Havde Pablo til en “prøveovernatning” ved Roskilde internat forleden med henblik på et ferieophold om en måneds tid. Både Pablo og jeg er helt overbevist om at det bliver et godt ophold senere. En v... Toon meer
Jeg oplevede at kattepensionen havde meget hygiejniske arealer og dejlig mulighed for at være udenfor samt god kontakt med personalet. Min kat gik lige i kattetøndens hygge da hun blev afleveret og va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har altid haft særdeles gode oplevelser med pensionen, ligesom vores hund altid er meget glad for at holde ferie hos Dyrenes Beskyttelse. Sidste gang fejrede man hendes fødselsdag med flag og go... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dyr er en hjertesag for mig, men mindst lige så afgørende er det at virksomheden værdsætter sit personale. Da jeg opdager, at I har flere dårlige anmeldelser fra tidligere ansatte på Jobindex vælg... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.
Buddingevej 308, 2860, Søborg, Denemarken
- 33 28 70 00
- db@dyrenesbeskyttelse.dk
- www.dyrenesbeskyttelse.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Omsorgsfulde og venlige mennesker
Omsorgsfulde og venlige mennesker , der gjorde at min lille , meget forkælede hund, var glad og tilfreds , både da vi afleverede og hentede hende .
Mine bedste anbefalinger til dette internat.

Oplevelse med personale og forhold på Fyns Internat
Jeg ønsker at gøre opmærksom på en dårlig oplevelse på Fyns Internat.
Vi besøgte internatet, fordi vi gerne ville kigge på kaniner med henblik på at finde en ven til vores to nuværende kaniner og muligvis adoptere en. Allerede fra starten gjorde vi klart opmærksom på, at vi var seriøst interesserede i at tage en kanin med hjem, og vi fortalte også om de forhold, vi kunne tilbyde, samt hvordan vores kaniner bor hos os.
Desværre oplevede vi personalet som meget afvisende og ikke særlig venlige i deres måde at tale til os på. Vi fik at vide, at vi ikke måtte kigge på kaninerne, og at det kun var personer med et fremtidigt hjem klar, der kunne se dem — selvom vi netop kom med ønsket om at adoptere og give en kanin et godt hjem.
Samtidig syntes vi, ud fra det vi kunne se gennem vinduerne, at forholdene ikke virkede særlig gode eller indbydende.
Jeg skriver ikke dette for at skabe problemer, men fordi oplevelsen gjorde os kede af det og skuffede. Vi kom med gode intentioner og et oprigtigt ønske om at adoptere et dyr.

De er bare de bedste :-)
De er bare de bedste :-)
Vi afleverede for første gang efter en flytning, og alt gik som smurt. Vi fik en glad hund hjem, og hunden fik så mange søde ord med.

En stor tak
Vi har for anden gang adopteret en kat hos Dyrenes Beskyttelse Tingskoven. Vi har fået den sødeste femårige kat, der tydeligt trives, og som vi ved har haft den bedste pasning på internatet.
Tak til jer for det kæmpe arbejde, som I udfører - hver dag, året rundt.

Amazing experience
Extremely serious and thorough adoption process 🤩
We could really feel that the dog’s well being comes first and that the match needs to be a perfect one.
We were so lucky to be able to adopt Musse, the most cuddly dog ever.
Thank you for your availability, advice and help adding a new member to our family 🐾🐾💕

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Tak for at passe vores hund
Vi er altid meget glade for, at I passer vores hund Simba. Han bliver taget godt imod af søde mennesker, og han virker helt rolig og afslappet, når vi henter ham.

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Søde medarbejdere der tog imod ved…
Søde medarbejdere der tog imod ved aflevering og afhentning - God og behagelig betjening

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Altid super venlig og smilende …
Altid super venlig og smilende personale og meget meget professionelle. Dejligt sted og vores hunde er altid glade for at komme der.

