Elvang & Partnere Advokater - Retssagsadvokater Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelle, erfarne, trensparente, informative og yderst kompetente. Vil til enhver tid benytte Elvang & Partnere. Stor tak til Bjarke Madsen og Mikkel Peter Worsøe for deres bidrag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionelt behandling Vi kontaktede Elvang & Partnere Advokater, som allerede samme dag tog hånd om vores sag. Under hele forløbet havde vi den fornemmelse, at der blev arbejdet hård... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lars Bastholm fra advokatfirmaet Elvang & Partnere har ført vores sag mod et større privathus byggefirma gennem 8 år på bedste vis. Vi blev indledningsvis vejledt grundigt ved indhentning af oplysnin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har med stor glæde hentet hjælp / juridisk bistand hos Elvang & Partnere Advokater (Lars Bastholm) flere gange, hvor jeg har fået medhold i sager, som ellers virkede håbløse. Jeg anbefaler... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rechtbankadvocaat
  2. Advocaat vastgoedrecht
  3. Advocatenkantoor
  4. Burgerlijk advocaat
  5. Verzekeringsadvocaat

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Elvang & Partnere er specialiserede i at føre sager under retshjælpsforsikringsdækninger, herunder at søge retshjælpsforsikringerne om dækningstilsagn til såvel anlæggelse af sag og til forsvar mod krav rejst af modparter. Meget ofte vil privatpersoner og mindre erhvervsdrivende kunne få dækket retsagsomkostninger, herunder advokatomkostninger og syns- og skønsomkostninger og retsafgifter, under deres retshjælpsforsikring. Retshjælpsforsikring dækker sager om feks: - Fejl og mangler i lejligheder og huse - Erstatningskrav uden for kontrakt - Aftaleretlige krav - Andre mangelskrav - Hævdsager - Nabotvister - Lejeretstvister - Entreprisekrav De fleste privatforsikringer, såsom indbo, ejendom, bil, og virksomhedens "paraplyforsikring" indeholder en retshjælpsforsikringsdækning med dækningsmaksimum, der almindeligvis varierer fra kr. 175.000 til kr. 250.000. Selvrisikoen udgør typisk 10% af sagens omkostninger, dog minimum kr. 2.500. Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse af mulighederne for anlægge og føre rets- eller voldgiftssag med din retshjælpsforsikringsdækning.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super dygtige advokater

Elvang og Partnernes kompetent og erfarne advokater har hjulpet os i flere retsager, hvor vi bl.a. blev stævnet af Arkitektgruppen.
Her kunne man ikke ønske bedre vejledning og førelse af retssag, som Lars Bastholm vandt for os både i Byretten og Landsretten.

22 maart 2017

Professionel Service

Elvang og Partnerne har bistået os i forbindelse med en retssag, og har hele vejen igennem bidraget med kompetencer, faglig vejledning samt råd.
Ikke alene har de formået at favne sagen vi hyrede dem til, men ydermere også at være lyttende, tilgængelige og ikke mindst venlige i deres kommunikation.
I sagens natur er det ikke rart at skulle igennem en retssag for at blive hørt, men bistanden fra advokaterne har gjort hele forløbet mere tåleligt. Der har hele vejen igennem været transparens og de har ageret yderst professionelle!

5 maart 2017

SUPER ADVOKATEN...

Ikke nok med at Lars Bastholm er en fantastisk dygtig advokat, men at han tænker på sine klienter som venner gør imellem hinanden er helt exceptionel. Han var grundig i hans tilgang til sagen og yderst overvejende om hvordan den bedst kunne lægges frem. Jeg har ikke andet end de varmeste anbefalinger til advokat firmaet Elvang og Partnere

15 februari 2017

Virkelig god betjening

Jeg måtte bruge en del tid på at finde en advokat, der overhovedet gad at tage min sag, fordi den var dækket af en retshjælpsforsikring, hvilket en del åbenbart ikke synes er tilstrækkeligt profitabelt.
Men hos Elvang & Partnere var der imødekommenhed, og jeg fik Poul Breum som advokat. Han klarede min boligsag igennem hele forløbet på en måde, som jeg kun kan være fuldt tilfreds med.
Hvis jeg igen skal bruge en advokat til noget med bolig, så ringer jeg til Poul hos Elvang & Partnere.

