Mega fed ferie man kan få når man modtager Sine feriepenge tusind tak for mine penge det er jeg mega glad for Jeg har nu i dag ventet 21 dage på mine ferie penge med 87 kr på mit kort det ska nok bli... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Samtlige Danskere bliver bogstaveligt talt tvunget til at bruge denne site. At den så er lavet så ekstremt dårligt er noget man virkelig kan skamme sig over som Dansker. Man bliver tvunget til at... Toon meer
Ideen er god, men som det altid ender med i det offentlige, besværligt og manglen på helt vitale funktioner, som f.eks at kunne se afsendte e-mails til det offentlige. Man kan sende kryptered... Toon meer
-Minus 5 stjerner hvis muligt !! Mange borgere modtager et brev, som du skal betale tilbage, f.eks. boligstøtte eller noget andet.Du skal betale, fordi de siger, at du ikke har noget valg! De svarer... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kan ikke passe man skal spilde 40 min…
Kan ikke passe man skal spilde 40 min for at sidde i kø til at få sine egne feriepenge hvem skal den regning sendes til det er jo total ubrugelig
Det er så elendigt system man kan jo ik…
Det er så elendigt system man kan jo ik gå hjælp til drt man har brug for jeg kan ik logge ind på hverken borger. Dk eller eboks og kontakter Deres såkaldte kundeservice det er jordens mest elendige system
Det er som kommunisme.
-Minus 5 stjerner hvis muligt !!
Mange borgere modtager et brev, som du skal betale tilbage, f.eks. boligstøtte eller noget andet.Du skal betale, fordi de siger, at du ikke har noget valg! De svarer ikke på e-mails.Efter 20-30 minutters klassisk musik kan de måske tale med borgerne, men der er ingen mulighed for reklame !
det er komplet umuligt at komme på…
det er komplet umuligt at komme på borger.dk Har forsøgt i flere dage .. Lidt irriterende når der ligger post der bør læses...
Det har jeg ikke fungeret i 3 dage nu
Det har jeg ikke fungeret i 3 dage nu? Skal bare sende en besked til feriekonto
At søge folkepension …
At søge folkepension er en helt surrealistisk labyrint - først spørgsmål om indkomst der lægger op til misforståelser - og det indtastede kan ikke rettes før om et halvt år - og du skal selv gå og huske på det.....
Og på afdelingen for folkepension kender de slet ikke deres egne systemer - og giver konstant forkerte oplysninger.
Her er virkelig plads til forbedringer - det kan vist ikke blive værre....
snobbede og uretfærdige
Dem fra boligstøtte lyder så snobbede i telefonen, de tager ikke hensyn til ens behov og hvis ik selv man er opsøgende så er det bare ærgeligt.. selvom jeg har meldt min flytning d. 1 december så har de stadig udbetalt til mig.. tænker jeg da ik over før jeg får en regning på jeg skal betale de penge tilbage (som man som studerende er berettige til) da jeg er flyttet.. selvom jeg er berettiget til at få mere i boligstøtte der hvor jeg bor nu.. så ingen boligstøtte til mig i december, januar og februar.. og regningen den skulle bare betales - ik noget med de ka trække det fra ens skattepenge uden jeg får rykkere for det.. dårlige system..
Hold kæft et lorte system
Hold kæft et l@rte system. postnord er kraftedeme da bedre så
👎👎
e-Boks er midlertidig???? ude af drift pga. tekniske problemer
Kan aldrig se min e mails uanset hvilken forbindelse jeg prøver med. Nå, men det er da godt, at det ikke er en vigtig del af vores samfund.
Når det fungerer
Når det fungerer, er borger.dk ganske udmærket, men når det ikke virker, er det frustrerende.
Jeg har fået en meddelelse om, at jeg skal bekræfte over for familieydelser, at jeg stadig er enlig forsørger. I brevet gøres jeg opmærksom på, at jeg ikke kan ringe eller skrive.
Når jeg bruger linket til borger.dk, får jeg beskeden "problemer med indlæsning." Prøver jeg blot at gå ind via borger.dk, er resultatet det samme.
Er der kun den ene mulighed for henvendelse, bør det bare ikke ske.
Borger.dk fungere elendigt
Jeg fatter ikke, at staten kan tvinge en til at bruge borger.dk når det fungere så elendigt som det rent faktisk gør. Lige som i sin bank (hvis website fungere glimrende) burde der være en mulighed for at kunne vælge om man vil have sin post digitalt eller som alm. post. Jeg sidder med computere til dagligt, så det er ikke en fejl 40 (ham der sidder 40 cm bag skærmen) systemet virker bare alt for dårligt, og det uanset om man bruger Firefox,Google eller Edge. Men det er bare typisk staten, uanset om det virker eller ej, bliver du straffet hvis du ikke kan få deres møjside til at virke. Det samme gælder for E-boks. Havde staten været en privat virksomhed var den gået konkurs for længst. Jeg er meget utilfreds.
Langsomt og ubrugeligt system
Har flere gange forsøgt at bestille nyt…
Helt håbløst system.
Har flere gange forsøgt at bestille nyt EU-sygesikringskort. Første gang var systemet nede, og blev bedet om at vente et par dage og prøve igen. Anden gang jeg forsøger siger systemet, at jeg allerede har bestilt og jeg kan ikke få lov at gennemføre bestillingen.
Da jeg så prøver at kontakte Jer via E-boks virker dette heller ikke, da man ikke kan skrive en besked.
Helt håbløst at man skal bruge så meget tid, og stadig ikke har fået bestilt kortet.
Få nu den side op at køre
Få nu den side op at køre, det kan ikke være rigtigt at man har en deadline til at få tingene gjort når siden hele tiden er nede!
Virker aldrig fejl fejl fejl fejl fejl
Hvis alt skal være digitalt
Hvis alt skal være digitalt. Så lav det ordentlig. Kan ikke passe alt halter. Og man skal genstarte en pc for at logge ind med en andens nemid. Og nu hvor alle har tablet eller smart Phone. Hvor for virker halvdelen af siden ikke på dem. Så skal man ned og rode i skuffen efter en pc fra før 1800tallet. Det var sq nemmer da alt var i papir format.
Ingen service er måske bedre end dårlig service
Flere dårlige oplevelser med Borger"
Orker ikke skrive mere, da "Borger" aldrig reagerer på kritik.
Fejl på fejl på fejl
Fejl på fejl på fejl. Ingen teknisk support. Videresending af upload filer virker slet ikke. Meget tilfældig, ufærdig produkt.
Svære at få fat i..
Svære at få fat i..
henviser yil det hele skal være digitalt, og lukker bare kundeservice som det passer dem. selv om der står fra kl 8 til 16
Dit is Trustpilot