2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,9

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

U bent gewaarschuwd, auto gekocht die totall loss was

U bent gewaarschuwd!

Mijn vriend heeft hier een MB S-klasse van 2018 gekocht. Drie dagen na de koop zijn we erachter gekomen dat de auto totall loss is geweest en zeer zware schades heeft gehad. Naast diverse kleine schades eenmaal een beuker van € 70.000,- en eentje van € 20.000,-. Verkoper had de schades niet meegedeeld, waardoor de koop ontbonden kan worden op dwaling cq non conformiteit.

De verkoper kwam met ai briefjes om niet mee te werken aan de ontbinding van de koop, ondanks dat dit onderbouwd was met jurisprudentie. Hierop heeft mijn vriend een advocaat ingeschakeld, waarbij de verkoper in eertste aanleg ook nog reageerde met ai briefjes. Verkoper wenste een onafhankelijk onderzoek naar de auto.
Hiermee zijn wij akkoord gegaan en hebben een aantal vraagstellingen voorgelegd voor een nader te bepalen Mercedes dealer, met de vraag of verkoper zelf nog aanvullende vragen had.
Vervolgens wilde verkoper toch maar geen onderzoek, hetgeen voor ons goed te begrijpen was gezien de zware schades, het matige herstel met imitatie onderdelen.

Uiteindelijk heeft verkoper na ca 2 maanden gedoe de auto terug genomen. Helaas zitten wij wel nog met de advocaatkosten.

Nooit iets kopen bij deze partij!

29 augustus 2026

U bent gewaarschuwd, onbetrouwbaar autobedrijf!

U bent gewaarschuwd!!

Een mercedes S400d lang met kenteken JKS-84-R gekocht, bleek achteraf total loss te zijn geweest (naast diverse kleine schades ook grote schades van ca €70.000,- en €20.000). Binnen 3 dagen na de koop gemeld voor ontbinden koop, maar verkoper wilde niet meewerken. Vervolgens een advocaat in de arm genomen, met in beginsel nog steeds afwijzingen met ai briefjes.
Verkoper wilde de auto onder gezamenlijke kosten laten keuren. Nadat wij dit geaccepteerd hadden (ik had m al laten nakijken overigens) om dit bij een mercedes dealer te doen met een aantal vraagstellingen, trok verkoper de keutel in en wenste toch de koop te ontbinden.

Deze kromme boot is met imitatie spullen weer opgebouwd (uitlaatsierstukken, velgen, etc.). Aan de zijkanten van het achterraam zitten de spuitranden (waarschijnlijk zit er een hele nieuwe kont aangelast) en de kokerbalk bestuurderszijde is gegolfd (als je de bekleding los maakt zie je hoe slecht het gemaakt is). Uiteindelijk heeft me dit gedoe bijna 2 maanden tijd gekost, een hoop ergernis en ben met de advocaatkosten blijven zitten.

Nooit iets kopen bij deze waardeloze partij!

Het wrak staat nu weer te koop. Weliswaar met vermelding dat de auto een schadeverleden heeft gehad, maar dat dit netjes gemaakt is. En dat ze zo transparant zijn. Dat zijn ze niet, want dan meldt je de enorme schades gewoon netjes!

2 oktober 2026

Is dit jouw bedrijf?