Jeg ringede fredag for at spørge til størrelserne på veste til min cocker. Jeg blev med det samme tilbudt, at jeg kunne betale for en og så sendte hun 3 størrelser. De ankom lørdag inklusiv svarkuvert... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kvalitet og god service. Køber alle mine hvalpepakker med bøger, liner, dummies, fløjter og snore. Alt med det flotte tryk kun Pernille kan lave! Er der varer de ikke har på lager, bliver m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk butik til hundetræning! Jeg bestilte både dummy og hundefløjte. Godt udvalg, skarpe priser og en rigtig g god oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefales til alle, der træner jagt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Special butik med udstyr til jagthunde. Vi har alt i apporterings dummyer med og uden skind, i flere vægt klasser og udformninger. 500 varer numre alene i dummy'er.
Floritsvej 12, 8765, Klovborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Godt vareutvalg av god kvalitet og alltid utmerket service :)
Altid den bedste service
Kvalitetsvarer uanset om det til fører eller hund
Er aldrig gået forgæves også selvom det har været med særlige ønsker
Stor 👍 også for deres engagement ved prøver som sponsorer

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Dummyshoppen er uten tvil favorittbutikken min <3 Topp service, ett fantastisk vareutvalg og fornuftige priser. Også føler man seg trygg på at alt av godbiter og tyggeting er bra for hunden. Det eneste som er negativt er at man alltid handler mer enn man har tenkt :-)

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Super god service og støtte
Jeg har udelukkende fået god service og støtte ved spørgsmål til produkter.
Helt klart anbefalelsesværdig!

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Fantastisk net butik er meget tilfreds med mine køb
Pernille er altid venlig og imødekommende.
Meget tilfreds med et stort udvalg af kvalitetsprodukter til den aktive jagthund og hundefører.
Super hurtig service og levering.
Kan varmt anbefales!

Kvalitet og god service.
Er der varer de ikke har på lager, bliver man ringet op og tilbudt erstatning i matchende farver.
Hundene elsker forresten de små overraskelser, der altid er lagt ved bestillingen ❤️🐩
Dummyshoppen.dk får 5 store stjerner af mig!
🌟🌟🌟🌟🌟

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Favorit butikken når der skal handles til både hundefører, hvalpe og den aktiv hund uanset om det er jagt eller træning. God hjemmeside, gode priser og super service. Kan varmt anbefales 👍

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Køber alt udstyr til mine hunde hos jer. Super kvalitet og god service.
Og de sødeste mennesker at snakke med, når man ringer for at få råd og vejledning.
Stor anbefaling fra mig og mine snuder 😀🐾👏🏻

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Har alt det man skal bruge, god kvalitet og pris samt hurtig levering

Antwoord van Dummyshoppen.dk
candy store" For hundeire. Supert utvalg og fornuftige priser. Elsker dummyer med kreative påtrykk 👍

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Super service, hurtig levering, gode og holdbare produkter, og så der er altid lidt ekstra lækkerier til hundene i pakken
Nem side at finde rundt på. Og der er hurtig betjening, når man bestiller varer 👍 kan kun anbefales 😊
Hurtig ekspedition og meget hurtig levering 👌🏻 God kvalitet på varer. Vil bestemt anbefale dummyshoppen til andre!

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Super service, det ene vetbed jeg havde bestilt var ikke på lager. Så bliver ringet op at der desværre er lidt leverings tid. Men de sender det ene tæppe og der kommer en fin lille bamse med.
Har idag modtaget det andet vetbed ca. en uge forsinket og igen en lille gave med godbidder.
Fin service og kommunikation. Kan anbefale Dummyshoppen 👌🏻

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Fik en ordrebekræftelse på 10 retrieverliner den 4/8-21.
Beløb trukket på konto den 9/8-21 (10 liner).
Leveret 7 liner og venter stadig på de sidste 3 eller hvad? Var tiltænkt hvalpekøbere, som forlængst har på deres hundehvalp og begyndt træning. Der er fuldstændig stille i den anden ende.

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Købte to kasketter af rigtig god kvalitet - den ene med tekst.. og fik nogle meget fine godbidder med.. meget flot service.. og det er så første gang, at vores hunde kan lide hundekiks!!! de er ellers møgkræsne.

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Bestilte varerne den ene dag, blev leveret 2 dage senere. Endda med lidt ekstra godter i pakken. Upåklagelig service!
Nu har jeg handlet her nogle gange før, og der er altid hurtig levering, og gode kvalitets varer :)
Man bliver hurtigt kontaktet af sødt personale ved usolgte varer og får tilbudt erstatningsvarer :)

Antwoord van Dummyshoppen.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.