Elf Elektrotechniek Reviews

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zelfs 1 ster is nog teveel

Zelfs 1 ster is nog teveel. Alle electra en nieuwe meterkast laten plaatsen door dit bedrijf. Facturen waren ze snel mee maar wat een prutsers. Meterkast met hele goedkope automaten waardoor we al diverse storingen hebben gehad. Onder de keuken brand gehad door ondeugdelijk materiaal en het aansluiten ervan. Dit bedrijf moet per direct gesloten worden. Op mails reageren ze totaal niet maar als je een review schrijft wordt je bedreigd. Ze moesten nog terugkomen om alles af te maken. Nu een betrouwbaar bedrijf in geschakeld die alle kabels nalopen vervangt en in de meterkast alles aansluit zoals het hoort. Nieuwe meterkast moeten aanschaffen. Triest bedrijf dat mensen oplicht. Op deze datum kwamen we achter alles het onveilig was in ons huis

13 mei 2026

Gat door de muur en extra kosten…

Gat door de muur en extra kosten gerekend. Niet aansprakelijk voor schade. Geen aanrader.

Via de mail en telefoon contact gehad voor een nieuwe meterkast en aansluitpunten. Duidelijk de oude situatie uitgelegd en leidingplan voor de nieuwe situatie ver van te voren geleverd.

Op de dag van de klus bleek dat er toch meer groepen bij moesten komen en hier is extra voor gerekend, terwijl alles al duidelijk en besproken was.

Daarbovenop is er door de muur heen geboord bij het hakken frasen. Er zit nu een gat in de muur in de gang. ELF heeft in zijn voorwaarden staan dat zij niet aansprakelijk zijn voor dit soort schade. We mogen het dus zelf oplossen en bekostigen.

Zwaar teleurstellend.

6 juni 2025

Dit bedrijf benaderd voor een nieuwe…

Dit bedrijf benaderd voor een nieuwe meterkast en wat kleine werkzaamheden eromheen. Aardig personeel, offerte snel gehad en wilde van alles extra doen voor ons.
Puntje bij paaltje zijn ze een hele dag bezig geweest. Is er een gat geboord in de muur die ze achteraf niet nodig hebben, omdat een andere manier beter was. Nu zit ik dus met een gat ter grootte van een vuist in mijn muur. Vervolgens in de badkamer aan het frezen geweest zonder controle waar leidingen liepen. Leiding compleet doormidden gezaagd. Bedrijf opgebeld, gewezen naar de algemene voorwaarde van dit bedrijf. Waarin staat dat alle soorten van schade die gemaakt wordt door dit bedrijf eigen schuld is. Zij zien dit als verkeerde/verborgen informatie. Dus de kosten zijn te allen tijde voor eigen rekening. Nooit meer zullen wij dit onbevoegde bedrijf nog eens inschakelen!

7 november 2023

Zeer teleurstellend

Teleurgesteld in dit bedrijf. Binnen 24 uur stonden ze op de stoep om een nieuwe meterkast te installeren wat erg fijn was. Ook zouden er meerdere kleine dingen in huis worden gedaan. Maar daar hadden ze ineens geen tijd voor, maar ze zouden snel terugkomen. De communicatie was vervolgens zeer matig. Uiteindelijk is er niemand meer gekomen voor de kleinere zaken. Naar alle waarschijnlijk zat er te weinig marge op deze zaken en genoeg op de meterkast. Na 2 maanden heb ik de hoop opgegeven. De voordeurbel hebben ze wel een twee keer aangesloten wat fijn was. Al met al zal ik dit bedrijf niet aanraden.

14 september 2023

Aansmeren groepenkast

Wij werden gebeld en toen ik de klacht had uitgelegd werd er meteen gezegd, dat het een probleem met de groepenkast, moest zijn. Via WhatsApp een foto gestuurd en aan de hand daarvan kregen wij te horen dat deze ouder dan 20 jaar was en eerst moest worden vervangen, voor dat naar de storing kon worden gekeken. Bij de bouwtechnische keuring werd aangegeven dat deze van deze tijd was en niet aan vervanging toe was. Toen ik dat terugkoppelde was de reactie: Ja ken dat soort uitspraken ik veeg er mijn .... mee af... Deze respectloze opmerking en het feit dat een andere electricien aangaf dat het zeker geen te oude groepenkast betreft, heeft ons doen besluiten een ander in de arm te nemen.

5 september 2023

Pruts werk

Keurig tijdens de offerte en uitvoering. Na betaling reageren ze nooit meer. Pruts werk geleverd. Geen reacties of gehoor om het te herstellen nadat er betaald is!!!

31 juli 2023
Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken