Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte en dragkrok till min Volkswagen Passat 2018, som passade perfekt! Kvalitén var hur bra som helst, väldigt trevlig service och snabb leverans. Köpte även till elsats för ett bra pris, och resulta... Toon meer

4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Totalt oseriöst företag

Totalt oseriöst företag, tar inte ansvar för sina produkter. Har inte något telefonnummer längre, försvårar en bra kommunikation. Ingen dålig dragkrok, men canbuss läsaren fungerade inte fick köpa en ny den fungerar inte heller. Undermåligt kopplingsinstruktion. Beviken

4 september 2024

Dragkrok365

Jag beställde min dragkrok från Dragkrok365. Mest nöjd är jag med servicen jag fick då jag kände mig osäker i djungeln bland alla krokar. Min säljrepresentant svarade snällt, initierat och tålmodigt på alla mina frågor. Väldigt bra upplevelse!

10 januari 2023

köp inte dragkrok på dragkrok365

Så fort orderbekräftelsen kom på mail så fick jag ett sms att om jag ville ha dragkroken så fick jag betala 200 kronor till för priset på hemsidan va inte rätt.
Det gick inte att övertyga om att vi i.o.m orderbekräftelsen redan hade ett avtal.
Man väljer att skita ut kunden för 200 kronor, Men han brydde sig inte om det utan länkade paragrafer där han hävdade sin rätt att ändra priset efter orderbekräftelse.
Åsikten om det hade dock inte hållt i en rättssal.
Valde att annulera ordern och jag hoppas att det blir så.
Beställde från ett annat ställe som va 400 kronor dyrare men tänker inre gynna denna skojare och hoppas ingen annan heller gör det.
Min dragkrok från det nya stället är redan på väg efter någon timme
Billigast är inte alltid bäst, oftast inte.
Hade jag kunnat ge minus så hade det blivit -5.
Köp inte dragkrok från dragkrok365.
Absolut inte

10 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig kundkontakt och uteblivna varor.

Mailade efter 3 veckor beställning gjordes, då ingen information om beställningen framgått utan att få tillbaka några svar. Ringde veckan därpå och ingen som svarar.
Kan inte ge någon form av rekommendation till denna butik alls.

19 november 2022

Dragkrok V50 5/5

Köpte dragkrok till min V50 och fick mitt paket inom en vecka. Alla delar var i kartongen och såg bra ut. Dock saknades manualen men hittade den på deras hemsida så allt gick smidigt.

9 september 2022

Oseriöst företag

Oseriöst företag, fick fel grejer skickade till mig och dom skötte det sjukt oseriöst/otrevligt. Efter mycket om och men fick jag tillslut rätt grejer, men det var efter mycket tjafs.
Skulle inte rekommendera någon att handla där trots att priserna är bra.

13 augustus 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Rekommenderar inte denna firma

Rekommenderar inte denna firma, "kundtjänsten" är oftast seg på att svara, samt att man inte svarar på alla frågor man ställt. Kontaktade en av firmorna som dom anger som samarbetspartner, men den firman kände inte till dragkrok 365.

18 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gjorde misstaget att låta 365 leverera…

Gjorde misstaget att låta 365 leverera drag o montera genom monteringspartner som tydligen inte hade kompetens att montera elen rätt 365 frånsäger sig allt ansvar i efterhand .Kommunicerar helst genom knapphändiga sms tar betalt över swish med privat mobilnr ger sken av att vara mycket seriösa men ack nej mitt drag kostade mig ca11500 kr efter att ha fått lämna bilen till fackman för att garantin inte skulle falla bort.

7 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är väldigt nöjda med vårt köp

Vi är väldigt nöjda med vårt köp. Varorna kom i rätt tid, inga problem med UPS eftersom vi meddelat att de kunde lämna paketet utan påskrift. När vi öppna paketet saknades det 8 st. låsbrickor. Vi mailade dragkrok,
de ringde upp oss, lovade att fixa det. Några dagar senare kom låsbrickorna med posten.

6 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.