Ich habe auf der Seite vom Facebook auf die Höschen reingefallen, absolut überzogenen Preis und Qualität "made in China" kam auch aus China, sowie bei Temu in genaue solche Packung. Dieselben sind... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ganske enkelt fremragende produkter der holder hvad de lover. Jeg har i en del år svedt meget under armene især når jeg skal præstere (undervisning, facilitering, mødeledelse osv) og det er træls ald... Toon meer
Tak til Drywear for at redde min aften fuldstændigt! Bestilte om tirsdagen og havde min pakke om torsdagen…… og hold nu k.ft et vanvittigt produkt! Burde have kæmpe kager under armene efter en lang ko... Toon meer
Jeg har prøvet mange ting for at fjerne svedpletterne under armene. Men de her trøjer virker bare! 💪🏼 Har haft trøjen på under tinderbox24, stået ude i fuld sol, hoppet og danset - ingen svedpl... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Lækker kvalitet.
God oplevelse - næsten
God oplevelse - i starten
Men mails blev ikke læst og gav derfor en dårlig oplevelse
Kundeservice god til at ombytte varer men læste ikke mail igennem
Rigtig gode T-shirt.
Virkelig godt produkt!
Jeg har prøvet mange ting for at fjerne svedpletterne under armene.
Men de her trøjer virker bare! 💪🏼
Har haft trøjen på under tinderbox24, stået ude i fuld sol, hoppet og danset - ingen svedpletter til mig.
Så jeg måtte jo bestille flere, ingen scam fra denne virksomhed. Klart anbefales, det virker!🙏🏼
Trøjen kom 2 dage efter bestilling, hurtig service.
Gode underbukser lidt sen levering.
Kvalitetsprodukt og hurtig levering
Kvalitet til småpenge
Måtte rykke for penge retur
Returnerede en vare. Penge ikke kommet retur efter næsten en måned. Dårlig stil at man skal kontrollere om pengene kommer retur. Kan se det er sket før at andre har måttet rykke for penge ved returnering. 2 stjerner fordi pengene kom hurtigt efter kontakt.
Et godt produkt og hurtig levering
Alt er i den fineste orden fra produkt…
Alt er i den fineste orden fra produkt til kundeservice
Det eneste “svedhæmmende” produkt jeg…
Det eneste “svedhæmmende” produkt jeg har prøvet, som har holdt hvad det lovede.
Hurtig levering og super god service.
Dejlige og behagelige
Super
Hurtig levering. Trøjerne lever 100 % op til det de lover.
Min mand er mega glad for dem, ligeså er vores søn på 19. Vi startede med at købe en enkel men nu fire ekstra.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.