EuroAds Group Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

So, apparently 6 years ago I participated in some online contest - I have no recollection of this, but they sell my outdated info to this day. Not okay. I got a call from an opinion poll which turned... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nedenstående spam og lign har jeg modtaget ca. 10 stk af de sidste 14 dage. Hver gang med en ny afsender adresse. Men den side hvor man skal afmelde sig er den samme. Når man trykker på ”Unsu... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har flere gange kørt kampagner på Euroads, hvor de registrerer kliks men "desværre" ikke lige får leadsene registreret også. Det skete for et par år tilbage, men for et par måneder siden lod jeg tv... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Currently it is looking bad for hundreds of Affiliates all over Scandinavia & Europe who are waiting to be paid since last 4-5 months from Euroads. It is very unlikely that Euroads or their parent c... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Affiliate marketingbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

EuroAds er Danmarks mest innovative bureau og netværk inden for Affiliate- og præstationsbaseret markedsføring. For det danske team er Client Management i centrum og både annoncører og publisher partners er omfattet af dette. Vi arbejder tæt med vores samarbejdspartnere for at finde de optimale løsninger, tilpassede behov og vilkår for levering. Vi tilbyder vores annoncører adgang til smarte IT-løsninger for Affiliate-programmer og leadgenerering. Vores Account Managers søger en konstruktiv og åben dialog for at komme frem til specifikationerne for opsætning af kampagner og den bedste løsning for Affiliate-programmer og andre lead-løsninger. Tilsvarende tilbyder vi vores publisher partners det mest avancerede brugergrænseflade på markedet med en lang række løsninger og teknologier som forenkler arbejdsdagen og kapabiliteten til at levere. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du er nysgerrig på hvad det vil sige for dig at blive annoncør eller publisher partner.

Contactgegevens

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Løsningsorientert og profesjonell partner

Vi har benyttet EuroAds som partner i omtrent et år og i denne perioden har de vist seg som en løsningsorientert og profesjonell partner med pågangsmot.

Spesielt vil vi trekke frem Publisher Manager Liz Dahl, som passer meget godt beskrivelsen over.

Vi kan anbefale EuroAds for andre selskap som vurderer et samarbeid med de.

13 juni 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

EuroAds er en fantastisk samarbejdspartner.

Hvad end du har brug for af hjælp står EuroAds altid klar med åbne arme. Man kan altid regne med gode tips og tricks til nye kampagner og muligheder. Alle kontaktpersoner for de forskellige lande er tilgængelige, giver god, kompetent og hurtig kundeservice.

Kan kun anbefales herfra.

13 juni 2013

Kan ikke være nemmere

EuroAds er super simpelt at bruge og de udbetaler altid til tiden. De er seriøse og har kampagner der egner sig til alle sider. Det her kan alle finde ud af og kan bruges både af private og erhverv. En god måde at tjene ekstra på hvis man har lidt besøgende på sin side.

29 januari 2013

Excellent!

Very well organized company. I've been working with them in all scandinvian countries since 2011.
They always pay on time. It's a pleasure working with the professional team and the platform is easy to use. they have lots of campaigns and thanks to good commissions they are competitive on the market.
Finally, I highly recommend EuroAds!

30 oktober 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun et ord at sige om Euroads nemlig - Perfekt - Vi har altid modtaget vores penge til tiden og der kommer hele tiden nye kampagner som lever op til forventningerne. Hvis du ikke allerede bruger dem, så er det på tide du ansøger :)

16 oktober 2012

Great service!

I have been working with EuroAds since February 2012 and my experience with this company is very good. Since our corporation our developments/activity in the Scandinavian countries has been growing fast. This is mostly cause of the easy working platform, the good campaigns and definitely the (FAST!) help you get when it’s necessary (shout out to you guys:)) . If you want to develop in Scandinavian countries, I highly recommend EuroAds!

13 juni 2012

Great level of professionalism

I've been working with Euroads.dk from January 2012 and have nothing to complain about, the platform is very practical and intuitive, the team is always ready to answer your questions and help if necessary, the results are good and payments on time, no communication or technical problems so far. Maybe the construction of htmls could be more accurate to help mailers as me, but in general, very well structured company.

7 juni 2012

Mange års professionelt arbejde

Jeg har efterhånden arbejdet sammen med Euro Ads igennem 7 år, og jeg er altid blevet mødt af professionelle og hjælpsomme kontaktpersoner. Penge udbetales til tiden og uden det store bøvl.

