1. Horlogerie
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Sieradenwinkel
  4. Zonnebrillenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online Heren/Dames Kleding, Horloges, Sieraden, Zonnebrillen, en nog véél meer! 100+ Merken tegen de scherpste prijzen.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ik heb twee weken geleden Armani…

Ik heb twee weken geleden Armani horloge besteld en het bewijs gelijk gemaild gekregen .
Alleen had ik rare gevoel en iets daarna zag ik dat de site weg gehaald was en slechte referenties gelezen , dacht gelijk aan oplichting.
Ik heb gebeld en Gevraagd hoe dat komt dat de site weg gehaald is en waarom ik niks heb ontvangen .

Ze zei we werken aan de site en er is een vertraging i.v.m feestdagen en postnl .
Ik heb een dag daarna weer geappt met als het niet in de voorraad is dan wil ik mijn geld terug .
Ze zei ik stort jou geld volledig terug .
Nu zie ik dat postnl het overmorgen gaat bezorgen .
Het is geen oplichter, door de veranderingen en de drukte gaat het niet zo goed denk ik .
Ze hebben mij netjes te woord gestaan.

23 december 2020

Wie kan mij helpen ik heb precies de…

Wie kan mij helpen ik heb precies de zelfde ervaring als jullie met de site elitewachtes ik heb n hologe besteld van 125euro en bevestiging ontvangen ik wacht al meer als 2 weken de site is ofline en krijg geen contact met hun hoe kn ik mijn geld terug krijgen ????

21 december 2020

Heb hier een horloge besteld eind…

Heb hier een horloge besteld eind november.Daarna contact proberen te zoeken met hun, toen heb ik met sisow het incasso bureau contact gehad.Die hebben dat bedrijf benaderd.Binnen 2 uur had ik een e-mail dat het druk was en dat het met een paar dagen verstuurd zou worden.Nou dikke leugenaars.weer contact gezocht met SISOW het incassobureau namens dit bedrijf, die hebben weer contact gehad en die konden daarna niets meer betekenen.Heb ook aangegeven dat het schandalig is om met dit bedrijf zaken te blijven doen terwijl er klachten waren werd mij verteld!! Ik ga aangifte doen en ook van sisow die zijn even schuldig.ga ze dagvaarden als ik niet binnen 1 week mijn bestelling binnen heb gekregen

15 december 2020

Dit zijn oplichters!!

Ik heb op 27-11-2020 een Daniel Wellington 0109DW horloge twv 119,95 euro besteld (en betaald) bij ExpertWatches via website elitewatches. Orderbevestiging ontvangen maar daarna helemaal niks meer vernomen.

Tweemaal email gestuurd om te vragen voor reactie en zelfs aangegeven aangifte te doen maar geen reactie en radiostilte. Kortom: dit zijn oplichters en niks bestellen!!!

12 december 2020

Besteld

Besteld , betaald, en niks meer gehoord. Bij mijn account is mijn bestelling weg uit de bestelhistorie. Ze zijn niet te bereiken. Ik wacht deze week af, hoor ik niks ga ik aangifte doen, en langs het adres wat op de site staat.

9 december 2020

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Na bestellen en betalen van een horloge blijft de order "in behandeling". Er wordt niet gereageerd op geen enkele mail. Dit is nu al twee maanden geleden. Ik heb een klacht ingediend bij de fraude helpdesk en ga ook aangifte doen bij de politie. Ik raad aan om hier niets te bestellen.

7 december 2020

Heb 16juli mijn horloge besteld en…

Heb 16juli mijn horloge besteld en direct betaald, bevestigingsmail met ordernummer gekregen en tot nu toe wacht ik op de levering... al 33 dagen!! zes keer mails gestuurd naar de klantenservice maar geen antwoorden en helemaal niks...ik ga klacht bij de politie doen.

19 augustus 2020

Na de orderbevestiging bleef et stil...

Na bestelling een bevestiging ontvangen en daarna niets meer gehoord.
Reageerde niet op mail, niet op appjes, geen reactie.
Inloggen lukt niet meer omdat mijn bewaarde wachtwoord ineens niet meer klopt en als ik een nieuw wachtwoord aanvraag krijg ik de melding dat ik een mail zal ontvangen maar de mail komt nooit!

Dat wordt aangifte doen helaas....

15 juni 2020

23-06-2020 / Bedankt verkoper.

horloge besteld en betaalt . Mijn horloge ( pakketje ) is bezorgd naar huis met tnt. Was par dagen laat maar dat is geen probleem voor mij . Ik ben blij me. Goed service . Elitewatches is top. Goed. Is wel betrouwbaar webwinkel. Bedankt verkoper. Tot volgende horlog.

5 juni 2020

Mooi horloge

Ik heb hier bij Elitewatches een Armani horloge besteld voor mijn vriend als kado, eerst rond gesnuffeld op internet en vergeleken bij andere website’s, toch ben ik uit gekomen op Elitewatches omdat zij de goedkoopste waren.
Het horloge was mooi op tijd binnen en het horloge was echt super mooi en strak, daarnaast was hij ook heel mooi in de desbetreffende doos.
Mijn vriend was hier dan ook super blij mee!
Ik zal andere ook aanraden om hier te bestellen.

12 april 2018

Heb 3januari mijn horloges besteld en …NOOIT MEER

Heb 3januari mijn horloges besteld en direct betaald, bevestigingsmail met ordernummer gekregen en tot nu toe wacht ik op de levering... al 22 dagen!! Twee keer mails gestuurd naar de klantendienst met steeds zelfde aantwoord : Beste,
Het model komt waarschijnlijk van de week binnen.
Als u niet te lang wilt wachten kunt u het aangeven, dan storten wij het bedrag terug.
Excuus voor de vertraging.
Elite Watches

Ik ga nog een week wachten en vraag mijn geld terug maar twijfel sterk of dat geen oplichting, want op de sait staat : levering binnen 2 a 7 dagen...
ik overweeg klacht bij de politie indienen en advizeer geen aankopen op .Elitewatches doen. Voor mij NOOIT meer!!!

25 januari 2018

Is dit jouw bedrijf?