Tom de Vries, 1e gesprek: goede voorlichting voor het plaatsen van een airco. Snelle afspraak voor installatie airco. Werkdag: mooi op tijd. Een rustige en een nette werker. Werkt vlot door. Nee... Toon meer
Zonnepanelen laten plaatsen met veel wind maar perfect gelegd en aangesloten. Later ook nog airco,s laten plaatsen die zoowel kunnen verwarmen als verkoelen . Alles in goed overleg en zelfs na een kle... Toon meer
DVE Energy gevraagd om zonnepanelen recht te leggen, een eerdere monteur heeft destijds hier van afgezien, maar DVE heeft, ondanks dat het verouderd en anders dan zijn standaard materiaal is,er voor g... Toon meer
Zonnepanelen en airco's: Dveenergy een prettige ervaring. We hebben Tom gevraagd om een aantal zonnepanelen te verplaatsen ivm nieuwe dakkapel en nieuwe bij te leggen. Tom denkt hierin mee, want het b... Toon meer
Duurzame energie voor uw woning! DVE energy installeert airco's en zonnestroom-installaties, voornamelijk voor de particuliere sector. Ook de nodige aanpassingen in uw groepenkast kunnen wij verzorgen, zodat u zo veel mogelijk ontzorgd wordt. Wij zijn een kleine onderneming in Zwolle die niet gaat voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Onze ambitie is mooie installaties met tevreden klanten. Wij houden van uitdagende projecten en denken graag mee met de klant. Persoonlijk contact in de vorm van een klantgesprek op locatie om alle opties door te spreken.
Boorn, 5, 8032 XA, Zwolle, Nederland
Snelle offerte, goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer bekwaam en vriendelijk personeel, komt afspraken na, goede afwerking. Je krijgt absoluut 'waar voor je geld'.
Kortom: van begin tot eind (en zelfs daarna) HELEMAAL TOP!
Een zeer tevreden klant.

Antwoord van DVE energy
Zeer vakkundig en een goede uitleg bij alles wat geïnstalleerd wordt.
Naderhand nog vragen? geen enkel probleem!
Goede service, harde werkers, vriendelijk en meedenkend. Zeer aan te raden!

Antwoord van DVE energy
Een fijn bedrijf, duidelijke offertes en ze houden zich aan afspraken. De zonnepanelen liggen er keurig op en doen het super. Zeker aan te bevelen. Dankjewel Tom.

Antwoord van DVE energy
Op advies van vrienden hebben wij contact gezocht met DVE. Het contact vooraf, de levering en de nazorg waren prima. Alles doet het goed. Betrouwbaar en helder in de communicatie.

Antwoord van DVE energy
Vakkundig advies, afspraken worden nagekomen en bij extra vragen krijg je een goed antwoord. De afwerking is echt netjes en er wordt gelukkig met valbeveiliging op het dak gewerkt en met schoon en netjes gereedschap, Ik ben erg tevreden over Dveenergy.nl

Antwoord van DVE energy
De offerte was helder. Ik kon als opdrachtgever goed kwijt hoenik van alles wilde hebben.
Naast zonnepanelen plaatsen ook de keuken klaar gemaakt voor (ooit) elektrisch koken.
Wat ik ookmprettig vond was de zorgvuldigheid waarmee gewerkt en uitgelegd werd. Het waren de eerste aannemers van onze grote verbouwing die veilig werkten! Dat vond ik ook wel geruststellend.
Afspraken goed nagekomen.
En, naast al het werk was het ook gezellig! Vind ik best belangrijk. Dankzij de collega van Tom weet ik nu dat ik 150 rijpe vijgen aan mijn boom had (is nu allemaal jam 😁👍).
Kortom, op alle vlakken aan te raden!

Antwoord van DVE energy
Wij zijn zeer tevreden over Dvenergy: de offerte en afspraken waren helder en werden goed nagekomen.
De klus is zorgvuldig gedaan, de afwerking van de installatie is hoogwaardig te noemen.
De instructies over de zonnepanelen en het gebruik van de app waren helder.
Wij zien met plezier terug op het traject van offerte tot plaatsing en de zonnepanelen leveren naar verwachting een zeer goed rendement op!

Antwoord van DVE energy
Tom heeft onlangs panelen bij ons geplaatst. Dat ging snel, zorgvuldig en heel gemoedelijk. Erg plezierig. Alles in overleg en goede uitleg en nazorg. Aanrader!