2 februari 2017

Advokatfirma i øjenhøjde

Jeg kan til hver en tid anbefale Elvang og Partnere og i særdeleshed Lars Bastholm, som har bistået os i en strid om et tag der var lagt forkert. Der har været en konstruktiv dialog med megen vejledning. Vi har følt os hørt og taget med på råd. Det er med glæde i stemmen at jeg anbefaler andre at bruge dette firma, da de hjalp os til at vinde vores sag.

23 januari 2017

Professionel Juridisk Rådgivning

Jeg anvendte Elvang og Partnere da en tvist opstod mellem undertegnede og en entreprenører. Jeg kan nu, efter processen er vel overstået, varmt anbefale ovenstående advokatfirma.
Tilknyttet min sag var advokat Poul Breum Petersen og han værnede professionelt om sagen fra start til slut. Hurtige og præcise svar, samt direktioner og overblik blev lagt for dagen fra sagens begyndelse.

Har du en juridisk tvist kan du trygt kontakte Elvang og Partnere, for at få et solidt fundament i juraens komplicerede verden.

12 januari 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik assistance fra advokat Poul Breum Petersen i forbindelse med sagsanlæg mod tidligere ejere af vores ejerlejlighed der havde bygget et ulovligt badeværelse. Poul var altid tilgængelig og gav god rådgivning. Arbejdstempoet var højt og resultatet af sagsanlægget fordelagtigt. Kan varmt anbefales.

14 oktober 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Holder ord, aftaler og kæmper kundens sag

Jeg har netop afsluttet en hussag som i den grad var løbet af sporet. Sagen forløb over ca 6 år. Selvom jeg aldrig har været i tvivl om at jeg havde ret og moral på min side måtte jeg erkende at det for mig som lægmand var en alt for stor mundfuld for mig personligt at løfte. Det var her Elvang & Partnere trådte ind på min side. Uden deres assistance havde jeg ikke haft mod på at føre sagen til ende. Sagen endte med at falde ud til min side på alle punkter.
hilsen
Christian Riis Christensen

28 september 2016

Boligsag

Jeg har haft en boligsag med Advokat Lars Bastholm. Lars er yderst kompetent. Han kørte sagen sagligt, præcist og hurtigt og med et meget tilfredsstilende resultat for mig.
Jeg kan anbefale Lars Bastholm i komplicerede boligsager

26 september 2016

Skarp og hurtig advokat

I forbindelse med nybyggeri oplevede vi at vores Entreprenør viderefakturerede urimelige udgifter til os. Efter vi selv prøvede at tale Entreprenører til fornuft, indså vi at det var en umuligt opgave. Vi oplevede at Entreprenøren talte udenom, forholdte sig ikke til fakta - og samtidig truede med at stoppe byggeriet hvis ikke vi accepterede deres krav.
Vi har nu to gange fået hjælp fra Lars Bastholm, til at håndtere Entreprenørens urimelige trusler, og begge gange gik der max 2 dage før Entreprenører gav efter. Den første gang var fordi Entreprenøren ville have 62.000 kr. for at lave dem aftalte væghøjde (som der var beskrevet i kravspecifikationen). Den anden gang var fordi entreprenøren ville have at vi skulle betale 50.000 kr. for flytning af stikbrønde.
I denne proces har vi lært, at alt skal eskaleres til advokaten med det samme, da alt andet er spild af tid.

Besparelser: Vi har pt. undsluppet udgifter for ca. 112.000 kr. hvor Lars Bastholm samtidig har fået Entreprenøren til at dække alle sagsomkostninger (dvs. hans faktura og vores byggetekniker).

