1. Computerwinkel
  3. Mobiele telefoon winkel
  4. Computers en accessoires winkel
  5. Elektrogroothandel
  6. Televisiewinkel

Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Wij helpen onze klanten voorop te blijven lopen door de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te leveren. Wij bieden ongeveer 255.000 producten en aanverwante diensten aan bedrijven, de publieke sector en particulieren. Dustin heeft ongeveer 2.400 medewerkers die gepassioneerd zijn en geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Het bedrijf is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met het hoofdkantoor in Nacka Strand net buiten het centrum van Stockholm.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestelling nog niet ontvangen na een maand.

Bestelling gedaan op 05/12/2024, nog niets ontvangen.
Per mail en telefoon gaan ze het altijd meteen in orde brengen maar tot vandaag (07/01/2025) is er nog niets verzonden.
In mijn account is de status van de bestelling: 'Verwachte verzenddatum: 14/12/2024'.
Ik raad af om hier te kopen.

Update 20/01/2025:
Twee van de drie bestelde producten ontvangen.

7 januari 2025

Levering is volledig fout gelopen

Levering is volledig fout gelopen. De track & Trace code kregen we pas via support als de levering als had plaats gevonden. De enige optie was om de laptop in Ternat ter plaatste te gaan ophalen. Ter plaatste hebben we een uur moeten wachten en dan zelf in het magazijn aangedrongen om het toestel mee te krijgen. Heel veel tijd mee verloren. We hadden beter gewoon een toestel in de winkel gekocht in de regio. Never again.

4 september 2024

Wij zijn zeer tevreden over de diensten…

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Dustin. Als IT-partner hebben ze ons bedrijf enorm geholpen bij het oplossen van technische problemen en het implementeren van nieuwe systemen. De medewerkers zijn zeer professioneel en reageren snel op onze vragen en verzoeken.

25 juni 2024

Onbereikbaar via telefoon, strikt en onredelijk

Laptop voor het bedrijf besteld. Toestellen in het verleden waren steeds Azerty (het is tenslotte een Belgische webshop), nu werd een Querty geleverd. Stond op de website zeer onduidelijk aangegeven, en was niet aangegeven bij de technische specificaties onder "keyboard".
Telefonisch is Dustin België niet bereikbaar. Via mail wordt botweg geantwoord dat hun policy is dat geopende verpakkingen niet teruggenomen worden. We hadden simpelweg de doos geopend, er was niets geseald... dus product was nog perfect nieuw.

Een gesprek was niet mogelijk, zeer teleurstellend om op deze manier zaken te doen. Voortaan zullen we dan toch maar alles bij Coolblue bestellen...

13 mei 2024

kredietlijn + betalingsmoeilijkheden

Blijkbaar heeft Dago nog altijd geen kredietlijn bekomen.
Ik heb geen melding ontvangen dat er een betaling moest gebeuren om onze levering vrij te krijgen. Als ik dan zelf informeerde naar de levertermijn lukte de betaling niet via de link die mij bezorgt werd, ook niet via onze Masterkaart (waar we alle andere betalingen wel mee kunnen doen) dus heb ik handmatig via de Bank App moeten overschrijven.
Dit komt niet echt professioneel over voor een webshop.

11 april 2024

Laptop besteld voor professionele…

Laptop besteld voor professionele doeleinden en beloofde leverdatum eerst volgende dag. Nu al ruim 1,5 week "onderweg" via DHL die de datum gewoon blijven verschuiven en het enige dat de klantendienst doet is mij de trackinglink sturen. Zowel de koerierdienst als Dustin/Central point stellen zwaar teleur. Er is geen enkele oplossing van hun kant, maar ons lijkt het pakket gewoon verloren en wij wachten op niets. Verschrikkelijk.

12 augustus 2022
Toon reviews in alle talen. (21 reviews)