Antwoord van DVE energy
Wij zijn zeer content met de installatie van de 7 zonnepanelen door DVE energy. Vanaf het moment van de kennismaking t/m de installatie hadden we te maken met een prettig persoon: open, correct optreden, rustig en goed luisterend en een helder verhaal op maat. De installatie kon eerder plaatsvinden dan verwacht en werd tijdig aangekondigd. Hoe warm het was, toen de twee mannen kwamen installeren! Echter, veiligheid, deskundigheid en kwaliteit alom op het dak. Leuke achtergrond: Tom zelf is vakdocent techniek aan het HBO.
Kortom: betrouwbare, goede installateur, die ik intussen al bij geïnteresseerden van harte heb aanbevolen.

Antwoord van DVE energy
Wij zijn zeer tevreden over de diensten van het bedrijf DVE Energie. Fijne afstemming, duidelijke uitleg en nette uitvoering. De prijs viel ons mee. Ik zou dit bedrijf iedereen aanbevelen!

Antwoord van DVE energy
Het contact met Tom verliep erg fijn, samen met zijn collega werden in een dag tijd de panelen gelegd en de installatie geplaatst. Twee hard werkende mannen die goed werk leverden en zelfs wat extra’s voor ons deden. Hier zijn we erg dankbaar voor!

Antwoord van DVE energy
Van te voren hebben we een erg prettig gesprek gehad over onze wensen en de mogelijkheden.
Tom is prettig in gesprek, is ontspannen en luistert goed.
Daarna heeft hij ons goed mee genomen in wat er mogelijk is en welke keuzes er gemaakt moesten worden.
Al met al een erg fijne samenwerking en met het eindresultaat zijn we ook erg tevreden!

Antwoord van DVE energy
Tom heeft middels een gesprek met ons meegedacht over de mogelijkheden. Waar andere bedrijven 9 panelen maximaal adviseerde liggen er nu 11 op het dak die een mooi rendement leveren. Tom communiceert helder & komt zijn afspraken na. Mooi werk voor een mooie prijs.

Antwoord van DVE energy
Wij wilde graag zonnepanelen en ik wilde een moderne meterkast.Tom is even komen kijken en heeft een mooie prijs gemaakt. Wij hebben opdracht gegeven en alles ik perfect en naar het zin gemaakt en dat in 1 dag.
nadat ik alles betaald had kreeg ik toch nog de vraag of alles naar me zin was. uiteraard ben ik super blij!

Antwoord van DVE energy
Tom heeft 6 panelen bij mij gelegd. Vooraf aan de plaatsing is hij langs geweest om te kijken hoe een en ander dan het beste aangelegd kon worden. Daarna kwam hij met een duidelijke en goede offerte en ook de plaatsing zelf verliep prima.
Tom geeft deskundig advies, overlegt op een prettige manier, denkt in oplossingen en geeft heldere antwoorden op mijn vragen. De afwerking was netjes en alles is keurig opgeruimd.
Al met al kan ik DVE Energy van harte aanbevelen!

Antwoord van DVE energy
Tom is een uitstekende installateur van zonnepanelen die mij heeft geholpen bij het kiezen en installeren van mijn zonne-energiesysteem. Ondanks de tekorten op het gebied van zonnepanelen en omvormers, heeft Tom extra moeite gedaan om de juiste combinatie van materialen te vinden die snel geleverd konden worden.
Voordat de installatie begon, heeft Tom een plan en berekening gemaakt, waardoor ik met vertrouwen de installatie heb kunnen aanschaffen. Ik ben erg tevreden over het proces van aanleggen, zijn communicatie en vriendelijkheid tijdens het hele proces.
Nu het systeem is geïnstalleerd, werkt het erg goed en bespaar ik geld op mijn energierekening. Ik kan Tom ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare installateur van zonnepanelen. Nogmaals bedankt, Tom!

Antwoord van DVE energy
Geen standaard traject met lange levertijd waarin je een nummertje bent in het salesforce programma en alleen kunt mailen met een anonieme klantenservice maar persoonlijk contact, connectie, tijd voor uitleg en meedenken, met een passende oplossing als resultaat. We love it.

Antwoord van DVE energy
DVE Energy heeft bij ons 10 panelen gelegd. We kregen uitstekend advies aan huis. De panelen zijn in 1 dag gelegd en verliep erg prettig. Vragen achteraf werden ook zeer snel en zorgvuldig beantwoord.

Antwoord van DVE energy
DVE Energy heeft bij ons 11 panelen gelegd, dit is super verlopen. Tom was transparant in zijn advies en voor de plaatsing stond hij me zeer vriendelijk en behulpzaam te woord in het beantwoorden van al mijn vragen. De panelen zijn in 1 dag gelegd en Tom zorgde ervoor dat hij alles goed aangesloten, werkend en opgeruimd opleverde!

Antwoord van DVE energy
Geen dak-scan maar persoonlijk advies aan huis.
Prettig in de omgang, gezellige dag bij installeren en laagdrempelig voor informatie.
Zonnepanelen zijn in 1 dag geplaatst en erg netjes afgewerkt. Laat nu de zon maar schijnen.