand voort te helpen. Gaat snel en veilig.
Naar de kapper ga je niet alleen omdat je haar geknipt moet worden.
Het is ook prettig dat je je voorkeurs kapper mag reserveren.
Maar vooral dat je weer met een goed verzorgd gevoel naar huis of je werk gaat!
Makkelijke website voor jouw goede doel, ondanks er toch wat commissie ingehouden word wel de goedkoopste.
Nette instructies en netjes word alles afgehandeld.
Snel en makkelijk een doneerdoel aan te maken. Werkt heel fijn. Verifiëren van bankgegevens duurde wel vrij lang. Wellicht goed om ook meer informatie over belasting te geven op de site.