Egon City Syd Trondheim. Hele opplevelsen var en vits. Vi lo ikke til å begynne med, men da vi fikk «maten» etter 25(!) minutter da lo vi godt. Svidd burgerbrød, tørr og seig burger, kald agurk, dvask... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
The food was very good, had tenderloin, staff friendly. BUT: Speakers playing quite loud music everywhere. This creates a constant background noise that isstressfull rather than relaxing.
Hadde vært på slottet, og tok derfor turen til Egon i Karl Johans gate for en lunsj med familie. Vi bestilte over mobilen og alt var greit. Maten til familien kom etter ca.25minutter, og jeg ventet he... Toon meer
Bestilte på nett akkurat sånn det ønsket, det endte selvfølgelig med at vi fikk maten etter 50min å det var etter at vi selv påpekte at det allerede var en en halv time over tiden, ble ikke imponerte... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Du finner restauranter over hele landet og flere i største byene i Norge som Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø. Egon er en familierestaurant med god stemning, god mat og god drikke. Her føler alle seg hjemme, et perfekt møtested....
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kasse og ventetid
Ventet lenge i kassen på og bestille noe, var ikke mulig og få jordbær og sjokolade milkshake blandet, nesten alle bordene var reservert eller opptatt selv om det ikke satt så mange folk.
Egon Molde, styr unna.
Bestilte mat på Egon Molde, cheeseburger med fries, på take-away. Kom inn med hund, ble møtt av to ansatte som opplyste at det ikke var lov til å ha med hund inn. De opplevdes som meget aggressive og ubehagelige. Ansatt kom ut flere ganger, med spørsmål om bestillingen, måtte vise bestillingen flere ganger og motbevise det som ble sagt fra personen. Ga tilbakemelding om opplevelsen i restauranten, ansatte prøvde først med å bortforklare aggressiviteten med at det var mye å gjøre og at jeg skulle ha visst at det ikke var lov å med seg dyr på spisesteder i Molde selv om det ikke blir opplyst om det ved inngangen. Maten ble levert 20 minutter etter avtalt tid. Burgeren var varm, men fries var kald, usaltet og uten ketchup. Hadde jeg ikke forhåndsbetalt maten hadde jeg kansellert bestillingen og kjøpt mat et annet sted.
Bryllupsmidagen i gråsone.
Skulle kose oss m bryllupsmidag. Jojau. Sausen vsr himmelsk god. Men ellers var det desverre ikke mye å skryte av. Sendte den første pepperbiffen tilbake. Bestilt medium stekt. Var litt rosa. Fikk så ny etter ei go stund m venting. Biff nr 2 var omtrent helt grå. Å jaggu hadde kokken kuttet i den å. Får der vsr d ikke mye saft igjenn. Så den var mer som tørr. Brokkolinin var så vassen at d var forferdelig. Ingen tyggemotstand. Servitøren tok det fint. Fikk dessert på huset da servitøren selv sa at hun ikke skjønte noe når biff nr 2 er gråere enn biff nr 1. Fikk sjokoladefondant til dessert. Eller d skulle være det. Men d var ei gått stekt kake gitt🙈🙈 men der å var sausen god😅😅
Super servitør. Ellendig kokk. På tide å ta seg ett biffkurs og vurdere å gå skolen på nytt🤬😅
Styr langt unna dette stedet!!
Grusom mat som jeg mistenker var frysevarer og hermetikk fra First Price som var varmet i mikroen før servering.
Dro på Egon Norstrand med min samboer
Dro på Egon Norstrand med min samboer. Fikk kalde fløtegratinerte poteter. Samboeren fikk salat med et stort stykke plast. Dette er ikke en spøk men realitet. Sorry Egon konsernet, dere er dyre, dårlig kvalitet. Bestilling med App hvor dere ber om Tips når vi som gjester bestiller maten selv, å ikke vet hva vi får. Nei sorry, dere må revurdere konseptet deres. Så anvarlige i Egon, kontakt meg gjerne. Denne anmeldelsen ligger også på Google. Så ikke vanskelig å komme i kontakt med meg.
Ikke plassen for de som har allerigi eller spiser vegetarisk
Fant nylig ut at Egon lager pomme fries i samme frityr som sjømat og kjøtt, ikke bra med tanke på allergi, veggiser osv. Nettopp fått ny meny, men ingen nye veganske retter. Fra nå av blir det å velge annen resturant når familien med vegetarianere, veganere og altetende skal spise sammen. Stoler rett å slett ikke på at veggismaten til egon er fri for animalske produkter.
Pasta polo
Pasta polo elendig kalt spagetti og kjøtt som var uspiselig 👎🏻
En forferdelig opplevelse
En forferdelig opplevelse. Jeg bestilte bord til 6 personer. Vi kommer dit og ikke møtte noen som tar oss imot. Ble stående lenge og tilslutt valgte vi å se etter servitøren.
Vedkommende vi møtte, tok litt tid til å ta oss med til bordet. Vi ønsket å bytte bordet og servitøren sier i litt harsh stemme at vi kan «gjerne gjøre dette selv». Mens vi gikk rundt til å finne et koseligere sted i restauranten, møter vi med rare blikk av servitører.
Ved bestilling kommer 3 forskjellige servitører UTEN smil på ansiktet. Veldig rar stemning. Og følte virkelig ubehagelig. Maten er god, men beklageligvis skårer de null på service. Kommer ALDRI hit igjen.
