Ik wacht inmiddels al lange tijd op een refund voor een boeking waarbij Etihad betrokken is via Gotogate / Booking.com partnerdiensten. Volgens de tussenpartij wacht men nog steeds op goedk... Toon meer

Ticket Amsterdam-Sydney geboekt. We kozen voor Etihad o.a. vanwege het "Free stopover program" (2 nachten gratis hotel in Abu Dhabi). Wat een oplichterij. Geen gratis pendelbus zoals beloofd, en het h... Toon meer

Nog niet eens 1 ster. Zie mijn eerdere bericht van augustus 2025. Vanuit de reisverzekering geprobeerd om ons geld terug te krijgen met een tussenpersoon, Etihad reageert niet. Nu worden wij doo... Toon meer

1. Vliegmaatschappij
  2. Vluchtboekingswebsite

At Etihad, we know that having the power to make your own decisions leads to great things. That’s why we’ve created a way to customise exactly how you want to travel. Travel light or travel heavy with extra baggage. Enhance your Economy experience or upgrade to a Premium one. Book an airport pick-up or pick your favourite seat – or two or three! The choice is yours. It’s your journey, so why not do it on your terms?

1,4

Zeer slecht

3K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Voor de eerste keer gevlogen met Ethiad…

Voor de eerste keer gevlogen met Ethiad maar ook voor de laatste keer. Wij hadden begrepen dat dit een goed aangeschreven vliegmaatschappij is, nou dat viel behoorlijk tegen. Je ingecheckte stoelen worden weggegeven aan een ander stel want die hadden blijkbaar betaald om met z’n tweeën op drie stoelen te zitten. Het eten was ronduit slecht.
De stewardessen waren rommelig bezig met het eten ronddelen. Ze begonnen met het uitdelen de rij achter ons, terwijl wij op de eerste rij van de cabine zaten, met het gevolg dat wij als laatste eten kregen van de stewardessen die de cabine voor ons van eten voorzagen, dus geen keus meer. Een bijzondere manier van uitdelen dus. Tijdens een vlucht van ruim zes uur zijn ze zeggen en schrijven een maal met eten en drinken langs geweest. Je kon wel achterin wat te drinken halen begreep ik later.
Wij hebben al veel gevlogen maar dit viel echt heel erg tegen en voor ons geen tweede keer meer.

5 maart 2025

Verschrikkelijke klantenservice, geen geld terug wanneer moeder overlijdt

Verschrikkelijke klantenservice. Mijn moeder is tijdens onze vakantie overleden waardoor we een andere vlucht hebben geboekt om direct naar huis te kunnen. Volgens etihad heb je bij overlijden van direct familie lid recht op een terugbetaling. Zij maken dit echter onmogelijk. Zij vroegen om een kopie van overlijdensakte en bewijs dat we familie zijn van elkaar. Dit heb ik naar ze gestuurd: internationale akte van overlijden; meerdere talen vertaald waaronder Engels en geboorteakte ook in meerdere talen vertaald waaronder Engels. Wanneer ik een update vraag, geven ze aan dat niet alles in het Engels is, waarop ik hen moest wijzen dat elk woord vertaald is in het Engels, zij hebben het blijkbaar niet goed gelezen. Vervolgens komen ze opeens dat de officiële internationale documenten van de Nederlandse staat niet voldoende zijn, want ondanks er Engels vertaling bij elk woord staat, vragen zij nu de officiële documenten enkel in het Engels. Dit staat niet in de legal terms and conditions. Dit mag dus niet, en toch doen ze het. Schandalig. Ik denk dat ik dus maar juridisch advies moet gaan inwinnen hoe ik mijn geld terug krijg want Dit is nu een principe kwestie geworden.

26 februari 2025

SCAM zelfs ook geen 1 ster waard!

