DRIVALIA is HORROR!BOEK DAAR NOOIT!
Het is jammer dat ik geen min 100 sterren kan geven. Wat een horror bedrijf dit. Pure oplichters. Wij kwamen 12 juli aan op Edinburgh Airport en namen de shuttle naar drivalia. Daar aangekomen smeerde de balie medewerker ons meteen een aanvullende verzekering aan van maar liefst 600€. Hij zei dat onze CC niet geaccepteerd was en dat we ook met een bankpas een garantie konden geven maar dan wel voor 600€. Met deze CC heb ik overigens de rest van deze vakantie probleemloos alles betaald... Ik liet hem onze boeking zien via EasyCars waarin vet gedrukt stond: alle verzekeringen inbegrepen want dat hadden we gedaan vanwege het links rijden. Toen ik zei dat we niet akkoord gingen verdween de baliemedewerker meteen in een kantoor achter de balie. Ik heb EasyCar gebeld en de situatie uitgelegd. Zij wilden de baliemedewerker spreken, 20 minuten later zag ik hem ineens op het buitenterrein en door heel snel te rennen kreeg ik hem te pakken. Hij probeerde weg te duiken maar kon dit keer niet weer vluchten want ik sneed hem de pas af en daarna stond hij EasyCar te woord met mijn telefoon. EasyCar adviseerde ons daarna dat omdat met deze persoon niet te praten was elders een andere auto te huren. In het hoogseizoen... We hebben een taxi moeten huren om weg te komen bij dat vreselijke drivalia en 6 uur nodig gehad om een andere auto te vinden en dat heeft ons € 1800 extra gekost. DRIVALIA reageerde later dat ik een verzoek tot terugbetaling kon indienen via hun webisie maar na uren vastlopen heb ik dat maar gelaten. Het is nu 5 maanden later maar ik ben nog steeds WOEDEND! Dravlaia laat je liever sterven dan dat ze je helpen.

Antwoord van Drivalia UK - EDINBURGH AIRPORT