Vi kan på det varmeste anbefale at benytte Elvang som boligadvokat, hvis du har en entreprenør der prøver at viderefakturerede urimelige udgifter.

16 juni 2016

Høj kompetence og 100% tillid

I en langvarig sag vedr. mangler ved en ejerlejlighed, har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med advokat Niels Nørgaard Rasmussen fra Elvang & Partnere. Fra start til slut har vi følt at Elvang & Partnere virkelig tager sig af deres klienter.

Vi har haft et utrolig godt samarbejde med Niels Nørgaard Rasmussen, som har vist høj kompetence og en reel interesse for os og vores sag. Vi har igennem hele forløbet følt os inddraget og velinformerede. Alt i alt har vi haft en meget stor tillid til Niels Nørgaard Rasmussen, og kan absolut give ham vores bedste anbefalinger.

27 april 2016

Kan klart anbefales

I forbindelse med utilfredstillende håndværkerarbejde i min lejlighed, blev jeg af håndværkerens advokat truet med en stævning. Jeg kontaktede Lars Bastholm, som hurtigt kontaktede modpartens advokat, og satte gang i syn & skøn. Sagen var meget langtrukken pga. manglende svar fra retten, men Lars var vedholdende og meget professionel. Sagen faldt ud til min fordel, og jeg har i hele samarbejdet med Lars følt mig tryg og uden bekymring. Tak for godt arbejde, jeg kan varmt anbefale Lars.

18 april 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor erfaring indenfor ejerskifteforsikringssager !

Vi har anvendt Elvang & Partnere 3 gange.

Første gang fandt de at der manglede væsentlige oplysninger i forbindelse med det boligkøb som vi havde tiltrådt, og at ejendommen faktisk ikke kunne anvendes til tiltænkte formål. I samarbejde med vores advokat fik vi annulleret handlen.

I forbindelse med huskøb forestod de også testamente og samejeoverenskomst.

Nu har vi fået købt et andet hus, hvor vi har haft en sag med ejerskifteforsikringen. Vores advokat fra tidligere kunne selv have taget sagen, men anbefalede at vi tog en af hans kollegaer i KBH afdelingen som var mere specialiseret indenfor ejerskifteforsikringssager, så det var super flot og ærligt ! Også her fik vi en god oplevelse og endte med at ejerskifteforsikringen vedkendte sig skaden.

Hurtige tilbagemeldinger og dybdegående forklaringer som skaber overblik har bare generelt været i top hos Elvang & Partnere.

18 april 2016

Hård og kontant

Altanprojekter kan være opslidende og ødelægge det gode naboskab. Her er fortællingen om hvordan superadvokaten Lars Bastholm fik omstødt en ulovlig beslutning, og tvingede en ejerforening at ikke fravige dens formål. Vores lille ejerforening på Nørrebro består af 10 boliger og tre butikker. Syv af lejlighederne vil gerne have altan, og de fik gennemtrumfet en beslutning om at dette skulle betales via et fælleslån med solidarisk hæftelse, da ikke alle de som ønskede altan, havde råd til det. Vi var en minoritet af ejere som var særdeles utilfredse med denne beslutning, da den påfører en økonomisk risiko på dem der ikke deltager i projektet, plus at den forringer foreningens mulighed for at optage fælles lån til rigtige fælles projekter, så som renovering af tag, facade, etc. Vi kontaktede Lars Bastholm dagen efter generalforsamlingen, og han var lynhurtigt i kontakt med administrator og bad om en begrundelse for at denne beslutning kunne tages. Der var mange ture, og meget modstand fra bestyrelsen/altanudvalget, men til sidst, efter at have stillet en stævning i udsigt, fik Lars Bastholm en indrømmelse som ugyldiggjorde den vedtagne beslutning. Vi har været meget tilfredse med Lars Basholms indsats, og det har været en lærerig proces for alle i ejendommen at opdage at der altså findes regler og love som gælder i en ejerforening. Vi vil varmt anbefale Elvang & Partnere, og Lars Bastholm. Advokatbistand koster rigtig mange penge, så det er vigtigt at vælge én med forstand på sagerne.

