1. Speelgoedwinkel
  2. Kinderspeelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Waarom Ekiddies.nl?> Grootste assortiment> In de regel voor 13.00 besteld volgende werkdag in huis> Eenvoudig betalen mogelijk, middels Ideal

2,6

Slecht

Ronduit slechte service!

Ik heb een Hello Kitty treinset besteld, deze is geleverd zonder stickers van Hello Kitty! Na meer dan een half jaar meerdere malen gebeld en gemaild te hebben is het nooit opgelost. Nu krijg ik helemaal geen reactie meer op mijn e-mail. Ik zal hier nooit meer bestellen en raad het bedrijf anderen ten zeerste af!

14 augustus 2014

Uiterst tevreden en een bedrijf dat doet wat ze zeggen.

Ze konden meteen de nieuwste piratenboot van Playmobiel leveren, terwijl die nog nergens anders te koop was. Na een snelle levering maakte de motor moeilijk contact met de afstandsbediening. Dit meteen gemeld. Het valt op hoe goed ze telefonisch en via de mail te bereiken zijn. Er is beloofd een nieuwe motor en afstandsbediening op te sturen en de oude meteen te retourneren. Na 1 dag alles in orde. Het is een prettig bedrijf waar wij zeker weer zullen bestellen, een aanrader.

14 juni 2013

probleem 9 maanden later nog niet opgelost

Wij hebben 9 maanden geleden een kinderkeuken besteld en daaraan ontbraken verschillende o0nderdelen. Nadat wij meerdere contact hebben gezocht via de telefoon en via emails hebben wij nog steeds de ontbrekende onderdelen niet ontvangen. Wij zijn zeer ontevreden.

6 november 2012

redelijk goed

alles wat je besteld komt goed aan behalve als je een skelter voor een
kind van 4 besteld, zat er geen stickers bij als je belt wordt je afgescheept met een filmpje maar geen stickers, zo hoort het niet.

5 april 2012

Snelle levering en goede prijs

Op maandag besteld en de volgende dag in huis. Tevens een mail met de bevestiging dat het product verstuurd was.
En qua prijs 16 euro goedkoper dan in de standaard speelgoedwinkels.
Boven de 30 euro geen verzendkosten.
We zullen zeker weer bij Ekiddies bestellen.

8 februari 2012

Bestelling nooit geleverd?

De bestelling is nooit geleverd!
Tijdens mij bestelling gelet op of het op voorraad was, maar na de bestelling kwam er bericht dat 1 ding niet meer op voorraad was?
Via de mail een ander op voorraad zijnde truck uitgekozen na 3 dagen nog geen bericht dus zelf maar weer in de mail geklommen,
werd me een totaal andere truck aan mijn bestelling toegevoegd met de vraag of dit akkoord was. Nee natuurlijk niet!
Nooit geen antwoord meer vernomen of die andere truck nu wel of niet op vaarraad was, laat staan het andere wat besteld was?
De voorraad meters op de site zijn dus totaal niet betrouwbaar!
Niet echt webshop keurmerk waardig lijkt mij zo.

19 juli 2011

Erg goede ervaring met Ekiddies mbt service en levering

Ik heb niets dan goede ervaringen met Ekiddies. Heb hier al vaker besteld en ben super tevreden. Had een Quinny poppenwagen besteld waarvan het handvat ontbrak en kreeg deze na e-mailcontact binnen 3 dagen nageleverd. Heb ze dan ook bij vrienden aanbevolen. Ook de levering is super snel, had de poppenwagen dinsdagmorgen besteld en kreeg hem woensdag thuis bezorgd. Ik heb niets dan lof over Ekiddies. Ach en net als bij elk ander bedrijf zal er hier ook wel eens een keer iets fout gaan, maar ik heb dat niet ervaren. Heb inmiddels al een keer of 4 bij hun besteld, de afgelopen 2 jaar.

20 juni 2011

Slechte ervaring

Ik heb een zeer slechte ervaring met ekiddies, nadat ik mijn bestelling had gedaan en betaald hoorde ik eerst niks... na een week heb ik contact opgenomen over mijn bestelling en het bleek dat 1 ding niet leverbaar was en 1 ding niet op voorraad. Bestelling door laten gaan en toen had ik het de volgende dag in huis. Echter het geld van het product dat niet meer leverbaar was werd maar niet teruggestort. Uiteindelijk heb ik het product dat nog geleverd moest worden per mail geannuleerd, Hier heb ik totaal geen reactie op gekregen en geen geld terug! Meerdere keren gemaild over mijn geld en dagelijks proberen te bellen naar het tel.nr op de site. Telefoon wordt niet opgenomen, net toen ik dacht dat ik echt naar mijn geld kon fluiten kreeg ik reactie op mijn mail dat het geld wordt overgemaakt. Dit moest blijkbaar meer dan 2 maanden duren!! Ik bestel hier dus nooit weer...

16 juni 2011

Ekiddies komt garantie niet na

De verkoop en ook de aflevering zijn prima verlopen.
Bij de eerste melding van het defect van een een RC auto kreeg ik als reactie dat men het aan hun leverancier zouden voorleggen en ik nader bericht zou krijgen. Na meer dan 3 maanden tevergeefs gewacht te hebben heb ik zelf weer gemaild waarop Ekiddies melde dat men mijn mail kwijt was of ik dit opnieuw wilde melden. Na deze herhaalde melding was de reactie dat ik het product niet goed gebruikt zou hebben, daarop mailde ik dat we het gewoon gebruikt hadden waar het voor bedoeld was en ik gebruik van hun garantie wilde maken, daarop heb ik nu na meer dan 2 weken geen reactie meer gehad.

18 mei 2009

Is dit jouw bedrijf?