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Vi havde vores 9 måneder gamle hund…
Vi havde vores 9 måneder gamle hund Smilla i pension hos Dyrenes Beskyttelse i Roskilde en dag, og vi er så glade og trygge ved oplevelsen. Personalet var utrolig søde, omsorgsfulde og gode ved Smilla. Man kunne virkelig mærke, at de elsker dyr og tager sig godt af dem. Kæmpe anbefaling herfra 🐶

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
En yderst tilfreds opsynsmands oplevelse.
Behageligt personale med dyrets bedste i fokus. Jeg har adopteret en moderat kompliceret hund på 6 mdr. som bærer tydeligt præg af at der har været et yderst kompetent personale på hende i den tid hun har været på internatet.
Efter et døgns tid hos mig er hun faldet mere til ro end jeg har turde håbe på. Og jeg føler allerede jeg har fået den helt rigtige følgesvend til både fritid og job.
5 stjerner til stedet og alle der har været involveret i håndteringen af Kvik❤️

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
God oplevelse med adoption af marsvine
Jeg adopterede to marsvine fra Brande dyreinternat. Jeg har kun positivt at sige. Personalet var super søde, og gav sig god tid, da jeg var på besøg for at se marsvinene.

Dejlige Hamster Bo
Min datter og jeg har adopteret Hamsteret BO.
Meget tryg og imødekommende møde og fremvisning af hamstere.
Utrolig søde og rare personaler som hjalp på alle de måder de kunne. Vi er vilde med Bo og han har fået en central plads i vores lille hjem i Glostrup.
Kan varmt anbefale at adoptere fra Roskilde.

Sød og omsorgsfuld modtagelse
Venlig og omsorgsfuld modtagelse.
Vi har en lidt nervøs hund, men hun har ikke ændret adfærd efter besøget.

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Tryg og professionel oplevelse ved adoption af kanin
Jeg har adopteret vores skønne kanin Gertrud (tidligere Luna) hos Dyrenes Beskyttelse, da vores kanin desværre havde mistet sin makker.
Det var en meget professionel, grundig og venlig oplevelse fra start til slut hos internatet i Roskilde, som jeg stadig husker, selvom det snart er et år siden. Jeg havde en første telefonisk samtale med en dedikeret medarbejder ift. rammer for kaninerne - og jeg kørte derefter til internatet, hvor jeg havde mulighed for at hilse på et par kaniner inden beslutningen. Hele processen indeholdt også vejledning om bondingprocessen, som endte med at være hurtig og god.
Jeg kan varmt anbefale Dyrenes Beskyttelse, hvis man søger en kanin. Ja, det koster 1200 kroner, men du får så en chippet og neutraliseret kanin og har et overblik over dens sundhedstilstand fra starten. Og Gertrud hopper stadig glad omkring i volieret i haven sammen med vores hankanin.:)

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Vores hunde er blevet passet til ug.
Vores hunde er blevet passet til ug.
Vi har følt os trygge og kan se på hundene at de har haft det godt.

Great dog pension!
Our dog spent a week in the dog pension in Aarhus and he seemed to have really enjoyed it! Highly recommend!

Et rigtig godt sted.
Venligt og kompetent personale, som vi er helt trykke ved. Gode faciliteter.

Antwoord van Dyrenes Beskyttelse
Ved et besøg hos Internatet fandt min…
Ved et besøg hos Internatet fandt min mand og jeg den skønneste lille pige-mis på 6 mdr. Eller rettere hun fandt os, da den første tanke var en ældre kat. Vi har haft en rigtig dejlig oplevelse med at adoptere, og det er rart at vide hvor man kan henvende sig hvis der skulle opstå spørgsmål omkring adoptionen.
Vi nyder vores lille Kamma som er sød, sjov og kælen.

Jeg havde min hund I pension i 17 dage,
Jeg havde min hund I pension i 17 dage,
Jeg afhentede en hund som var stresset og havde gammel afføring smurt ind i bagdelen og halen,hvor han gnavet sig for at holde sig ren.Jeg kunne slet ikke genkende beskrivelse af min hund,da jeg hentede den