DYLON Fabric Dyes Reviews 224

1,7

Ik heb 2 broeken gewassen met deze verf , 1 blauw en 1 zwart . Zwart dat ging erg goed , bij de blauwe zitten spikkels verf op de broek . Volgens Dylon had ik een langer wasprogramma moeten nemen en... Toon meer

Ik had een roze tetra (katoen) jurk met vlekken op. Heb hem volgens de stappen hier op de site beschreven proberen zwart te verven (wat trouwens echt veel werk was) maar helaas is hij een soort van pa... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Kinderkleding
  3. Vintage kledingwinkel
  4. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Discover DYLON range of fabric dye products and wake up your wardrobe, revive faded clothes or spice up a room with a touch of colour. Visit dylon.co.uk

1,7

Zeer slecht

Koop dit product niet

Koop deze kledingverf voor gebruik in de wasmachine niet!!
Na 10 wasbeurten haal ik nog steeds verfdelen uit de wasmachine en van de kleding. Niet leuk als het lichte kleding is. Al 4x de machine laten draaien met soda om het weg te krijgen.

18 januari 2026

Beige verf niet kopen!

Ik had creme handdoeken met beige/sand kleur geverfd, ze kwamen met roze en blauwe vlekken uit de wasmachine.

4 november 2025

Gewoon absoluut geen goede verf

Al 3 x geprobeerd met de kleur cappuccino bruin maar alle drie de keren zaten de kleren vol met spikkels. Uit de handel nemen die troep want ik lees dat er meerderen daar problemen mee hadden en ik las dat je met een kluitje het riet in wordt gestuurd. Kom eerst maar met beter verf en echt goedkoop is het ook niet. Ik verf niet meer, heb mijn buik ervan vol !!!!

3 september 2025

Sandy Beige met blauwe en roze spikkels

Ik heb enkele witte katoenen kledingstukken geverfd in de wasmachine met behulp van Dylon Sandy Beige. Ik heb alle aanwijzingen in de handleiding minutieus opgevolgd. Gewicht van de kleding, watertemperatuur, wasprogramma, naspoelen, enz.
De kleur is mooi beige geworden maar wel vol roze en blauwe spikkels.
Dit heb ik gemeld aan de Dylon klantenservice met duidelijke fotoos erbij. Als antwoord krijg ik een uitgebreid formulier in te vullen met vele vragen over mijn wasmachine, de kledingstukken, het gebruik van de verf en het verzoek om fotoos te maken van de kledinglabels. En dat terwijl er al vele reviews staan met vergelijkbare ervaring. Zijn wij dan onbenullige consumenten die het product niet goed kunnen toepassen? Of mankeert er wellicht toch iets aan het product?

16 juli 2025

Hele slechte textielverf ik heb mijn…

Hele slechte textielverf ik heb mijn dure marineblauwe jurk die lichter geworden door zonlicht ik wil alleen de kleur fixen dus met marineblauw geverfd mijn jurk zit onder donker en licht vlekken en ik weet niet hoe moet ik dat nou fixen ik ben erg boos en teleurgesteld nooit meer kopen

8 juli 2025

Beige laat blauwe vlekken achter...

Beige textielverf gehaald en exact volgens de aanwijzingen gebruikt; komen mijn kledingstukken er met blauwe en roze vlekken uit, die vervolgens er dan niet meer uit te krijgen zijn met extra wassen of zelfs met een ontkleurder. 2 mooie kledingstukken geruineerd. Niet kopen!

14 april 2025

Niet goed ook na goed lezen van Handeling

Handleiding perfect gevolgd en mijn 100% katoenen broek en T-shirt, gekleurd met zwart en ze kwam er dezelfde kleur weer uit… dit is nu de tweede keer dat een pod mijn kleding niet kleurt. echt geldverspilling.

10 januari 2025

Heel erg

Heel erg! Na het regen mijn alle lichte kleding zijn kapot door een jas die heb ik met deze Dylon gewassen.

3 januari 2025

Door deze verf in de kleur beige al…

Door deze verf in de kleur beige al mijn bankhoezen besmeurd met blauwe vlekken. Kan ik weggooien. Klantenservice niet te bereiken en contact formulier al 6 x ingevuld met uploaden van de fotos vd hoezen maar de site geeft al dagen lang: oeps er ging iets mis... Dus je kunt je klacht er ook niet indienen. Later zag ik bij de reviews dat sandy beige blauwe vlekken geeft....ik kan een nieuwe bank kopen.

7 september 2024

Wat een troep

Wat een troep.
Wasmachine helemaal onder de verf! Kleding ook allemaal vlekken op. De Wasmachine dus moeten reinigen met doek en bleek. Daarna 2× op 90 graden met azijn en soda. Koop dit alsjeblieft niet mensen!!! De klantenservice laat ook te wensen over met hun reactie en oplossingen

17 augustus 2024

Ik heb Dylon verf gekocht in de kleur…

Ik heb Dylon verf gekocht in de kleur beige om volledig katoenen stof ook in de kleur beige opnieuw te kleuren omdat er een paar witte vlekken inzaten. Ik heb precies de voorschriften gevolgd maar het resultaat is heel slecht. Het ziet er nog slechter uit dan ervoor. Er zitten nog witte vlekken in maar nu ook blauwe en bruinachtige vlekken. Heel erg zonde. Nu kan ik alles weggooien.

17 juni 2024

Sandy beige machine verf gekocht

Sandy beige machine verf gekocht. Aan wasvoorschrift gehouden. 2 tops met col en 1 hemdje geverfd, deze waren off white. Kleur goed gepakt maar helaas alle 3 vol met donkerblauwe stippen. Bedrijf aangeschreven; krijg eerst een zeer uitgebreide vragenlijst toegezonden die ik heb ingevuld en retour gestuurd waarop de reactie kwam dat ze de lijst niet konden openen en de vraag om opnieuw bijgevoegde lijst nogmaals geheel in te vullen en samen met foto's en wasvoorschrift op labels op te sturen. Dit heb ik niet meer gedaan daar ik er al een hele boel tijd en energie ingestoken heb. Al met al een hele slechte service!!

8 juni 2024

Pas op!!

Pas op! Koop het niet! Het blijft zitten in je wasmachine.

Ik heb de Dylon zwarte kleurpod voor de wasmachine gebruikt. Het kleuren ging prima en ik heb daarna de instructies voor het schoonmaken gevolgd en nog een paar keer extra de rubbers schoongemaakt.

Na 4 schoonmaak wasbeurten bleven er echter nog steeds kleine zwarte spikkels komen in mijn kleding.

De zwarte verf lijkt in al het overgebleven vetluis te zitten, en als je wasmachine niet spiksplinternieuw en schoon is gaat al je volgende was kapot.

Ik heb al meer dan €300 kleding schade door de verf. Ik hoop dat bij het herhalende schoonmaken dat de verf uiteindelijk verdwijnt en anders moet het manchet vervangen worden

Ik zou de wasmachine pods dus niet aanraden. Als je gaat verven, gebruik dan een handwas variant.

1 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?