Et andet plus er, at de flere gange har forhørt sig om forslag til nye tiltag hos "os" - samarbejdspartnerne.

Thumbs up herfra.

Fremragende netværk

Euroads har et af de bedste og bredeste udvalg af kampagner i Norden - som samtidigt er i et godt og brugevenligt system.

Der er god gennemsigtighed over kampagner, hvilket giver bedst mulighed for at væle de ønskede kampagner.

Udover et stort udvalg er der fremragende service og punktlighed i betalinger.
Kan varmt anbefales

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, bredt udvalg.

Vi har arbejdet sammen med Euroads siden 2010, og har altid være meget tilfredse med samarbejdet.

Euroads har et bredt udvalg af kampagner i et godt og brugevenligt system. Der er god gennemsigtighed som gør det nemmere som annoncør at vælge de kampagner med god performance.

Professionelt netværk

EuroAds store fordel i branchen er klart deres store udvalg af kampagner i hele Skandinavien, hvilket helt naturligt gør dem til en vigtig samarbejdspartner. Desuden har EuroAds gode priser på deres kampagner og giver god personlig service i alle lande, hvilket har gjort samarbejdet til en win-win forretning.

16 mei 2012

God service!

Mine erfaringer med euroads er gode. Specielt kunderservicen har jeg været glad for. Der var opstået et problem i forbindelse med et lead fra min hjemmeside, som jeg vidste havde fundet sted og kunne dokumentere havde ført til salg.
Klikket fremgik også af oversigten, men ikke at det havde ført til salg. Jeg kontaktede kunderservice, der var hurtige til at svare og som gik videre med sagen hos udbyderen. Over en periode på ca. 1 måned forsøgte euroads, at komme frem til en løsning, men da udbyderen sagde, at de havde udbetalt beløbet for det salg til et andet sted og der ikke var udsyn til nogen løsning, så valgte euroads at kompensere mig med gavekort der havde tilsvarende værdi på 400 kr. Kunderservicen er efter min mening helt i top!

12 mei 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Euroads: the transparency platform with really good campaigns

I have been working with Euroads to develop my activity on Scandinavians countries. It's a great design platform, all is really easily to handle.
Their Teams have always been reactives and proactives.
Moreover the payments are always made on time on the entire production you made during the past month. This point is really important doesn't it? :)
If your company plan is to develop your activity on Scandinavians countries I can highly recommend you to start working with this company.

10 april 2012
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et professionelt firma & God service!

Jeg har for kort tid siden været til møde hos euroads, og jeg blev rigtig overrasket over hvor en respektfuld og god velkomst jeg fik, er fuldt ud tilfreds med at være deres partner og derfor vil jeg fortsætte med at udstede kampagner for dem.

Keep Up The Good Work Euroads! :-)

5 april 2012
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt Nemt Og Super Service

Må sige EuroAds gør det NEMT for en, at få en reklameindtægt på sin side. Deres service er i overklassen - spørger man om noget, er der svar HURTIGT. Shayan i deres support er en sand éner ! - Super rart med den slags mennesker. Det samme gælder Steffen Tang.

Eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er, der af og til pludselig forsvinder leads fra ens konto og altid uden forklaring - det er eneste minus, men også en ommer.

29 maart 2012
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Solidt netværk

I min optik er EuroAds et seriøst netværk med styr på tingene.

Partnerudbetalinger kommer rettidigt, systemet er let at anvende og der er hurtigt svar når jeg har spørgsmål.

Kampagneudvalget er oftest stort, men da vi ikke markedsfører survey's, er der - for vores vedkommende - lidt for meget fokus på disse. Men det er jo smag og behag.

Kan roligt anbefale EuroAds til andre!

27 maart 2012

Professionelt & Ligetil

Jeg er super tilfreds med EuroAds.

Har for ikke så længe siden været til møde hos Euroads, og jeg må sige, jeg blev godt tilfreds med den betjening og imødekommelse jeg fik, jeg blev informeret om hvordan jeg gjorde min indtjening bedre osv.

Betaling faldt plads på dagen den blev lovet & det er jeg godt tilfreds med.

22 maart 2012

Perfekt.

EuroAds kan man stole på - de SENDER altid pengene d. 15.

Deres support er blevet meget bedre - de svarer altid indenfor 1-2 hverdage.

Siden sommeren har de fået mange gode kampagner.

Håber de fortsætter i samme stil :-)

19 maart 2012