SCAM zelfs ook geen 1 ster waard!
Stopover Abu Dhabi voor vlucht naar Bangkok. Beloven 2 gratis nachten in een hotel, kies hotel uit lijst en blijft in progress staan. Daar 100x voor gebeld en werd maar gerust gesteld dat de bevestiging vanzelf komt. Week voor vertrek een mail gehad dat we niet in aanmerking komen voor de actie vanwege black out dates die ieder moment kan tonen?!! We hadden 2 opties: gelijk doorvliegen voor een prijs van nog eens €2500++ of nog even te wachten op de stopover team wat hun oplossing hiervoor is maar ze kunnen niet garanderen dat we alsnog een hotel van hun krijgen. Toont veel empathie maar komt niet met een goede oplossing en zeker niet met verantwoordelijkheid voor de fouten die hun hebben gemaakt. Uiteindelijk zelf hotel moeten boeken op eigen kosten en heeft heel veel geld en stress gekost!! Nooit meer Etihad. Mensen niet boeken! TRAP NIET IN DE STOPOVER DEALS! Schande voor dit bedrijf!

3 januari 2025

Stopover Abu Dhabi SCAM!!!

Stopover Abu Dhabi voor vlucht naar Qatar. Beloven een hotel voor 600€, kies hotel uit lijst en blijft in progress staan. Week voor vertrek 4 x!! gebeld om bevestiging te krijgen. Telkens werd gemeld dat ze dit in orde brengen. Prijzen van hotels waren ondertussen 3 x de prijs en dacht dat je verplicht was dit hotel te nemen via hun omdat er steeds stond in progress. Uiteindelijk krijg je dag van vertrek melding dat het gekozen hotel
volgeboekt is en ze geen hotel kunnen aanbieden. Wij hebben hierdoor 1500€ gespendeerd aan een hotel voor 3n. - aftrek van hotel via hun 600€ blijft een verlies van 900€ over!! Schande voor dit bedrijf en zoveel stress gehad hierdoor.

24 oktober 2024

Wilde vlucht verplaatsen voor staking…

Wilde vlucht verplaatsen voor staking 1oktober in Zaventem,maar ze wilden niet gratis omboeken.Ze wisten officieel nog van niks.Ik had wel al in mei de tickets gekocht.Zelfs na meerdere keren contact niks mogelijk.Heb dan maar de vlucht geannuleerd (met kosten natuurlijk) en met Emirates een nieuwe vlucht geboekt een dag eerder.Een slecht bedrijf die niet wil meedenken met de klanten.1 x geboekt nooit meer.Terug Emirates iets duurder maar wel service

12 september 2024

Oplichters

Tot onze grote spijt hebben wij tickets gekocht bij Etihad voor onze aankomende reis. Na betaling via IDeal hebben we geen bevestiging of tickets mogen ontvangen.

Meermaals contact gehad met de klantenservice (zowel telefonisch als via chat) Uiteraard ook meermaals van het welbekende kastje naar de muur gestuurd.

De volledig Indiaanse klantenservice geeft aan dat het bedrag inderdaad betaald is, echter is de boeking door Etihad niet goed verwerkt.
Helaas is het geen mogelijkheid om de boeking alsnog te verwerken door de vanwege tarieven.
Het betaalde bedrag wordt teruggeboekt en ik dien maar een nieuwe boeking te maken. Dit ga ik uiteraard niet doen.

Gezien de vele slechte recensies heb ik weinig vertrouwen dat ik het betaalde geld ooit nog terug ga zien.

12 augustus 2024

Boek geen vlucht inclusief treinreis

Boek geen vlucht inclusief treinreis, want van dat laatste begrijpen ze weinig.

Door een technische fout ontving alleen mijn dochter een treinkaartje Frankfurt naar Düsseldorf.

Heb diverse keren contact gehad met Etihad hierover. Zou allemaal geen probleem zijn, want vluchtgegevens zouden voldoende zijn, maar dit is niet zo. Gebeld met ze maar wijten het aan fout van mij. Uitgelegd dat het dan ook bij mijn dochter fout zou zijn gegaan. Maar Etihad ontkent elke verantwoordelijkheid.

Advies: reis niet met Etihad inclusief trein. Vliegen gaat goed, service aan boord is prima.

Reis je toch inclusief check dan alles goed. En als het niet klopt, koop dan zelf ruim van te voren een treinkaartje. Dat scheelt veel met het dure kaartje dat ik nu last minute moest kopen.

