Ik bestelde iets verkeerd en mailde dit gelijk. Volgende dag gelijk geannuleerd en ook dezelfde dag mijn geld terug. De juiste bestelling ontving ik heel snel. Bij onze groothandel, moest ik nog 2 w... Toon meer
Elektro-snel.nl
Bestelling gedaan op 11 juli, en gelijk betaald, op 19 juli nog niet eens een orderbevestiging laat staan mijn pakketje. Gebeld en ze zijn op vakantie. Dit was gemeld op de website, echter alle... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Elektro-snel is leverancier van automotive elektromaterialen. Mocht u Uw product niet vinden op onze site, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!! Elektro-snel levert: stopcontacten, schakelaars, meterkasten, diversen kabels, contacten, connectoren, diverse draden, kabelafscherming, etc.
Houtse Parallelweg 32, 5706 AB, Helmond, Nederland
- info@elektro-snel.nl
- www.elektro-snel.nl
Mensen keken ook naar
Eenvoudig de artikelen te vinden
Eenvoudig de artikelen te vinden. Betaling simpel. Verzending snel.
Super netjes!
Goed bedrijf en prettig in de omgang
Vriendelijke medewerkers en correcte leveringen en goede feedback als er iets met de levering is.
op de hoogte gehouden…
Je word netjes op de hoogte gehouden als het niet dezelfde dag nog verzonden word.
Prima spullen
Prima spullen. Betaalbaar en correct en vlot geleverd.
gesorteerd verpakt en snel geleverd met…
gesorteerd verpakt en snel geleverd met prima communicatie
elektro-snel is de stop voor oa automotive elektra benodigdheden
Snel geleverd tegen prima prijs
Ruim assortiment. Alles kunnen vinden wat ik nodig had tegen een uitstekende prijs en met reële verzendkosten. Volgende dag was 't in huis. Hier kom ik graag terug!

Antwoord van Elektro-snel.nl
Super geweldige shop!!!
Bij het aanmelden, ben ik vergeten mijn huisnummer te noteren!
Binnen enkele uren werd ik gebeld,
Met het bericht dat ik mijn huisnummer vergeten was!
Deze hebben ze direct weer aangepast!
Tevens de bezorging was zeer snel.
Ik raad iedereen aan om hier zijn materiaal te bestellen!
Goedkoop en lage verzendkosten!
Ik kan werkelijk niets negatief zeggen. Niettemin is het de eerste keer dat ik hier koop, dus ik wacht ook de toekomst af. Tot nog toe de goedkoopste van de internetaanbieders en een heel compleet leveringspakket. Goed verpakt en reële verzendkosten. Kortom, kan niet beter. (Tenzij het gratis geleverd gaat worden ;-))
De naam waargemaakt. Elektro SNE
Snel geleverd, slim (kleine items) in een bubbel-enveloppe verzonden, geen gedoe.
Prima service!
Snelle reactie via de mail op mijn vragen. Verzendkosten werden keurig aangepast omdat het systeem deze wat te ruim had bemeten.
In mijn ogen een goed bedrijf, omdat ze ook voor de kleine bestelling/klant klaarstaan! Ik zou het zeker aanraden.
De geleverde goederen zijn ook van prima kwaliteit en naar volle tevredenheid.
Goed geregeld
Al een aantal keren spullen besteld met zeer goede ervaringen en als je vragen heb kun je rustig bellen. Mensen weten waarover ze praten.
top service en snelle handeling
Ik bestelde iets verkeerd en mailde dit gelijk. Volgende dag gelijk geannuleerd en ook dezelfde dag mijn geld terug. De juiste bestelling ontving ik heel snel. Bij onze groothandel, moest ik nog 2 weken wachten.
De klus kon gelijk uit gevoerd worden.
Van mij krijgen jullie een dikke 10+, voor de service en goede dienstverlening.
Op tijd
Besteld, goede prijs en op tijd zelfs te vroeg geleverd
snelle levering en oplossing problemen
Ik had krimpkous en nodig en kwam deze site tegen. Ze hebben een groot assortiment en de prijzen zijn redelijk. Tijdens het ontvangen van mijn bestelling, wat trouwens heel snel ging, ontving ik het product in de verkeerde kleur. Na een kort email gestuurd te hebben. ontving ik het juiste product alsnog zonder gezeur of terug sturen van het verkeerde product. kunnen veel bedrijven van leren. Kortom ben tevreden.