Discount ? laat mij niet lachen allemaal hartstikke duur voor Chinese rotzooi die bij Aliexpres een schijntje kost. Omdat het allemaal uit China komt, ook hier geen plus size alleen Cinese kindermaten... Toon meer
Had 5 artikels besteld waarvan 1 een beetje deftig is mits aanpassingen. Kleedje maatje large, had cupje A !!!! Bloesje was gewoon schandalig, gewoon de mouwen in 2 geknipt ,,met happen,,!! And... Toon meer
Het is superhandig om artikelen online te bestellen. Als je dan als werkende vrouw alsnog naar een afhaalpunt in de buurt moet, gaat het hele plezier van iets thuis laten bezorgen eraf.
Jan sorry datik te laat ben moest 1.5 lang wachten op een paktje van Post.nl heb van 8 tot 16.45uur gewacht is me wat.
Snel en discreet!
Van de bestelling die je geplaatst hebt, wordt je van A tot Z geïnformeerd. "Pak je gemak" werkt heel goed. Op het moment dat de bestelling werkelijk is afgeleverd krijg je bericht dat je de bestelling op het afgesproken adres kunt afhalen. Super georganiseerd.
Alles perfect uitgevoerd.
Slechts één onvolkomenheid: bij sommige video's is het geluis weggevallen. Voor de rest zeer goede afhandeling van de bestelling, inclusief tijdschip van bezorging.
Kwaliteit en betrouwbaarheid levering beantwoord aan mijn verwachting.
Goede kwaliteit, en snelle discrete levering.
Product voldoet aan verwachtingen, en is van goede kwaliteit.
Zeer slechte kwaliteit
Het product ging na 1x gebruik al stuk.

Antwoord van Ero Discount
Dildo slecht, de rest goed, service goed
Dildo Total Silver (551724) is een aanfluiting. Batterij zitten los in houder, klemmen niet goed, ratelt, geen constante trilling (aan..dan weer uit) en gigantisch lawaai.
Bestelling snel binnen..

Zo gezocht, zo gedaan.
Alles naar wens verpakt, verzonden en mogen ontvangen binnen de genoemde tijdsnorm. Uiterst tevreden met de levering en voorraad opties van Ero Discount.
vlotte en snelle levering
Mijn bestelling was correct en erg snel afgehandeld.
Prima
Yoooooo.
De bestelling is gedaan hoor en wat denk je? Het is al binnen ook. Super snel gegaan.
Groetjesssssssssss
goede kwaliteit en snel geleverd.
De producten waren van zeer goede kwaliteit en ze waren snel geleverd, dit vonden wij zeer fijn en we zullen in de toekomst nog wel vaker bestellen !
Service zoals beloofd
Duidelijke omschrijvingen van artikel, wijze van bezorgen en aflevering conform afspraak, dus volgende dag indien voor 15.00 uur besteld. Betrouwbare leverancier.
goede producten
goede producten tegen een schappelijke prijs.
postnl mag wel beter omgaan met privacy en de artikelen niet bij de buren afgeven.
stond bij voor deze bestelling moet getekend worden,daar heeft postnl zich duidelijk niet aan gehouden.
dus ik zou het op prijs stellen dat postnl daar ook iets aan gaat doen en de pakketten ook een tweede keer aanbieden of als dit niet lukt het bij een afhaalpunt deponeren,zodat de privacy niet geschaad kan worden.

snelle afhandeling
Ondanks de snelle afhandeling toch een klacht.
1 kaars was gebroken en bij 1 kaars zat er geen lont in erg jammer.

Snelle en goede levering
Snelle levering, goede zaak. Niets slechts te schrijven.
zoals het hoort
Prima service. in twee dagen bestelling in huis.