Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig fin betjening. Meget venlig sælger. Der var så venligt at oplyse om loyalitetsprocenter. Har før bestilt ferie hos eurocamp og meget tilfreds. Ikke sidste gang det sker.
Bedrijf heeft geantwoord
Billeder af boligen i min bookingoversigt viste at opholdsrum var større end i virkeligheden....ikke fedt når der er børn med. Dårlig overdækket terrasse - hele terrassen var våd ved regnvejr mens... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super nemt at booke og velvillig løsning da jeg desværre måtte annullere bookingen lige efter bestilling. Ingen bøvl og de indbetalte penge retur indenfor en uge ....
Bedrijf heeft geantwoord
Eurocamp - Den helt store feriefrihed! Vi vil gerne have, at du nyder din Eurocamp feire fra første minut. Derfor gør vi hver eneste dag vores bedste for, at du får en super ferieoplevelse hos os. Det er lige fra hjælp med bookingen til selve opholdet på campingpladsen. Vi har frie ankomst- og afrejsedage, så du bestemmer selv hvor mange nætter der skal bookes og om ferien skal holdes på en eller flere campingpladser. Og så skal valget mellem ferie i telt og mobilhome naturligvis også træffes. Rundt omkring i Europa har vi udvalgt omkring 400 fremragende campingpladser hvor vores egne mobilhomes og telte står. En af dem er helt sikkert din personlige favoritplads. Men hvad det vigtigste for dig? Gode strande? Smukt landskab? Spændende storbyer? Du vil helt sikkert finde en plads, som opfylder dine ønsker. Du har frit valg: Fra luksusmobilhomes og de mere prisvenlige standrardmobilhomes til bungalow- og safaritelte, bungalows og lodges. Der er noget for en hver smag, men fælles for alle boligtyper er at de er indflytningsklar fra feriens første minut. De fleste af vores campingpladser byder på super faciliteter og aktiviteter: Børneklubber, poolområder, vandrutsjebaner og et væld af sportsaktiviteter, men også barer og restauranter. Så både store og små er garanteret en ferie som helt sikkert ikke bliver kedelig!
Poßmoorweg 2, 22301, Hamburg, Duitsland
Rimelig nemt at bestille og rigtigt god kundeservice

Antwoord van Eurocamp
Hurtig respons og meget hjælpsomme konsulenter.
Vi fik hjælp med booking, fordi vi to familier og gerne vil bo ved siden af hinanden. Og det gik nemt.
Den enkelte fejl i booking blev rettet med det samme vi gjorde opmærksom på det.

Antwoord van Eurocamp
Det er vist 2. eller 3. gang vi bestiller vi Eurocamp.
Godt tilfreds.
Og får altid hurtigt og relevant hjælp når vi henvender os.

Antwoord van Eurocamp
Helt igennem serviceminded personale, snakkede både med Emma og Maja som havde os som famiiie i fokus og virkelig hjalp os, med at finde det helt rigtige sted til os ved Gardasøen.
Kan varmt anbefales

Antwoord van Eurocamp
Super service. Rabatten som vi får via Pluskort, blev ikke fratrukket vores booking, selv om vi indtastede koden. Næste dag ringede vi til kundeservice, og fik en sød og hjælpsom medarbejder i røret. Hun kiggede på sagen, og fik det rettet så rabatten blev fratrukket prisen. 2 min senere modtog vi en mail med de nye oplysninger. Hjælpsom, venlig og hurtig kundeservice, alt i alt en god oplevelse.

Antwoord van Eurocamp
Nemt at book og god overblik over priserne. Mangler en grundplan over mobilhome og kan ikke læse, hvor langt der er fra p-plads til mobilhomen.

Antwoord van Eurocamp
Nem og overskuelig hjemmeside, og man får hvad der er beskrevet i rejsemålet.

Antwoord van Eurocamp
Vi var Super tilfredse med vores mobilhome der var lys, ren og havde alt hvad vi skulle bruge. Virkelig god service man oplevede på pladsen fra Eurocamps personale.

Antwoord van Eurocamp
Vi har efterhånden bestilt mobilhomes til sommerferien gennem Eurocamp en del gange, og hver gang fået en fremragende service fra Maja i deres kundeservice/ booking 👏👏👏

Antwoord van Eurocamp
Vi brugte sommerferien hos Camping Le Clarys Plage booket via Eurocamp. Desværre var det et meget slidt og ildelugtende mobilehome vi fik. Da vi kom hjem gjorde vi Eurocamp opmærksom på vores ærgerlige oplevelse, vi har nu ventet i over en måned på et svar og har intet hørt.

Antwoord van Eurocamp
Super lækkert mobilehome, fantastisk campingplads hvor der er plads til både børn og voksne. Vi kommer helt sikkert igen 😊

Antwoord van Eurocamp
Nemt at booke til 2026, og var meget tilfreds med vor ferie gennem eurocamp i år

Antwoord van Eurocamp
Lees meer over geverifieerde reviews.