Lang gezocht, maar dat heeft gelukkig vruchten afgeworpen.
De kozijnen van ons jaren 20 huis waren niet goed meer dus op zoek naar twee kunststof kozijnen aan de achterzijde. Een heuse zoektocht begon. Typisch een geval van door de bomen het bos niet meer zien. Verschillen in prijs, type en merk kozijn, wel of geen stelkozijn, verschillen in garantievoorwaarden, wel of geen aanbetaling en ga zo maar door. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Dupro kozijnen in het oosten van het land. Tot onze grote verbazing voldeden zij aan alle wensen die wij op ons lijstje hadden staan én met een aantrekkelijke prijs. Het resultaat (twee schuco living kozijnen met toebehoren) was verbluffend, waarbij gezegd moet worden dat we toch behoorlijk kritisch zijn. Álles klopte, van plaatsing, uitleg, eindresultaat, de kleur, tot nazorg. En geplaatst en verzorgd door een leuk en net werkend team. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn dan plannen ze een afspraak in combinatie met een andere afspraak in onze regio.
Het is na onze ervaring misschien overbodig om te zeggen maar we kunnen dit bedrijf echt van harte aanbevelen!