Havde Pablo til en “prøveovernatning” ved Roskilde internat forleden med henblik på et ferieophold om en måneds tid. Både Pablo og jeg er helt overbevist om at det bliver et godt ophold senere. En v... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg oplevede at kattepensionen havde meget hygiejniske arealer og dejlig mulighed for at være udenfor samt god kontakt med personalet. Min kat gik lige i kattetøndens hygge da hun blev afleveret og va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har altid haft særdeles gode oplevelser med pensionen, ligesom vores hund altid er meget glad for at holde ferie hos Dyrenes Beskyttelse. Sidste gang fejrede man hendes fødselsdag med flag og go... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dyr er en hjertesag for mig, men mindst lige så afgørende er det at virksomheden værdsætter sit personale. Da jeg opdager, at I har flere dårlige anmeldelser fra tidligere ansatte på Jobindex vælg... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.
Contactgegevens
Buddingevej 308, 2860, Søborg, Denemarken
- 33 28 70 00
- db@dyrenesbeskyttelse.dk
- www.dyrenesbeskyttelse.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
En gennemført god oplevelse!
Vi har lige adopteret en fin hane fra Dyrenes Beskyttelse i Roskilde, til den rørende sum af 50 kr. Grunden til valget var ikke prisen, da vi sagtens kunne finde en gratis hane tættere på, men fordi at vi véd vi ikke risikerer at få sygdom med hjem til vores høns. Indfangningen forgik hurtigt, uden unødig stress for ham, og straks ved hjemkomsten begyndte han at gøre haleben og gøre opmærksom på sin tilstedeværelse i hale nabolaget. En gennemført god oplevelse, på trods af at internatet var underbemandet pga akut sygdom.
Tak for det gode arbejde i udfører 😊

Varm anbefaling af Dyrenes Beskyttelses pension i Tingskoven
Varm anbefaling af Dyrenes Beskyttelses pension i Tingskoven!
Vores kat skulle i pension i en måned. Vi har før benyttet pensionen og fik en rolig og balanceret kat hjem. Så der var ikke tvivl om, hvor han skulle passes. Han er hjemme igen nu, Og vi oplever en rolig og godt tilpas kat. Tak for god pasning:-)

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
MIS bliver passet godt på hos Hjallerup…
MIS bliver passet godt på hos Hjallerup Internat. Personalet er rigtig gode til at kende hver enkelt dyr. Er der det mindste i vejen ringer de omgående.

Vi har adopter en hund
Vi har adopter en hund, og det var en god oplevelse.
Vi fik en god snak om hunden og vores behov matchet. Personalet er meget imødekommende og vanlige, det hele taget en god dag

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Vores hunds bedste "ferie"
Endnu engang har vi haft vores Dynamit Harry (vores hund) på "ferie" oppe ved jer... Og endnu engang har det været over al forventning... Han elsker at være i pension ved jer og vi er KÆMPE trygge ved at aflevere ham... Vi får en dejlig afbalanceret og glad hund hjem... Og meget træt fordi han oplever så meget... Vi elsker det alle 3...

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Dyrenes beskyttelse burde måske ændre…
Dyrenes beskyttelse burde måske ændre navn til KÆLEdyrenes beskyttelse. Flere gange har jeg haft ringet ind med forskellige vilde dyr i nød. Den seneste, en sælunge som blev omringet af mennesker der stod så tæt som 1 meter fra den, ungen gav udtryk for stress og bed også ud efter dem som gik endnu tættere på. Der er konstant overrendt af turister og ungen fik IKKE fred, når nogle gik kom nye til. Jeg samt andre ringede til dyrenes beskyttelse som fralagde alt ansvar og sagde det var naturstyrelsens område ( som havde lukket om søndagen ) Tilmed sagde den medarbejder jeg havde fat i, at folk bare skulle holde 2 meters afstand til ungen ( på skiltningen som der kun er 2 af på hele strandsiden op mod bunkerne står der 50 meter ). Syntes det er meget uansvarligt og dårligt at man ikke engang kan rådgive ordentligt. Efterfølgende ringede jeg til politiet for at få hjælp som kun kunne referere til at det er dyrenes beskyttelses opgave! er så træt af at dyrenes beskyttelse ikke tager vildtlivet seriøst, og ja jeg har også kendskab til hvordan holdningerne er hos dem fra inside viden. Det er simpelthen under alt kritik. Det havde ikke kostet meget at give nogle af folkene på grenen udstyr til at afspærre et område hvis der ligger sælunger så havde man kunne tænke både på dyrene og turisterne som ville kunne tage billeder på sikker afstand og folk som faktisk tænker påndyrelivet ville have fået en god oplevelse oveni.

