3,6

Gemiddeld

Ga niet in zee met Dryhouse

Wij hebben Dryhouse ingeschakeld voor de bekuiping van onze kelder op basis van een uitgebreide offerte met professionele voorbeeldfoto's. De investering bedroeg ruim €26.000. Op verzoek van Dryhouse is de eindfactuur ter goeder trouw voldaan, met de afspraak dat de afwerking nog bijgewerkt zou worden.

Het eindresultaat is helaas ver verwijderd van wat werd beloofd. De muren vertonen grote donkere vlekken, zijn ongelijkmatig van kleur en de afwerking is op meerdere plaatsen slordig. In de offerte staan foto's van kelders met strakke, egaal grijze muren. Daar lijkt de onze in de verste verte niet op.

Toen we dit aankaartten, was de reactie van Dryhouse dat bij "een kelder als de onze" geen egale muurafwerking verwacht mag worden.

Het telefoonnummer van Dryhouse dat op de website staat bestaat niet en Dryhouse reageert niet meer op e-mails.

16 maart 2026

Zeer correcte prijs kwaliteit…

Zeer correcte prijs kwaliteit verhouding..
Werken behandeling opstijgend vocht nauwgezet en efficiënt uitgevoerd van begin tot einde..
Heel tevreden!

8 december 2025

Niets meer dan lof!

De snelheid, de communicatie en het eindresultaat. Ontzettend blij met Dryhouse! Zal ze aan iedereen aanraden in het Amsterdamse!

7 november 2025

Professioneel

Vanaf eerste contact via wathsapp en mail een goede, duidelijke communicatie. Afgesproken tijd voor
zowel de opname probleem en uitvoering van de werken correct nagekomen. Werkman heeft alles zeer goed uitgevoerd en opgeruimd met een vriendelijke humeur. Hij is een echte aanrader.

21 mei 2025

Zeer onprofessioneel bedrijf

Zeer onprofessioneel bedrijf. De werken (bekuiping van de kelder) werd niet correct uitgevoerd. Geen communicatie mogelijk. We hadden hen dan in gebreke gesteld, zonder reactie. Vervolgens tot twee maal uitgenodigd op het vredegerecht, weer zonder reactie. Pas toen we een advocaat onder de arm namen, werd het contract verbroken. Ik raad DRYHOUSE oprecht niemand aan. De hele zaak duurde uiteindelijk een jaar en op het einde zaten we nog steeds met een gebrekkig afgewerkte en natte kelder.

9 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?