In attesa di ricevere il caschback accumulato da circa 2 anni! ad ogni sollecito sempre messaggi preconfezionati dove dicono di attendere, informano il management etc etc... Rifatta la richiesta di... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
دوبلي شركة نصابة و محتالة مثلها مثل كيونت لا فرقة بينهما بقيادة خالد شعت الفلسطيني المحترف في التسويق الشبكي الهرمي البونزي دوبلي سرقة من الجوائريين اموالهم بخدعة الحرية المالية و رايحين تصيرو مليون... Toon meer
اوسخ شركه اتعملت معاها والله وعن تجربه مافيش كااش باك بيجي في الميعاد اللي بيقوله عليه شركه شركه من اوسخ الشركات اللي شغاله علي التسويق الشبكي بس ومافيش منتج حيققي. تستفيد بيه انت علشان تكسب لازم تجي... Toon meer
Ad oggi, 9 Settembre 2019, sono in attesa di ricevere il cashback richiesto in Aprile 2019 e un acquisto mancante risulta ancora in aggiornamento da Novembre 2018, con invio di relativa fattura.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ihre neue Auktionsplattform. Bieten Sie den Preis, den Sie zahlen m�chten. Gewonnen hat der Benutzer, der das niedrigste, einmalig abgegebene Gebot setzt.
Contactgegevens
Jeg har atter handlet på Dubli.com og…
Jeg har atter handlet på Dubli.com og hold da op hvor det virker. Bestiller en vare den ene dag. Får en kvittering samme dag og samme dag kan jeg se min cashback. Det er bare SÅ FEDT.
det er uacceptabel at det ikke…
det er uacceptabel at det ikke registreres ordentlig. og har ikke fået en krone de afviser noget som er betalt og ved ikke om der er et mindste beløb for det der står kan jeg ikke få ud så ved ikke lige hvad dette er er så irriteret har stået på længe har sendt mails etc
Har selv brukt portalen i over 2 år og…
Har selv brukt portalen i over 2 år og spart flere tusen kroner på kjøp jeg uansett hadde gjort.
Super enkel å bruke og det er lett og ta ut pengene.
Anbefales!
3 acquisti uno approvato e nessuna ricompensa erogata
Ho effettuato 3 acquisti con. Loro, nessuno dei tre rilevato dal sistema faccio segnalazione. Di uno vogliono la fattura che non ho e mi declinano domanda. Del secondo nonostante sul sito se si attiva a quell. Offerta si aveva cashback dicono che la Società rifiuta pagamento quindi annullata. Dopo due mesi mi approvano la terza effettuata in data 5 ottobre e finalmente mi risulta cashback in aggiornamento. Attendo ancora ma il cashback diventa disponibile solo i primi di febbraio. Finalmente chiedo il mio premio ma sul loro sito non risulta la mia richiesta. Il 19 febbraio rifaccio richiesta finalmente risulta. Ma ad oggi risulta ancora prelievo in aggiornamento. Nonostante le mie email la risposta è sempre uguale abbiamo ritardi. Quindi a più di 6 mesi dall acquisto dei soldi neanche l ombra
Don't live up to their agreement
Don't live up to their agreement - won't pay cashback, even after nearly a year. They say 10 business days from the day you request a payout - but it's been over 10 business MONTHS! You can't even request it as of right now, because you get a message saying you're requesting more than you have, even if you ask for a mere fraction of it! This company is in trouble, and it shows. Don't waste your time and money on this company - they do not put the customer first.
They don't actually pay you the cashback!!!!!
They promise cashback with purchases made through their website, but when I go to transfer the money to my PayPal account it won't work. They don't offer any phone numbers for customer support and don't answer the complaints made through their web site forms. I've accumulated over $100 in cashback and have no way of getting it. This is a big ripoff. They have a nice web site and probably make a lot of money from the companies who give them money to run people through their web site - but THEY DON'T PAY THE CONSUMER!!
De gange jeg har handlet på dubli
De gange jeg har handlet på dubli, er cash back kommet inden for 24 timer.
Lækkert
Lækkert! super simpelt at handle! kombinationen af cashback og kuponer er genialt! jeg elsker det.
super Godt
Super godt.Så har jeg igen fået cash back på mit køb gennem dubli.com.
Dubli is unreliable. Look elsewhere for cash back services.
Also the same as others have claimed, I've been waiting for my payout since August 2018. They tell me that it's a technical issue and they're working on it. They need to get a technical team that actually knows what they're doing. Looking really bad dubli. I no longer use this site. Wouldn't be surprised if they go out of business for taking people's money.
Har mistet 36000,00 på Dubli
Har mistet 36000,00 på Dubli, hold jer fra det. Det hardcore forretnings folk som får vores penge i skattely og vi ser aldrig en krone... svindel og humbug 😰😰
Fantastic portal - Hgh Cash Back
Fantastic portal - high CashBack
I have used the portal for long time and had never problem...
I always get my money, i will recumbent the portal it is free money...
I have been a subscriber for over three…
I have been a subscriber for over three years, but I have NOT received the last three payments I have requested. I keep receiving an email stating there is a glitch, and they will get the system working soon. Prior to the last six months, it was great--it is now a disaster. I have sent repeated requests for my money, and have not received anything since last September. I would recommend other portals, and not this one...
Har lige fået udbetalt 149 euro
Har lige fået udbetalt 149 euro til min Paypal konto, som er ved at blive overført til min bankkonto. Dejlig ekstra "indtjening" - Kan varmt anbefales, hvis man gerne vil spare lidt ekstra penge.
Jeg sparer penge på det jeg køber i…
Jeg sparer penge på det jeg køber i forvejen. Jeg er godt tilfreds. Super smart!
Er blevet antastet af een af mine…
Er blevet antastet af een af mine venner for at blive selvstændig partner i denne organisation som en slags pyramidespiller.
Dette er ikke et seriøs firma og jeg giver ret i folk der siger at dette er tenderende til fusk.
Man kan få rabatter gennem andre hjemmesider, helt uden tilmelding.
forretningsgrundlaget lugter lidt.
Ekstra penge lige ned i lommen.
Ekstra penge lige ned i lommen.
Jeg handler rigtig meget, specielt hoteller og har fået MANGE penge i CashBack, som jeg har fået ud til forbrug - siden bliver bare bedre og bedre.
Jeg har også installeret Savemate og den er virkelig smart, den finder kupon og CashBack til MIG.
Fedt så fik jeg hævet 2.300 kr
Fedt så fik jeg hævet 2.300 kr. af min cashback (resten gemmer jeg til senere). Så de penge kan jeg bruge igen og hvis jeg handler på dubli (som jeg selvfølgelig gør) kan jeg bruge dem igen og igen.
I'm VIP customer and got a lot of Cash…
I'm VIP customer and got a lot of Cash Back - It is easy to transfer the money to my PayPal account, and I ALWAYS get my money.
FREE money, I love it...
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.