O ja, je kunt een klacht indienen maar die wordt pas 30 dagen na indienen behandeld als het al gebeurt. Kortom, dat nodigt niet uit.

Best bijzonder eigenlijk. Zonder dit gedoe met trein was de ervaring goed. Nu eindigt het met zure nasmaak.

30 juli 2024

Vrij gemengde gevoelens over Etihad

Vrij gemengde gevoelens over Etihad. Onze tickets waren geboekt via Supersaver met de airline Etihad. Bij aankomst op schiphol was er iets fout gegaan in de overdracht van gegevens van de naam van mijn vrouw. Haar voornamen incl achternaam was verkeerd gespeld, althans, ze hadden van elke voornaam alleen de eerste letter gebruikt en daarvan een gekke achternaam gemaakt. Op de bevestiging via email stond wel alles goed. Mijn vrouw mocht dus niet mee op vakantie op deze manier. We hebben 2 uur lang staan bellen met een zeer moeilijk verstaanbare dame uit India om uit te zoeken wat er fout was en het aan te passen. We moesten uiteindelijk 120,- voor de aanpassing betalen , terwijl wij die fout niet hebben gemaakt. Maar dat duurde allemaal zo lang dat de incheckbalie ging sluiten en mijn vrouw dus niet mee mocht naar Bangkok. Ik ben dus met mijn dochters vooruit gereisd en mijn vrouw heeft de volgende dag tegen een fors tarief een nieuwe KLM ticket kunnen kopen en alsnog naar Thailand kunnen reizen. Tot nu toe moeten we alles zelf gaan claimen en hebben we nog 0,0 reactie van Etihad gekregen. Een erg vreemde situatie aangezien we kunnen bewijzen dat wij weldegelijk alles correct hebben ingevoerd.
Het is belachelijk te noemen dat we op Schiphol nergens terecht kunnen hiervoor en dat we moeten bellen met Etihad zelf en dan ook nog eens iemand aan de lijn krijgen die zeer zeer moeilijk is te verstaan en constant meld "a few more minutes please"
Een onwerkelijke ervaring als je vrouw niet mee kan gaan en zo achterblijft. Gelukkig is alles goed gekomen uiteindelijk maar dat heeft wel een hoop extra geld gekost waarvan we nog maar moeten bekijken of dat terugkomt.
De vlucht zelf was prima, eten is ok (geen KLM dat is duidelijk) maar de stoelen hadden voldoende beenruimte. Het aanbod qua films vond ik niet heel goed. Ook de documentaires over Abu Dhabi waren een gemiste kans vond ik. 7 minuutjes over visjes vangen of over palmbomen kweken... erg sumier.
Verder is het enorm islamitisch gericht. Constant een timer in beeld wanneer het tijd is voor het volgende gebed en een kompas waar Mekka ligt. Stoor me daar verder niet aan maar vond het wel erg eenzijdig.
Service in het vliegtuig door het personeel was goed te noemen. Erg vriendelijk en snel.
We balen dus wel van het voorval en hopen snel een refund te krijgen voor de ontstane kosten waar wij niets aan konden doen

4 juli 2024

Ze verdienen geen 1 ster!! Oplichters !!

Ze verdienen geen 1 ster ! Oplichters!! Nooit betalen met overschrijving en alleen creditcard. Omdat ze geven jou geen tickets en geen geld terug!! Je kan 1000 x bellen .Je kan geen E-mail opsturen alleen met domme medewerker praten , die elke keer andere persoon en ze snappen niks ! Dus beter andere vliegmaatschappij kiezen !!!😡😡😡

6 mei 2024

Vlucht geboekt van 18 juni tm 31 juli…

Vlucht geboekt van 18 juni tm 31 juli naar KL.
Betaling in orde, €668,- afgeschreven. Echter geen mails ontvangen met de boeking.
Volgende dag gebeld met custom service, fijn en sociale mensen. Echter konden ze me niet verder helpen. Dienstdoende manager Mohamed gesproken. Situatie uitgelegd. Geeft aan een nieuwe boeking te doen, ticketprijzen opgeschroefd naar €730,- en vertrekken vanaf 20 juni.