Killinger fra Roskilde
Vi valgte to killinger fra Roskilde Dyreinternat, og det var en rigtig god oplevelse. De ansatte var søde, behjælpelige og grundige, og gav os al den oplysning, vi havde brug for. Killingerne er skønne, trygge og har meget selvtillid, man kan fornemme at de er blevet behandlet rigtig godt!!

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Fantastisk søde og Imødekomme personale…
Fantastisk søde og Imødekomme personale og dejlige omgivelser at komme og adoptere 2 katte fra .
Ville uden tvivl gøre det igen
Tak til falster internat

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Vi havde en SÅ god oplevelse da vores…
Vi havde en SÅ god oplevelse da vores hund (for første gang nogensinde) skulle i pension. Fra første opkald fik jeg følelsen af at det nok skulle blive godt. Venligt og hjælpsomt personale hele vejen igennem. Det var en træt hund vi fik retur, som helt åbenlyst havde fået brugt snuden og energien hele ugen på bedste vis.
Hvis vi får brug for pension igen, er der ingen tvivl om hvem vi vælger 😊

Søde rare piger
Søde rare piger. Vi skulle kun kikke, men fik Ferdiann. Med hjem, lånte en transportkasse. Vores var jo hjemme da vi kun skulle kikke.

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Vi har fået en glad og veltilpas
Vi har fået en glad og veltilpas - men træt - hund hjem fra pension. Vi ved, at I altid passer godt på vores guld

Søde medarbejdere og mega god service
Søde medarbejdere og mega god service

Personalet var meget imødekommende
Personalet var meget imødekommende
Efter pasningen fik vi en grundig beskrivelse af, hvordan opholdet havde været for vores hund.
Hvis vi får brug for pasning igen, vil vi helt sikkert bruge Dyreinternatet i Tranbjerg

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Anden gang jeg henter kat på…
Anden gang jeg henter kat på dyreinternat. Kontakt og afhentning gik meget let .

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Markus/Marcus var en fornøjelse at tale…
Markus/Marcus var en fornøjelse at tale med i telefonen (d. 03-08 om aftenen) - Sympatisk og hurtig til at finde en måde at hjælpe dyret på.
Konen og jeg havde fundet en forfærdeligt syg og udhungret killing som vi selvfølgelig ville forsøge at hjælpe. Vi kørte den til et dyrehospital og takket være den gode hjælp vi fik; kunne den lille pige sove ind uden smerter.
Jeg håber at alle der ringer ind får lige så god og rar hjælp som vi fik.

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Adopterede den sødeste hund fra…
Adopterede den sødeste hund fra internatet i Århus. Blev kun mødt med tålmodighed, hjælp og viden, både før under og efter. Stor tak og anbefaling her fra

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Rigtig god sød og god hjælp og…
Rigtig god sød og god hjælp og vejledning ti den sødeste mis som jeg er ved at lærexat kende.

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Jeg fandt en skøn lille hunkat i Fyns…
Jeg fandt en skøn lille hunkat i Fyns Internat. Blev oplyst om evt. kommende problemer p.g.a. tænderne. Det 1. døgn var hun under sofaen, men kunne kort lokkes frem. I dag 2. dag er hun stadig på vagt, men jeg har en rigtig god fornemmelse.

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Tusind tak for en god oplevelse
Tusind tak for en god oplevelse. Lige fra bestilling modtagelse og afhentning mødte jeg kun et positivt og imødekommende personale. Dejligt I skriver en lille dagsrapport om hvornår og hvor længe I er sammen med Luna, og hvad I har foretaget jer sammen samt sidst men ikke mindst, hvordan Luna har det. Tak for det.

Simba
Fik lige Simba i går, så kan ikke sige så meget. Men den vil gerne putte sig under sofaen. Kommer også tit frem og vil gerne kæles med (også af børnene). Den spiser og bruger kattebakken fint. Det skal nok blive godt 😊