Cosy atmosphere with a great view over Trondheim
We stayed at Egon Egon Tårnet in Trondheim and were very satisfied. It's a cosy atmosphere with a great view over Trondheim. The food was good, there was nothing to complain about. We will gladly go there again.
Dårlig service i forhold til pris
Når vi kom inn så forklarte de ikke at vi måtte bestille fra bordet, så vi ble sittende å vente i 20min før nabo bordet fortalte oss at vi måtte scanne en bitteliten qr kode. Brusen var totalt uten kullsyre... Vi fikk nye men den var like dau. Jeg hadde bursdag og fikk en bursdagshatt, og ble lovet en dessert som jeg ikke fikk. Maten var god, men veldig dyr meny... En kopp traktekaffe til hele 57kr🥹
Ekstremt liten porsjon fiskesuppe
Ekstremt liten porsjon fiskesuppe, med noen tørre biter brød! Ikke verdt 257 kr! Sjelden fornøyd på Egon! Dette blir siste gang!
Hold dere unna Egon!
Når man etterlyser maten etter LANG tid og han i kassen nesten river kjæft og blir useriøs. Vi ble nærmest kjæftet på fordi vi spurte hvor maten ble av. Personen i disken sa at man måtte forvente lang tid når resturantet var full og alle skulle ha mat samtidig. Vil si at resturanten var under halvfull. Brus skal tydeligvis være kullsyrefri etter betjeningens mening. Er det mye hygienisk å vakse stolsete og bordet med samme klut i den rekkefølgen?
Det er siste gang jeg seter min fot i en Egon resturant
Siste gang jeg drar på Egon
Siste gang jeg drar på Egon, særlig på triaden! Hver gang jeg har vært der eller bestilt mat derfra, har jeg fått feil! Jeg bestiller alltid uten ost på grunn av allergi, men får det på burgeren hver gang. Den ene gangen jeg sa ifra, tok de tilbake maten og skrapte bort osten, men svidde hele burgeren. Etter å ha spist den, ble jeg lagt inn på legevakta! I tillegg er de frekke nok til ikke å gjøre opp for seg. De tar aldri hensyn til kundene sine så lenge de får penger! Jeg er ikke den eneste som har opplevd dette; mange andre kunder har også fortalt meg om lignende problemer. Jeg må betale full pris selv når jeg ikke får det jeg har bestilt, og når jeg mangler mye av det jeg har betalt for.
Cold pasta carbonara
Had pasta carbonara, which was half cold when it, finally, showed up.
Too pricy - too sloppy.
Pizza buffet på Egon Jessheim
Skulle ha pizzabuffet på Egon Jessheim, tok det nærmere 20 -25 min for å få drikke etter bestilling selvom vi spurte servitøren et par ganger. Han mente det var noe surr med bestilling. Når det endelig kom drikke, var det ingen unnskyldning for forsinkelse.
Det var ingen pizza buffet, ikke en gang en pizza på såkalt buffet. Da det var to damer gikk og klaget over det, klikket unge servitøren fullstendig. Hun ropte og skrek til disse to voksne damene ‘det er’kke bare dere som skal ha mat, vettu… det er mange andre og.’ Utrolig uprofesjonelt. Restauranten er ikke full engang. Det kom jo etterhvert en pizza mens det var mange måtte vente og vente til det kom en pizza. Du kan jo ikke kalle pizza buffet når det ikke er en buffet…elendig.
Hvorfor så mye negativt
Hvorfor så mye negativt? God mat, som forventet fra en restaurantkjede.
Hold dere UNNA Egon på Hamar!!
Hold dere UNNA Egon på Hamar!!
Terningkast -1 om det går ann!!
Har spist der mange mange ganger men i på Tirsdag var biffen min helt rå og blodet rant og bestilte medium
De 3 andre som bestilte medium biff fikk det
Fikk igjen en godt stekt med feil tilbehør ca 25 min etter at den var levert inn
Skulle bestille bord der i går til 16 stk
HVORPÅ DAGLIG LEDER , lyver og sier at restauranten er helt full
Jeg ringte og fikk bekreftet noe helt annet
Få min senere får jeg mail om at vi ikke er velkommen for jeg har klagd før
Og ja hvem gjør ikke det når rekene inneholder mere skall enn reker og mamma fikk svidd entrecote på den ene soden med svidde og mørke grønnsaker
Kommet aldri til å sette mine bein i den restauranten mere med den daglige lederen- får jo ikke komne dit heller om jeg bestiller i mitt navn🙉🙉
Men så mye dårlige anmeldser har de en lang vei å gå😡
I det hele tatt dårlig
Får ikke det som står på menyen. Pannekaker er pannekaker og ikke lappe. Hard ananas og ja i det hele dårlig.
Mocca, tja var det mokka… dårlig variant, kakaoen tja hva kan man si. Skal det ikke smake kakao, og størrelsen, bare til å le av.
Egon bør unngås om du setter pris på kvalitet.
Egon Moa Ålesund
Var på nye Egon Moa Ålesund. Ungene bestilte pizzabuffet. Den var stadig vekk tom, var sein med å fylle opp. Vi blei lei av å vente så jeg betalte 195 for to pizzastykker. Vi spurte flere ganger uten at det hjalp.
Dit is Trustpilot