Entre Trafikskola Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Entré trafikskola i Malmö är trafikskolan som strävar efter att erbjuda Dig känslan av en unik service för dig som planerar att skaffa körkort.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Malmös bästa körskola!

Entré Trafikskola hjälpte mig att gå från att vara rädd för att köra bil till att känna mig trygg i trafiken och att klara uppkörningen i Malmö på första försöket. Jag fick köra med flera lärare som alla var professionella, pedagogiska och kunniga. Ett extra stort tack till Magdalena som följde mig från start och genom hela resan ⭐️

22 januari 2026

Entré trafikskola

Jag tog lektioner i två månader och är otroligt nöjd med hela upplevelsen! Smidigt att boka tider och fick alltid snabb och bra hjälp av Suzana i receptionen. Jag körde med Magdalena och kan inte vara mer nöjd! Hon är pedagogisk och stöttande och planerade lektionerna på ett effektivt sätt. Magdalena såg till att jag klarade uppkörningen på första försöket :) Stort tack världens bästa körskola!

18 december 2024

Jättebra trafikskola

Jättebra trafikskola. Jag klarade både teori och körprov utan några problem.
Malmös bästa trafikskola.
Stort tack!
Kram Malin.

1 mei 2024

Malmös bästa körskola!

Jag körde med Entré Trafikskola fram och tillbaka i ett halvår. När jag inte trodde att jag skulle klara det, lyftes jag upp av både receptionister och körlärare. Alla var väldigt tålmodiga, förstående och pedagogiska. Inget lureri med pengar, bara bra människor som verkligen vill att du ska ta ditt körkort. Jag hade aldrig klarat det utan dom. Tack!

28 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bad will

Ingen vilja att bemöta mitt ärende med, i alla fall, någon form av good will. I detta fall när ett presentkorts giltighet löpt ut. Förklarade bla. att har/har haft långvarig Covid.

Företaget har såklart all rätt att neka, men för mig som enskild kund blev det en dyrköpt erfarenhet. Hur är förmågan att tillmötesgå kunden i andra lägen? För säkerhetsskull - välj en annan trafikskola.

30 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En mycket bra trafikskola!!

En mycket bra trafikskola!!! Provat flera i Malmö men denna är klart den bästa!! Tillmötesgående, pedagogiska, uppmuntrande, trevliga - har bara gott att säga❤️!!!! All personal har bemött mig på bästa sätt inkl receptionen som fixat och hjälpt till!!! Tack till er!!!

17 maart 2020

SÅ nöjd!

Jag har inte ett ont ord att säga om denna trafikskola - personalen är supertrevlig och väldigt kunnig, bilarna är väldigt bra och med deras hjälp fick jag mitt körkort! De har ofta väldigt bra paketpriser, så jag tycker absolut att man skall slå till och anlita Entré Trafikskola om man vill ha ett garanterat körkort! :)

29 oktober 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

bästa trafikskolan i världen!

entre trafikskola är utan tvekan den bästa i världen! med världens snällaste receptionist och världens duktigaste lärare är det svårt att hitta någon bättre :) är supernöjd med min upplevelse och satte både uppkörning och teori på första försöket, tack vare dom! rekommenderas starkt.

19 maart 2015

Dit is Trustpilot