15 april 2016
Logo Elvang & Partnere Advokater - Retssagsadvokater

Antwoord van Elvang & Partnere Advokater - Retssagsadvokater

"Superadvokaten Lars Bastholm". Det var meget flotte ord. Mange tak for dem.

Vi var glade for at kunne bistå jer, og I er selvfølgelig velkomne en anden gang.

Fully recommend

Mr Elvang-Gøransson has done an excellent job and presented himself as a very reliable and professional lawyer, able to assess a case within couple of hours and take actions immediately. I fully recommend him and his team.

14 april 2016
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

God rådgivning - lidt for kreativ afregning

Jeg må desværre fraråde at benytte sig af Elvang & Partnere. Rådgivningen fejlede som sådan ikke noget - Lars Bastholm kan sit kram. Ulyksaglighederne starter, når regningen kommer.

Møders længder bliver på uforklarligvis vis bogført som værende 15 procent længere, og når man pointerer dette, bliver man mødt af arrogant afvisning.

Deres honorarer befinder sig i forvejen et godt stykke over gennemsnittet, og derfor anbefaler jeg at søge andetsteds hvis du vil have rådgivning - eller i det mindste nøje at følge med i, hvad Elvang og Partnere takserer.

13 april 2016
Logo Elvang & Partnere Advokater - Retssagsadvokater

Antwoord van Elvang & Partnere Advokater - Retssagsadvokater

Kære Boissez,

Du kontaktede mig, fordi du mente, der var noteret 10 minutter for meget for et møde.

Vi afregner efter medgået tid. Klientmøder indebærer ud over tiden til selve mødet ofte også tid til forberedelse og/eller opfølgning. Vi registrerer denne tid samlet. Derfor blev der for mødet registreret 10 minutter mere end selve den tid, mødet varede.

Da du kontaktede mig, forklarede jeg dette. Og jeg tilbød at reducere vores næste regning med 10 minutter svarende til den tid, du har sat spørgsmålstegn ved. Tilbuddet står fortsat ved magt.

Da jeg nu forstår, at vores rådgivningsaftale er afsluttet, er du velkomme til at kontakte mig, så vi kan finde en anden måde at godskrive dig de 10 minutter.

Vi er glade for, at du opfatter vores rådgivning som faglig stærk.

Lars Bastholm
Elvang & Partnere

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Upåklagelig og professionel rådgivning fra start til slut

Efter køb af vores andelslejlighed opstod der en overprissag mellem os og sælger, som vi i sidste ende var nødsaget til at søge advokatbistand omkring. Her henvendte vi os til Elvang & Partners i midten af sommerferien, som lovede straks at ringe tilbage. Allerede en halv time efter blev vi ringet op af en advokat Lars Bastholm, som ikke var på ferie og havde tid til at hjælpe os.
Fra de første problemer med afvisning fra forsikringsselskabet omkring retshjælp - som de dog endte med at yde alligevel takket være Lars Bastholm - til udfærdigelse af domsdokumenter, over retssag i slutningen af november og til domsafsigelsen i januar var vi i trygge hænder og blev rådgivet professionelt og upåklageligt. Aldrig var der tvivl om, hvordan vi skulle forholde os, og opstod der spørgsmål fra vores side vendte Lars hurtigt tilbage.
Vi kan på det varmeste anbefale Elvang & Partners - og i særdeleshed Lars Bastholm - til alle, som måtte have behov for advokatbistand i forbindelse med en boligstrid, og vil helt klart bruge dem igen, såfremt det måtte blive nødvendigt i fremtiden.

7 maart 2016