2 vakantiedagen weg en €62,- duurder, manager zou kijken of hij een refund of een upgrade kon regelen. Dit is tot op heden niet gebeurd. Vanaf 1 mei iedere week gemaild voor een update, maar tevergeefs.

29 april 2024

Retour Bangkok, goede ervaring

Zojuist teruggekomen uit Thailand / Bangkok met Etihad met een tussenstop in Abu Dhabi. Het was de eerste keer dat we met deze maatschappij vlogen en het was prima bevallen! Genoeg beenruimte, lekker eten, vriendelijke bediening, moderne toestellen. Wat ons betreft een aanrader en voor herhaling vatbaar!

13 maart 2024

Andere airline

Twee tickets geboekt naar Jakarta maar we kregen twee weken voor de reis een email waarin stond dat het tweede deel van de reis door Wamos air wordt uitgevoerd. Het was te laat om om te boeken. Even gekeken naar de reviews voor Wamos air maar die zijn blijkbaar niet zo best. Ik ga zondag 5 November vertrekken maar hou m'n hart vast

23 oktober 2023

Bankoverschrijving werkt niet en ik krijg m'n geld niet terug

Ik wou 2 tickets boeken van Brussel naar Japan. Het ging om €1300. Ik betaalde dit via bankoverschrijving, maar na een aantal dagen nog altijd geen tickets ontvangen via mail. Dan hebben we maar zelf(!) contact opgenomen met Etihad. Dit verliep helemaal niet vlot. De mensen begrepen de situatie niet en verstonden niet goed Engels. Ze beloofden uiteindelijk de boeking te annuleren en het geld terug te betalen. We kregen de mededeling dat dit 45 dagen kan duren. We zijn nu 60 dagen verder en we hebben nog steeds geen geld ontvangen.

26 juni 2023

Nooit mijn corona geld terug gekregen

Nooit mijn corona geld terug gekregen, tickets betaald, maar geen geld via schipholtickets.nl(failliet) en geen geld van Etihad,terijl Emirates heel netjes contact heeft gezocht met mij krijg ik na verschillende keren contact via twitter een "Dikke pech "terug.Voor mij een wond van ongeveer 1100 euro.

26 mei 2023

Vriendelijk geholpen

Vlucht geboekt naar Thailand en geen boekingsbevestiging ontvangen omdat de betaling niet goed was binnengekomen. Uiteindelijk gebeld en het werd erg snel en vriendelijk geholpen dus tevreden tot nu toe!
Tip voor al m’n mede-nederlanders: boek met een creditcard, met ideal heb je dit soort problemen vaak

15 mei 2023

Uiteindelijk na veel gezeik en gebel toch goedgekomen

BETAAL NOOIT VIA BANKOVERSCHRIJVING

Ik heb kort geleden een ticket naar Thailand geboekt en betaald via bankoverschrijving en alles ingevuld zoals het hoort. Na 7 dagen nog steeds geen ticket ontvangen dus bellen met de klantenservice. Ik heb totaal 6 keer gebeld en slechts twee keer nuttig geholpen door de medewerkers. Vaak krijg je een persoon aan de lijn met een zwaar indisch accent die je maar amper kan verstaan en die je eigenlijk niet echt verder helpt. De laatste keer dat ik belde kreeg ik wel een attente dame aan de lijn die mij uiteindelijk heeft geholpen en de volgende dag had ik mijn tickets.
Samenvatting: Betaal niet via de bankoverschrijving maar via creditcard want via bankoverschrijving ging bij mij zwaar de mist in

24 maart 2023

Opgelicht

Twee jaar geleden hebben wij een reis geboekt naar Maleisië en thailand. Vanwege corona ging deze niet door. Wij hadden graag ons geld terug gekregen, maar alleen een voucher was mogelijk. Met deze voucher en bijleggen van veel geld alsnog een reis geboekt naar Japan. Ook deze reis kon niet doorgaan vanwege covid-19. Deze keer kregen wij geen geld terug en ook geen voucher. We zijn in totaal bijna €2000 kwijt doordat Etihad geen enkele euro terug wil geven. Ik ben nog nooit zo erg opgelicht als door deze vlucht maatschappij.

8 augustus 2022
Reviews in alle talen tonen. (2.627 reviews)