Essensrisskov Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kejserens nye klæder?

Kejserens nye klæder?
Er du sulten? Så hold dig væk!
Så lidt for så meget…
Vi kom ind fra gaden til frokost og bestilte den to-retters frokostmenu, som bestod af en OK Jomfruhummertærte med hummersalat, pomelo og tomatsorbet som forretd
”Hovedretten” var Gris fra Troldegården. Den bestod af en stykke lidt for sejt grisekøs på størrelse med en pegefinger og lidt sortkål over en smule sellerikompot og to hindbær…
Pris: kr. 250,-
Vi kommer ikke igen…

11 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Smagsløs mad og nedladende tjener og menukort der ikke stemmer overens med det de kan præsterer. Spørger ind til menu inden vi siger ja tak til bord og eneste krav er at der kan købes pomfritter og bearnaise. De kan ikke levere oksemørbrad som kortet anviser men andet oksekød anbefales. Vi accepterer. Da vi får menukort bliver vi spurgt til et glas vand og det er en varm dag så vi siger ja tak til et med og et uden brus. Der kommer to kander og på regningen efterfølgere ses det at vi betaler for vand ad libitum for 70,- pr person. Vi kan alligevel ikke få bearnaise men en anden slags der minder om og det fortæller tjeneren at han også har gjort os opmærksom på tidligere, men det gjorde han ikke. Bestiller tatar til begge ved bordet og en sodavand til hver. Tataren er smagløs og salaten der er vedlagt bæger præg af at være mere stilk end blad. Må sige ikke en god oplevelse. Dog fik vi 20 % på tatar anretningen. Ikke et sted jeg kommer igen. Ærgerlig. Jeg oplever ikke at I lever op til at være i den dyre ende af Risskovs restauranter.

23 juni 2026
Logo Essensrisskov

Antwoord van Essensrisskov

Hej Marie,

Mange tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er oprigtigt ked af at læse om din oplevelse hos os. Det er på ingen måde den følelse eller kvalitet, vi ønsker, at vores gæster skal gå herfra med – særligt ikke når I på forhånd havde spurgt ind til menuen for at sikre jer, at rammerne var de helt rigtige for jer.

Jeg vil gerne knytte et par ord til de punkter, du nævner:

Betjeningen og kommunikationen
Det gør mig rigtig ondt at høre, at du oplevede vores tjener som nedladende. Det er fuldstændig afgørende for os, at man føler sig budt velkommen med en imødekommende og lyttende service. Du skal vide at vi tager det meget alvorligt, og at jeg tager den direkte med tjeneren, så vi kan sikre os, at det ikke sker igen.

Vand og regning
Vores vand ad libitum koster 30 kr. pr. person, men du har helt ret i, at det altid skal kommunikeres klart og tydeligt, når man bestiller. Det kan jeg kun beklage.

Kvaliteten af maden
Vores tatar og råvarer skal sidde lige i skabet hver eneste gang. Selvom I fik 20 % rabat på tatar-anretningen, så er jeg ked af, at det ikke kunne opveje den samlede oplevelse.

Jeg har bedt om dine personlige oplysninger her via trustpilot, som ikke er offentligt, så vi har mulighed for at vise det niveau vi normal leverer.

Endnu engang fordi du deler din oplevelse. Det giver os mulighed for at evaluere internt og rette op på vores service fremadrettet.

De bedste hilsner,
Jessica
Essens

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har haft en virkelig dårlig…

Vi har haft en virkelig dårlig oplevelse med Take away smørrebrød.
Vi havde bestilt 11 stk. smørrebrød til afhentning kl. 11.30. Da vi kom, var de ikke startet på ordren og vi måtte vente 15 min.
Da vi kommer hjem, kan vi se at de 2 stykker smørrebrød, ikke er det , vi har bestilt, og vi ringer og klager. De siger, vi kan komme og hente nogle nye og rigtige stykker, men på vej derhen , bliver vi ringet og og får den besked, at vi skal betale for dem, da kokken siger, det vi har fået er rigtig.
Jeg vælger alligevel at køre derhen, for at snakke med kokken og får det mest beskidte svar om, jeg hvis jeg kan blæse sådan to bagateller op til en storm i et glas vand, så skulle jeg have bestilt smørrebrød et andet sted. Jeg forklarer, at det vi har fået ikke svarer til det der står på menukortet og får det svar, at han ikke laver traditionelt smørrebrød. Herefter drejer han om og går sin vej.
Jeg siger selvfølgelig, at jeg ikke ønsker at betale for de nye stykker, da de er ligesom dem jeg tidligere har hentet, men ikke som beskrevet på menukortet.
Jeg har skrevet en mail til direktøren som beklager hændelsen, og så er sagen afsluttet fra hendes side.
Jeg føler mig meget dårlig behandlet og kommer helt sikkert ikke mere på Essens.

7 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt aften på Essens i Risskov

Vi besøgte Essens i Risskov 23.05.26, hvor vi fik deres taste menu med 11 retter kaldet essensen af Essens.
De reklamerer med, at de har de perfekte rammer, hvor man kan sænke skuldrene og blive forkælet med kompromiløse serveringer.
Vi kan roligt sige, at dette lever Essens 100 % op til, så vi havde en fantastisk aften med udsøgt lækker mad, en velafbalanceret vinmenu og et utroligt venligt og imødekommende personale.
Rammerne var også gode med tilpas plads omkring gæsterne og en fin akustik.
Vi værdsatte i den grad, at tempoet i serveringen af mad og vin og drikkevand var tilpas, hverken for hurtigt eller for langsomt.
Så vi drog derfra meget glade og tilfredse og kan virkeligt anbefale Essens med alle stjerner. En sublim oplevelse.

23 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse hos Essens…

Fantastisk oplevelse hos Essens Risskov!

Vi havde en virkelig skøn oplevelse på Essens i Risskov! Maden var helt i top – virkelig lækker, velsmagende og flot anrettet. Der var bestemt ikke sparet på portionerne, og det kan vi rigtig godt lide – man gik derfra både mæt og tilfreds, og det er ikke alle steder, man kan sige det!

Servicen var imødekommende, smilende og professionel. Vi blev serveret af en flink mand (vist nok Morten) og en sød pige ved navn Camilla, som begge gjorde oplevelsen ekstra hyggelig. De var opmærksomme uden at være påtrængende og fik os virkelig til at føle os godt tilpas.

Stemningen i restauranten var rolig, hyggelig og afslappet, og man kunne mærke, at der bliver lagt hjerte i både mad og service.

Alt i alt en fremragende oplevelse – vi kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Essens Risskov til alle, der sætter pris på god mad, god service og ægte kvalitet.

30 oktober 2025