Elite Gifts reageert snel per mail en alle maatwerk aanpassingen zijn mogelijk. Wij hebben een gepersonaliseerde leisteen plank besteld, hierin wilde we net wat meer aanpassingen qua tekst die mogelij... Toon meer

Wij hebben een leisteen met klok besteld. Op donderdagmiddag hebben wij voor de zekerheid ook nog contact opgenomen om te vragen dat de foto goed erop was geplaatst. De eigenaar heeft het verbetert vo... Toon meer

Wat is er allemaal te ontdekken op deze site , zeer mooie items voor geschenken of gepersonaliseerde artikelen. Een echte aanrader om eens iets unieks te geven aan je dierbaren, ook leibanden voor je... Toon meer

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Heb een kado voor mijn man besteld

Heb een kado voor mijn man besteld. Kreeg een bericht dat het 2 dagen geleden was aangeboden bij POSTNL, maar daar blijft het bij. Heb mail gestuurd naar Elitegifts waarop geen reactie. Vraag me überhaupt af of ik mijn kado nog ontvang. Waardeloos.

22 april 2026

Geen service

Leuke tassen besteld. Fijn dat er veel opties zijn. Daarna ook supersnel alles ontvangen. Maar 1 hengsel van de tas ontbreekt en ik krijg 0 reactie. Meerdere keren contact gezocht en het blijft stil.
Jammer: leek zo leuk maar incompleet en slechte service.

31 januari 2026

Super vriendelijke mensen

Super vriendelijke mensen. Ik had een fout gemaakt bij de bestelling, maar ze hebben me met de glimlach verder geholpen zonder problemen en alles heel snel en professioneel vond ik. Een belletje en het kwam goed. Geborduurde petjes zijn ook echt mooie kwaliteit. Happy! Bedankt!

30 december 2025

Super!

Super!
Ik had gebeld of de bestelling op woensdagmiddag nog voor zaterdag geleverd kon worden. Het is gelijk in productie gegaan en het is optijd aangekomen! Super en wat is het een mooi cadeau

29 augustus 2025

Super slecht

Rugzak besteld voor verjaardag klein vriendinnetje. Verkeerde kleur ontvangen. 2 x gemaild: geen reactie. Gebeld, ongeveer 2 weken geleden, ik zou zsm de juiste ontvangen, maar tot op heden niks mogen ontvangen.
Gebeld: voicemail

16 februari 2025

Bestelling gedaan 1e kerstdag

Bestelling gedaan 1e kerstdag, is geannuleerd 2e kerstdag, maar wacht al twee weken op mijn geld. Bedrijf verschillende berichten gestuurd, geen antwoord en bellen, geen contact.
Bestellen betalen is zo gebeurd, maar geld terug? Nee dus.

8 januari 2025

Goede kwaliteit met service en bereikbaarheid moet beter

Levering duurde 2 weken maar dat is opzich niet erg. Badjas is van goede kwaliteit en borduursel ziet er mooi uit. Helaas alleen de verkeerde maat ontvangen. 2 keer telefonisch contact gehad en 1 keer via de mail. Er wordt aangegeven dat ze spoedig de juiste maat opsturen. Echter na 1 maand niks meer gehoord en niks ontvangen. Deze week 2 keer proberen te bellen maar er wordt niet opgenomen. Op mijn e-mail wordt niet gereageerd. Helaas dus nog steeds niet de goede maat waardoor mijn zoontje helaas niks aan de badjas heeft. Zonde!

8 januari 2025

Mooie kerstcadeaus

Ik heb bij EliteGifts meerdere kerstcadeaus besteld: leistenen onderzetters, een keukenschort en een leisteen met foto. Ik ben heel tevreden van de kwaliteit en dat zullen mijn familieleden ook zijn :)

12 december 2024

Heel mooi

Een week moeten wachten maar een prachtige steen met mij en mijn zoon voor op het graf van mijn vader! Echt heel mooi

17 december 2024

Fantastisch!

In èèn woord : Fantastisch !!!
Door mijn fout had ik te laat een bestelling gedaan ...maar had in de mail bij vermeld of dat ik het leistenen plaatje met tekst, toch op tijd bezorgd kon worden voor op het graf van mijn vader op zijn ' jaardag ' ..
Woensdagavond besteld en zaterdag al binnen!! En dat van België naar Nederland.. GEWELDIG !!!
Ook de tekst super mooi gegraveerd.
Ik ga zeker binnenkort weer shoppen bij dit bedrijf en raad het iedereen aan.

7 december 2024

Positieve ervaring

Positieve ervaring! Eerste keer besteld en bestelling opgehaald in magazijn. Zeer tevreden van het resultaat, vriendelijk onthaal!

29 november 2024

Bestelling geplaatst Nooit geleverd

Bestelling geplaatst.
Levering 1 tot 3 dagen klopt NIET
Er staat indien u na 7 dagen niets ontvangen hebt contacteer het bedrijf.
Allemaal goed en wel, meerdere malen contact gezocht GEEN RESPONS

27 september 2024
Logo Elitegifts

Antwoord van Elitegifts

Beste Natasja,

De hartjes die we hebben aangeleverd gekregen van de leverancier waren volledig gebroken in de doos en hadden we niet opgemerkt.

Wij hebben nieuwe besteld en duurt ongeveer een week voor levering dus we krijgen deze maandag of dinsdag.

Uw order wordt dan aangemaakt en verstuurd.

Onze excuses voor het ongemak maar is iets waar we niks konden aan doen.

ElietGifts